Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

WizardXX12

WizardXX12 (hodnocení, recenze)

Tak já nevím... Z traileru to vypadá jako PG-13 film s rádoby "terrifying" řečmi. Snad se mýlím a vyjde nějakej Red Band trailer

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

NiWi

NiWi (hodnocení, recenze)

Z těch pěti symbiontů z komiksů se určitě objeví Riot, Scream a Agony. Ale možná se objeví úplně všichni, jen tihle tři byly jdnoznačně naznačeni v trailerech, a budou nejspíše mít více prostoru.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Aha tak ale v tom traileru je ukázka teda toho modrého kdy s ním už i bojuje

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Kincl

Carnage v traileru nebyl, spekuluje se, že bude v potitulkové scéně.

Symbiont v traileru a hlavní záporák filmu je Riot.

Riot bude ve filmu skákat z osoby na osobu, bude to mít takový surprise efekt, kdy nikdy nevíš kdo je posedlý a kdo ne.

Ve filmu mají být ještě dva symbionty jeden žlutý (Scream) a jeden modrý.

na příspěvěk reagoval Willynka, Prometheus69

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Carnage vypadá zajímavě :) škoda že není červený víc :D 
Jinak kdo je ta ženská jak vrhá ty "nože"?

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak i po prvním traileru, to vypadalo hodně dobře, druhý trailer trailer jenom potvrzuje  že sem opět měl pravdu. Můj vnitřní pocit mi to říká a potvrzuje, takže :)) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Cech

Mně se to vůbec nelíbí, jen ta základní myšlenka filmu, koho pošleme na další hrozbu v síle Supermana, no přeci tento tým zoufalců...už jen to, a potom se tam mlazis nějakými Digi Bohy, hlavně že Amanda je pořád umrlčí a zamračená... mluví o nich jak kdyby každej z nich byl hannibal lecter, Manson a kdo ví.co ještě... Nejhorší z nejhorších a pak zjistíš že bumerang je ve vězení vlastně jen za loupeže...no komedie tragédie

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Ratemus

Spíš CryBabies. Hlavně jak se Flag s Deadshotem poplácavají po ramenou, to jsem si nemyslel, že se toho dožijí.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Cech

Hlavně že ponurá Amanda na začátku říká jak jsou to ti nejhorší z nejhorších a celý film posloucháme že jsou to badguys...

na příspěvěk reagoval Cech

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Já bych se SQ neměl problém, ale hrozně mě tam štvala ta sentimentalita (např. scéna v baru totální shit). SQ je banda, která z donuceni táhne za jeden provaz (a i tak mezi nimi byly konflikty), ale při první příležitosti berou roha a jsou schopní pozabíjet se navzájem. Záporák byl taky špatný, jak už to u DCEU bývá zvykem. Kdyby tam byl Deathstroke, hned by to bylo lepší.

na příspěvěk reagoval Ratemus

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Musím vstoupit do diskuze s tím, že sdílím názor, že SQ je hrozná hovadina a Joker v podání Leta mě osobně nijak nevadil, ale snažit se ho stavit minimálně na úroven Ledgera, nebo Jacka, tak to fakt jako ne!

na příspěvěk reagoval Cech

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama