Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na filmová plátna přichází jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. Novinář Eddie Brock (Tom Hardy) se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea (Riz Ahmed) – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní Anne (Michelle Williams). Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a začíná Venom. (Falcon)

(více)

Recenze (1 099)

lord_zail 

všechny recenze uživatele

Konečně marvelovka dle mého gusta, jak mě nebaví Avengers a další postavy z jejich univerza, Venom je příjemná vzpruha. 80% ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Hardy jako chameleon zase přelezl do jiného charakteru a zase to zvládl.Na nic víc si nehraje a humorem odlehčený děj je přesně tak akorát. ()

panfilmu 

všechny recenze uživatele

TOM HARDY, poslední dobou mě baví koukat na jeho vzestupnou tendenci, jako herec roste, snad až do nebe, ale tady v tomto filmu a nechápu proč, mi to příjde asi jako jeho nejhorší počin, zahrál to moc dobře, ale přesto mi tam něco nesedlo. A nebo to byl, lehce podprůměrný film s vynikajícím hercem, který to z podprůměru, vytáhl alespoň na ten průměr ??? Rozhodně jsem čekal víc. Možná, kdyby tam nehrála M. Williams bylo by to třeba mnohem lepší..... ()

hindator 

všechny recenze uživatele

Ničím nevyčnívá z laviny filmově zpracovaných komiksových předloh poslední doby. Tom Hardy už zahrál líp. Konec mě strašně překvapil!!! Fakt jsem to nečekal. Vážně. Věřte mi. No, tak malinko jo. Ne malinko. Vlastně, zase klasický způsob, jak půjde navázat dvojkou. ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie ,super som sa bavil ,Tom Hardy ako stvorený do tejto role , výborne cgi a tá tvár venoma tak zdetailovaná že mi znej bolo až zle (a to myslím pozitívne)/80% ()

SCHMEYD 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu jak tento film zde může mít hodnocení 72% ?! Ke všemu se český dabing opravdu nepovedl... Jednou se podívat a jít dál. ()

karmalat 

všechny recenze uživatele

Blbost, ze uz vetsi byt nemuze.Jeden z mala filmu, ktere jsem mel problem dokoukat. To by snad melo byt trestne za tohle utracet penize....:o))) ()

Kinepa 

všechny recenze uživatele

3+ snímky tohoto typu nemám moc rád, ale od druhé půlky to byla docela sranda :). Bral bych to jako komedii a ne akční sci-fi. ()

EricNor 

všechny recenze uživatele

Tom Hardy si to uziva a nebyt jeho, je to o hvezdu min. Delka je akorát a neuveritelne dlouhe titulky se dvema potitulkovyma scenama. ()

LenaSovi 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem si říkala,že vypínám, že to zas bude nějaká trapárna o příšerách a nuda.. ale pak jsem byla velmi mile překvapená.. Tom Hardy charismatický jako vždy, docela dost vtípků a děj plyne docela dobře, občas je to trochu pohádka, ale jinak sranda :) ()

BillyGoat 

všechny recenze uživatele

Ani temné, ani zábavné. Nic proti Hardymu, ale na tohle se tak nějak nehodí. Pár scén je fajn – třeba honička kdy jede Venom na motorce pronásledován těmi z Life foundation, ale často scénám chybí i prostá návaznost. Třeba měli tvůrci taky příliš malou hlavu v nepoměru s tělem jako Venom. Copak si nikdo nevšiml jak je asymetrický?! ()

stuj 

všechny recenze uživatele

Ono by to docela i šlo, nebejt scén, kdy se zjevuje Venom :D. Je totiž udělanej tak... ééé... divně. Komicky, až infantilně. Nepřirozeně, nebo jak to říct. Prostě jak pěst na oko. No jo no, daň za komiksové vzezření. Jinak začátek je ucházející a sžívání se s parazitem je taky dobrá záležitost. Jenže pak, když se objeví Venom, tak se film změní z dramatu na komiksárenskou hopsačku. A až když zmizí, tak se k filmu vrátí zajímavost. Film je tedy nejlepší bez Venoma, kdy to táhne jen Tom Hardy. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 65%, - /děj naprosto o ničem, tentokrát zcela a definitivně, přeměna Venoma z antihrdiny na povinného hrdinu poměrně trapná a celý takový nesourodý, dost prostříhaný/, + /Tom jasný plus celýho filmu, díky za něj, aspoň to bylo docela vtipný/, hodnocení - nic moc průměrná komiksovka, co měla slušnej potenciál s Tomem a Venomem jako záporákem, ale zůstalo to tak v půli cesty, celkově nic moc, doufám, že Aquaman bude lepší teda ()

Vaelor 

všechny recenze uživatele

Michelle Williams tu kromě odpudivě toporného výkonu s plastickým výrazem hraje i velmi iritující hovězí ženského rodu, takže jí máte důvod nenávidět hned dvakrát. Tom Hardy si naopak hraje na něco, co mu vyloženě nesluší. Ne teda, že by borec, co má svaly i tam, kde obyčejně nejsou, nemohl hrát investigativního novináře se špatnou artikulací a poněkud nenovinářským vystupováním... no, vlastně nemohl. Je to asi jako, kdyby Adam Sandler hrál v živým terči místo Van Damma, Jim Carrey si střihl roli Achillea v Tróji nebo Jim Parsons zazářil v novém Predátorovi. No, tomu filmu by to asi ani neuškodilo. Sledovat Tomíka, jak se posranej schovává za regálama v sámošce, to je jednoduše něco nepřirozeného. Ovšem, když mu začne řádně jebat v hlavičce, film najednou dostává úplně jiný rozměr a Hardy nachází svou známou pózu, která mu naprosto štimuje a Venom začíná pomaličku napravovat ty škody, které v prvních 40 minutách napáchal. Nejzábavnější scény filmu jsou, když bez bázně a hany začne vykrádat fantastický Upgrade. Ovšem, když dva dělají totéž, není to totéž, a přesto, že se Hardy vážně snaží, celej film to nenapraví. Ostatně, ono uběhne ani ne pár minut a zase je z toho nudná taškařice. Začnou vám vyvstávat otázky typu, proč vlastně ta honička? Nebo, proč jsem radši nešel štrikovat? Nejvíc unavující jsou ovšem bitky supersteroiďáků, protože víte, že se jim stejně nemůže nic stát. Nejsou nastaveny žádný hranice, co vydrží a co už ne, takže je to v každém superhrdinském filmu úplně to stejné a zbytečné. Opravdu není moc šťastné, když takové filmy vydělávají miliardy, protože to do budoucna nevěstí nic dobrého a já po shlédnutí mám zase chuť pustit si nějaký film pro pamětníky... ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Takže Tom Hardy a jeho ošklivá blackmouth, kterou mu narouboval parazit ukrývající se mezi jeho slinivkou a játry. Inu proč ne? Plno takových věcí již vzniklo a ještě se asi objeví. Tom Hardy se zřejmě pro tu černou hmotu narodil, a to, že se nakonec celkem skamarádili, dává tušit, že spolu zažijí ještě nejedno dobrodružství. ()

Související novinky

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

Kraven bude první komiksové eRko od Sony

25.04.2023

Tak nikoli Venom, ale až komiksový Kraven se dočká exkluzivního a mezi blockbustery stále ne moc běžného eRkového ratingu. Pro studio Sony a jeho pavoučí vesmír bez pavouka je to tedy dospělácký… (více)

Noirový Spider-Man míří na Amazon

Noirový Spider-Man míří na Amazon

11.02.2023

Zaujala vás výrazná, byť kratičká role Nicolase Cage v animovaném Spider-Man: Paralelní světy coby verze noirového Spider-Mana? Pak pro vás mají Phil Lord a Chris Miller (Jump Street 21, LEGO® příběh… (více)

Reklama

Reklama