Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Při sledování se pokaždé bavím :-)

Jedno mi ale někdo objasněte. Když Venom "obalí" Eddieho, je vlastně něco jako exoskelet, jeho vnější brnění, ale hodně velké. Hlavu má okolo Eddieho hlavy a v tom je něco, co mi neleze do mozku... Jak může Venom někoho schramstnout? Vždyť tím by nakrmil vlastně Eddieho, sám Venom žaludek nemá, je jen nějaká tekutina.  A jak může Venom tak otevřít chlebárnu když má ve své hlavě Eddieho hlavu což se ukázalo při souboji a když řekli: "My jsme Venom!"

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

No v kině moc ne teda... :D Ale to neva, že jsem to přežil... Bylo mi odměnou 7min ukazky Spiderverze.. co dali jako pofilmovku. :D

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Po 2.shlédnutí jsem tomu přišel na chuť ještě víc - a když pak na závěr při těch náramně kumštovních titulkách začne zpívat Eminem - je to prostě nářez 

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Nevka

Úplně špatné to nebylo. Ale bylo to naprosto zbytečné. Ten film nepřinesl vůbec nic zajímavého či nového oproti verzi z roku 2016. A navíc byl ve všem i co se týče hereckých výkonů horší.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

dragon94

On byl Mowgli nakonec hozen rozpočtem na Netflix, a podle toho to taky vizuálně vypadalo (viděl jsem jen kousky). A srovnávat to s Knihou džunglí mi přijde zbytečné. Na povídky to pohlíží úplně jiným způsobem. Nicméně na to mrknu a uvidím. Myslím, že minimálně cit pro atmosféru a herecké výkony bude lepší, než u Fleischera :)

na příspěvěk reagoval dragon94

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

No uvidíme, snad se dvojka podaří ale moc se mi nechce věřit že by Venom mohl uspět bez přítomnosti Spidermana :) 
Myslím jako dlouhodobě kdyby chtěli 3, 4. díl :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kincl

Protože studio prý nebylo spokojeno s recenzemi. Chtějí někoho kdo zvládne jak úspěch u diváků tak dobré recenze :-)

Alespoň tak zní oficiální verze.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kincl

no občas studio od toho filmu chce něco jiného, jiný pohled na stejnou věc. Aaa někdy prostě režisér,/scénárista/herec/ka, nenajdou společnou řeč se studiem.  

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Proč to vždycky netočí ten samý člověk když to má třeba úspěch? Je to většinou že studio chce někoho jiného nebo se tomu režisérovi do toho nechce podruhé?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus, dragon94

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak začiatočníci, príležitostní režiséri či debutanti, tí všetci neraz na plnej čiare porazili tzv. majstrov svojho remesla. Počkáme si, uvidíme, práve nad Serkisom by som ale palicu nelámal.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

mm13

Jednička byla špatná o tom žádná, ale Andy Serkis mi nesadí ani jako herec natož pak režisér. Natočil dva filmy oba jsou těžkej průměr. První jeho film je životopisný a druhý je Mowgli, kterej je navíc naprosto zbytečným snímkem, který je o dost hůře provedený, než verze z roku 2016.  A tomuto člověku, který s režijí nemá téměř žádné zkušenosti chtějí dát celovečerní blockbuster? No za mě může jedině překvapit, ale obávám se, že druhý Venom bude stejně nezvládnutý jako ten první.

na příspěvěk reagoval mm13, Nevka

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

dragon94

Prečo, veď jeho Mauglí síce dieru do sveta neurobil, ale podľa ohlasov nedopadol vôbec zle. Dokonca som z viacerých strán čítal, že Kiplinga vystihol, zachytil to podstatné z jeho poviedok... takže ako režisér nebude žiaden Serkis žiaden impotent. Nehovoriac o tom, že už jednotku potiahol (okrem atraktivity anti-hrdinu) iba a len Tom Hardy a ten ostáva, naviac dostane nie malú posilu Woodyho Harrelsona... všetko v pohode.

na příspěvěk reagoval dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Kincl , dragon94

Dík... Mě to slovní spojení nefošlo, přitom ho tak často používám. :D Tak Morbius je upír.. si to spočítej. Navíc geneticky vytvořenej. Tak si to spočítej kdo je silnějiší... Navíc má obcas za parťaka Béčko. Co ma Venom? Nočního opičáka? ;)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Solrac

A bude to trilogie... Jak příhodné znak Draculi... pač třetí záporák bude sám Morbius. 

Když si povede... což z Letovo tváří pochybuji. -_-

na příspěvěk reagoval Kincl

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Hele, nemyslím to zle, ale o tvé teorie alá nic jsem nečetl/nic nevím nikoho nezajímají, stejně jako nikoho nezajímám já, ale aspoň neotravuju.  Ano, lidi dokážou být vážně zoufalí, pokud se jedná o otravné trolly, jako jsi ty, ale to je tvůj problém, že tady otravuješ. Lidi chtějí v klidu diskutovat o tématu, nepotřebují řešit tvoje dementní nápady. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Hekman

To je tvůj první normální argument, co se stalo? Jinak ano, je to retard, ale pssst, on si myslí, že o něj tady všichni stojí. 

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama