Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel Kamzicky smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Willynka

 kromě serie GoG, Thor 3, serie Ant man a Spidermana, řekni mi, které komedie tam ještě jsou? Cap? nebo snad Black Panther je komedie? nebo dokonce serie Avengers? předem řikám, že i pro mě jsou v MCU slabé filmy, takže zaujatej nejsem, jen se ptám

na příspěvěk reagoval Willynka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevka

Je tam ta holka... Připomína mi to ty Vojaky v IM3 Jako T1000 ... Ze sebe vystřeluje ostré projektily a používá ostří jako Téčko... A pak je tam ten žlutej jako Garnage, ale větší a silnějiší... A ve finalním střihu traileru je tam opening bitky z hlavním zaporakem... Jsou tam jen 3 Simbionti. Toho černocha v traileru to zabije. :)

na příspěvěk reagoval Kamzicky, Kamzicky

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Mohl bych poprosit, jestli by mi sem někdo hodil odkaz na screeny těch ostatních symbiontů z traileru? Až do 5.8. jsem na omezených datech a trailer by celkem dost spálil. Předem díky :)

na příspěvěk reagoval Willynka, Prometheus69

WizardXX12

WizardXX12 (hodnocení, recenze)

 Neříkám, že je JENOM o násilí, Logan nebo Deadpool taky nejsou jenom o násilí.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Ratemus

Rko je predovšetkým kvoli krvi. PG-13 dovoluje "až" jedenkrát použiť slovíčko fuck.

A áno, vyzerá to smiešne podobne ako The Dark Knight Rises PG-13 keď sa tam vo veľkom popraovali policajti a bez kvapky krvi na uniformách :-D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

WizardXX12

tak Venom rodina a jejich trampoty, sou sice o násilí, ale taky je to dost na psychiku, jelikož jejich schránky - hostitelé, sou různí a sou i různé emoce, každý zastává jiné stanovisko atd. Venom neni jenom o násilí. 

WizardXX12

WizardXX12 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Zrovna Venom je dost velká svině na to aby si zasloužila R-rating. Navíc ještě před vydáním trailerů byly zvěsti o tom, že film bude mládeži nepřístupný. Plus v popisech traileru z comic-conu měla v upoutávce být scéna, kdy někomu Venom UKOUSNE hlavu. Nejsem žádnej sadistickej milovník násilí, ale tohle mě trochu zklamalo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama