Reklama

Reklama

V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva. Démoni, vedení temným princem Naberiem, se snaží odhalit tajemství Adamova stvoření, aby ho využili k zničení celého lidstva. Proti démonům stojí chrliči v čele s královnou Leonore, kteří se snaží Adama ochránit za jakoukoliv cenu. Jak si Adam začne uvědomovat, že může být klíčem k ovládnutí celého světa, musí se rozhodnout, na čí stranu se přidá... (A-Company CZ)

(více)

Recenze (561)

verbal 

všechny recenze uživatele

Já, Kokot jsem se na Něj, Franknštajna dokonce i těšil. Očekával jsem něco mezi Kazatelem a Blejdem a dostal jsem bezkrevné, pomatené kázání zfetovaného liturgika náctiletým downům, ze kterého se mi chtělo Blade. Bekinsdejlovic Katce se asi posledně v latexu zapařila ryba při likvidaci metrosexuálních homodlaků, a tak do scenáristického generátoru přiblblých, gotických pičovin naťukali "Něco jako Andrvorld + Bil Najtly" a vypadl jim z toho kožený, slávistický Áron s prdelí na bradě, co s partičkou metrosexuálních chrličů v zádech potírá démony jako od Mattela v hnusném digitálním smogu. Takže, pokud zrovna nemáte penetrovaný čelní lalok, jediné, co vám po skončení utkví v hlavě, je chuť kouknout Yvonce zblízka na bliznu a nutkání narazit si na konec okapu bezmimickou hlavu Džeje Kertnyho. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $19,075,290Tržby Celosvetovo $71,154,592Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ oproti tomuto je Van Helsing klenot, a dokonca aj tématicky veľmi podobná výplachovka ako Abraham Lincoln: Lovec upírov je o poznanie stráviteľnejšia, toto je len prvoplánový výplach plný digitálnych oblúd, bez kúska dobrého nápadu /25%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, komu zaprodali duši tvůrci, ale zřejmě to byl pochybnej absolvent pekelný zvláštní školy. Řád chrličů FTW. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KOLEM ZUŘÍ VÁLKA. VÁLKA, O KTERÉ LIDÉ NEVĚDÍ. UŽ PO STALETÍ. MŮŽE ZNAMENAT VYHYNUTÍ LIDSKÉHO DRUHU...“ /// Nevýraznej casting, kterej prostě nemá nato příběhu, kterej je hloubkou myšlenky určenej nemluvňatům, domácím zvířatkám a účastníkům Bohnickýho zájezdu jak a čím pomoct. Fantasy nesmyslnost, ve který jde vo efekty, zvuk (ne vole, nečučel jsem tu ruskou verzi! a vobraz, a nezajímá ji, jestli něco víte o vědci jménem Viktor Frankenstein. Navíc je to bez charizmatický postavy, pořádný hlášky, zato plný béčkovejch až céčkovejch řečiček. Van Helsing, Underworld, upírskej Lincoln … asi bych to víc nepitval. Píčovana, která zabaví a donutí zamyslet se nad vlastním IQ. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiks, kterej má na svědomí Kevin Grevioux neznám. 2.) Zajímá mě, jak si vedl ,,netvor“ 200 let po smrti Viktora Frankensteina. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“ a ,,Araziel“. /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 2,753 // Otvárací Víkend v USA: $8,610,441 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Akční řezby miluji, jsem jejich velký fanoušek, obzvlášť Underworld Awakening, tam jsem stihl dosáhnout pěti orgasmů ,ale když řeknu, že tohle je opravdu špatný film, tak mu ještě polichotím. Průměrné efekty, nezajímavá akce, příběh napsaný 12 letým dítětem. Tohle je ostuda všech Akčních filmů!! Stuart Beattie mi dluží 92 minut mého života. Ztráta času nedoporučuji ani největšímu nepříteli. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Presne takovej tupej akcni vyplach ve stylu Underworld a Legie, jakej jsem cekal. Pribeh je samozrejme znacne dementni a to i na pomery podobnejch becek, ale aspon svizne odsejpa a neni cas na zbytecny kecy. Triky nejsou buhvijaky, ale vylozene nerusi. Herci nemaj prakticky co hrat, Nighy dela svyho typickyho zaporaka, ale Eckhart docela prekvapil, ani ne tak herectvim, ale tim, ze to je docela namakanej borec. Co se tyce akce, ta se snazi za kazdou cenu vypadat epicky, ve vysledku se to sice vse vicemene furt opakuje, ale diva se na to pekne. Takze celkove ty 4* tak vlastne davam hlavne za to, ze jsem se od zacatku do konce skvele bavil, na vypnuti mozku idealni. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Přistoupil jsem na "pravidla hry" a skvěle se bavil ... I, Frankenstein je nadupaná akční jízda, která si vypůjčila jen naprosté prazákladní myšlenky původního díla a pracuje s postavou jako s mírně "natvrdlým atni-hrdinou", který řeže všechny kolem sebe, lidi, démony, gargoyly/anděly, než si uvědomí, koho vlastně řezat dobré je a koho nikoliv ... Comixově laděný příběh, který některé diváky musí přivádět k šílenství (a já se jim ani moc nedivím ...) a mladé a prostoduché k obstojné zábavě. To, že si Frankensteinovo monstrum vybralo k boji dvě tyče, tzv. "kálí sticks" je velké plus a souboj s jedním z úhlavních démonů je choreograficky fajn... Film jsem si pustil přesně v té náladě, jakou jsem měl mít a dostal jsem přesně to, co jsem očekával ... Prostoduchou řežbu, vykrádačku Underworldu a všeho možného dalšího ... každopádně mnohonásobně lepší počin, než totální propadák tohoto roku Hercules (2014) ... ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

My, prachy, nesmrdíme... a tak jsou kvůli nám i jinak slušní herci ochotní k ledasčemu. Je fakt, že takovej zápas sešívanejch ani Eden neviděl. Naštěstí. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Je až extrémně legrační, jak moc je to podobné Underworldu, dokonce do té míry, že Aaron Eckhart vypadá úplně jako Scott Speedman a Yvonne Strahovski vypadá úplně jako Sophia Myles. A Bill Nighy úplně jako Bill Nighy, hehe. Nicméně tentokrát se Kevinu Greviouxovi ten gambl zamířený na milovníky béčkových příšer bojujících s béčkovými příšerami nevydařil. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zlá novina, králi démonů! Frankenstein se nám zase schoval. - Škoda, chtěl jsem mu zrovna říct: "Co ty, Frankensteine, synovče a synu? Kdy konečně pochopíš, že už je dvacátý první století"? Ale jako bych ho slyšel, co na to řekne: "Já nejsem žádnej Frankenstein, já jsem Monstrum. Tady to někdo zas šeredně zesral, co si budem povídat." - Ano, to je celý on. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chrlička Eowyn proti princi démonů Davey Jonesovi. Hlavní rozhodčí sešitý Harvey Dent, na čarách digitální mrdník a chuť na Strahovski tunel. Zápas málem několikrát přerušen pro příběhovou tmu, slova vypouštěná z úst některých hráčů na odebrání registračky.. Pozitiva? Od dob Branagha je Frankensteinovo monstrum větší fešák (na cenu Metrosexuál roku to však ještě není), díky svému hereckému rejstříku vypadá B.Nighy mnohem démoničtěji bez masky a co je nejdůležitější, je to krátké. Jinak jsem byl docela překvapen, že se za účelem završení trilogie sebestředných názvů (Já, robot, Já, legenda) nezhostil hlavní role Will Smith. Victor by asi těžko našel na ingolstadském hřbitově osm mrtvých těl jeho pigmentace, ale se současnými rasovými kvótami Hollywoodu člověk nikdy neví.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

92 minut dobrých důvodů, proč nenávidět Hollywood a proč by měli všichni, kdo tohle odklepli, skončit v pekle. Underworldy jsou vedle téhle fantasmagorické, pre-poluční šlichty oscarový materiál. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Temné prostředí, efektní létající bytosti měnící se do lidské podoby nebo! měnící se v oslňující světlo. Jak kdy. To je asi tak všechno, co bych ohodnotila kladně. Miranda se mi líbila mnohem víc jako dcera králů, než jako královna v téhle nepovedené taškařici. Drsně se tvářící modelové mi jako mstitelé z dávných časů nepřipadali ani omylem, to pardon a taky roli doktorky vyfasovala překrásná herečka, které bych hádala zhruba dvacet a to má být podle všeho nejuznávanější expert (specializaci si nepamatuju) na všechno kolem oživování neživých? Já chápu, že je třeba přilákat diváky, ale trochu uvěřitelnosti by neškodilo. Strašný dabing už tak nekvalitnímu scénáři a režii jen zarazil poslední hřebíček do filmové rakvičky. Já, Kráva ... měla jsem si raději pustit Kameňák 4. ()

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Stuart Beattie? Ten Stuart Beattie, který napsal scénář k peckám jako jsou Collateral a 30 Days of Night, natočil I, Frankenstein? Po tomhle mizerném výstřelku bych mu nesvěřil režii ani svého home videa. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mizerně natočená pitomost, kde ošklivé kamenné opice říkají namakanému Eckhartovi stvůro. Válka mezi škaredými chrliči a směšnými démony nemohla působit unyleji. Špatné triky, nudná akce a především zmatený děj vévodí této "poctě" sérii Underworldů. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já, naivka jsem se na to celkem těšil. A co z toho vzniklo? Tuctová slátanina, která běžného filmového konzumenta asi nadchnout nemůže, což jsem naštěstí vytušil už během premiéry v kinech. Snad jen to obsazení je více než dobré (až na Courtneyho, kterýho bytostně nesnášim) a místy trošku i ta akce zabaví. Jinak hodnocení divného pseudopříběhu asi netřeba. Průměr, na který za rok zapomenu...50% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Proti tomuhle slepičáku je připitomělej Underworld jak sám archanděl Gabriel. Ta jedna hvězda je na třetiny rozdělená za tři herce - Eckhart (dělal, co mohl, ale moc toho nebylo) a za Mirandu a Billa a zůstává otázka, mají tohle ty tři zapotřebí? I když je pravda, že Bettany jakožto áčkovej herec taky vleze do kdejaký chujoviny. Velmi vychcaně byl ve filmu odůvodněn jeho název, jak jinak že, "Já, Frankesteinovo monstrum" nebo ještě líp, "Já, Adam" by asi nemělo ten správnej břink. Pukalo mi břicho smíchy, když už po pátý Eckhart prolítl oknem, pomalu se zvedl a hodil drsoň pohled skrz čelo. Taky zajímavej tah bylo vyvraždit všechny aspoň trochu zajímavý postavy v prvních 15ti minutách, o dementním scénáři nemluvě. Povedej design chrličů zabíjí fakt, že od začátku až do konce se těch jejich epickejch scén valí hromady a hromady - absolutně žádnej cit pro gradaci, asi jako kdyby v LOTRovi ve Dvou věžích bitva o Helmův žleb proběhla hned na začátku a trvala beze změny až do konce filmu, ale je zcela zcestný tyhle dva filmy přirovnávat. Bráno kolem a kolem a řečeno slovy klasika - je to hnůj. ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

McClane Jr. je Kyle Reese

McClane Jr. je Kyle Reese

20.02.2014

Terminator: Genesis, pátý film známé akční série, je koncipován jako začátek nové trilogie. Jestli na ni dojde ukážou až tržby, poloreboot Cameronovy ságy (v němž nebude chybět Arnold Schwarzenegger)… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama