Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Ratemus

To platí pro všechny, ne jen Marvel, jak jsem už psal dřív, když se řekne DC, tak se mi vybaví Nolan, ty novější mi nic neříkají.

na příspěvěk reagoval dragon94, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ESNYR

Venom je Marvel ale filmova práva patří Sony stejně jako donedávna filmová práva na X-Meny a F4 měl Fox ale je to také Marvel a pak je tu Marvel studios které koupil Disney a to jsou ti Avengers a vše okolo toho...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mm13

určitě dej aspoň první Strážce, pak Angelu a pak můžeš naject na mně, ale první dva komiksy se Strážci sou důležitý pro pochopí postav. 

na příspěvěk reagoval mm13

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mm13

komiksy s Rocketem sou dva, sou zaměřený spíš na pohodu, je tam hodně humoru, hodně dobrých hlášek. Je tam dobrý příběh (hlavní) který se točí o kolo jeho původu, je to dobrý příběh, sou tam zvraty, akce a je to dobře napsané a na kreslené.  Sou tam i menší mini-příběhy, který ti pomůžu, pochopit vztah mezi Rocketem a Grootem. Strážci nemají menší mini -příběhy, mají jeden, který je ucelenější a jede přímo, jako první bych volil Strážce a až potom, bych ti doporučil sebe. 

na příspěvěk reagoval mm13

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

WizardXX12

Tady jsou jen poctivý lidé. Musíš začít věřit.

Já mu věřím, a jdu ho otravovat do pošty aby mi k tomu řekl něco víc. Ze 4 hvězd toho moc o filmu nevyčtu.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

hm tak budu čekat, zase až do půlnoci, abych viděl Venom jíst čokoládu..............super !!!!!!!!!!!!!!! 

LotR19

LotR19 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Není to moje parketa tohle všehopropojování, spousty barviček, superhrdinů na plátně atd... venom je jediný film od marvelu, který mě po dlouhé době zaujal, a to jen díky té temné stránce. Jinak ostatním filmům nevěnuju ani špetku pozornosti.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94, Yoshitsune, Ratemus

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mám v tom bordel.

Jak jsem psal, tak komiksi neznám moc dobře.

Patří vůbec někam ? Pořád čtu že je to samostatný film a pak zase že by měl na něco být přilepený.

Je to nějaké zmatené.

na příspěvěk reagoval Ratemus

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

https://filmkult.refresher.cz/12303-Venom-je-podle-zahranicnich-kritiku-nechtenou-komedii-s-vybornym-Tomem-Hardym-Mnoho-jeho-scen-vsak-udajne-vubec-nefunguje?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

No nevím, Venom nebyl zrovna projekt který bych znal (komiksi prakticky neznám žádné) ale jestli to je až tak špatný film, tak budu zklamaný.

DC ještě pořád chci přát úspěch. Takové filmy po neúspěchu potom úplně zmizí. Mě to univerzum přijde zajímavé.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LotR19

No hele mcu s tím začalo, ale dceu to také zkouší, Sony chce rozjet komiksový svět Valiantu kde představí Bloodshot, harbinger, Shadowman a další..spíš bych řekl že je éra zrovna a komiksových filmových světů akorát Marvel s tím začal...není toho dle mě zrovna tolik, však jsou tuny jiných filmů které stojí za to...takže si myslím že se toho jen tak nezbavíme...pro mě jsou to jen zábavné filmy ale to co skutečně mám rád si vždy najdu...jinak co bys chtěl.za originální kostru v každém filmu se superhrdiny tak aby to nebylo podobné nebo stejné...všechno stejné není...origin je většinou podobný to je pravda

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

LotR19

Jasně, protože krom MCU v kinech nejsou žádné jiné a kvalitní filmy nebo blockbustery... Lidi to jste spadli z višně ne? :O

Nebo vážně věřite tomu, že tři filmy ročně způsobují rakovinu kinematografie...

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama