Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Můj názor je, že Venom bude opravdu hovadina - ten nový trailer je stejně pochybný jako ten první. Snad tím veškeré snahy o Sony-Verse skončí...

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ano. Jeden z nejlepších kousků s Venomem, kde přestává být jen tupou černou houbou/blobem, ale skutečnou inteligentní extraterestriální bytostí, kde získává nějakou hlubší charakteristiku a kde se dozvídáme, že má Eddie rakovinu. Tahle řada zhruba pěti sešitů je pro Venomův vývoj ve výsledku vlastně podstatně důležitější, než celý devadesátý roky, kdy ho prezentovali jenom jakou ozubenou tupou horu svalů, co přicmrnduje Spider-manovi.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Willynka

A je to kánon? Není to nějaká alternativní verze jako třeba Old man Logan, Deadpool kills MU, nebo Marvel zombies?

na příspěvěk reagoval Willynka

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Co je vůbec "smyslem" toho symbiontu když mluví? :D spojit se s člověkem a díky němu se nažrat? 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Willynka

Venom především není Spidermanuv zaporak ci spís parťak... Jen sem tam nepohodnou. 8) Tomu typkovy co hral Brocka jsem to případne braťatství... Mu nevěřil ani na vteřinu. 8) Hele, ale on nežere lidi... :D On ma tu vyzaž protože jsou všichni takovy na jeho planetě. On si jen děla prdel... Vzbuzujr strach, to mu děla dobře. :D To už spíš Garnage... Byl věřil že žere lidi. ;)

na příspěvěk reagoval Willynka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Willynka

Jako já vím jak to myslíš a souhlasím nicméně v mcu jsou prostě filmy i s vážnější notou u kterých prostě humorný element nechybí...dá se říct že v každém filmu vážnějšího tónu jsou hlášky nebo humor a přitom se nejedná o komedii ať je to MI6, aliens...třeba cap 2 rozhodně komedie není ale stejně jsou tam nějaké takové prvky a to samé Panther...

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

Ratemus

Přestaňme předstírat, že hláška ob dialog u těch minimálně 50 postav, které Marvel už vyprdnul, nemá hlavně zastřít fakt, že většina z nich postrádá jakýkoliv střípky hlubší psychologie. Navíc přívlastek komedie tu má pouze ten třetí Thor a Ant-man, kupodivu ne GoG, ale jasný posun od seriózních komiksáren k pseudokomediím musí vidět kdokoliv, kdo neprošel lobotomií. A mě už ta zaběhnutá formulka fakt nebaví.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Willynka

Willynka (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Toho se naštěstí nedočkáme, protože mně už před těmi dvaceti lety, kdy jsem o Venomovi slyšela poprvé, přišel celý ten konflikt se Spider-manem neskutečně pitomý. Venom nepotřebuje infantilní vtipy, Venom potřebuje morbidní vtipy, protože přeci jen, žere lidi........... Rodinných space oper už je zkrátka až moc.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

tak režisér muže (přímo musí) být fikaný a kousek Venoma, může ulpět na batohu jistého Parkera, který potom co v Evropě zbouchal zlý zmrdy, dal si oddych zrovna v San Francisku. Scéna na minutu a úplně v pohodě tím nastartuje, co bude v pokračování a uspokojí srdíčko, každého fanouška. 

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama