Reklama

Reklama

Bez servítky

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkují:

Juraj Mokrý, Richard Stanke, Viktor Horján, Paviel Rochnyak, Roman Pomajbo, Maroš Kramár, Ján Kroner ml., Jozef Vajda, Adela Vinczeová (více)

Obsahy(1)

Denná reality show o varení, v ktorej každý týždeň súťaži päť hostiteľov. Každý deň má jeden z nich pre ostatných pripraviť večeru na určitú tému. Po jej skončení ostatní súťažiaci individuálne hodnotia a prideľujú body za jedlo, jeho prezentáciu a zábavu pri večeri. Vyhráva ten, kto od svojich súperov získal najviac bodov. Víťaz získava titul najlepšieho hostiteľa a 1000€. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ďaľšia podradná televízna relácia o varení. No tento krát je to naozaj niečo výnimočne stupidné. Kuchárska reality show, v ktorej sa navzájom hostia piati trapkovia z prostého ľudu, ktorí sú ochotní šaškovať pred kamerou. Následne hodnotia jeden druhého. Niečo otrasné. Keby som sa mal ku tomu vyjadriť "Bez servítky", tak by tu padli hodne sprosté slová. Takže radšej len krátko: odpad! ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Prodávejte už jídlo v pilulkách anebo jako amarouny a je klid od těchto pořadů o vaření. Zřejmě se jedná o obsedantní perverzi programových tvůrců, protože si jinak nedovedu vysvětlit, že když kdykoliv přepnu na jakýkoliv televizní kanál, tak se tam něco vaří, klohní a nad tím stojí nějaká vyhaslá celebrita, co chce vydělat koruny a v tomto případě eura na dovolenou. Tam neoholený Vodochodský, tuhle zase Kašpárek s podivnou dikcí v řeči a onde zase duo Vydrová a Bouška a nakonec Bratři v akci a Krabicovy hnusoty. Minule zde vařilo osazenstvo z letošní Superstar! Nedá se na tyhle pořady dívat. A nejhorší je, že účastníkům to vaření přijde zábavné anebo to zdařile předstírají, že jsou nadšení. Takže zrovna upřímnost v tomhle taky nehledejte. Vzájemné hodnocení účastníků je pak totál alibistické. Mé hodnocení: 0% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak zase nastáva ten problém, že divák musí jesť iba očami. Počúvať, aké je jedlo fantastické a ako to tentokrát hostiteľ prehnal so soľou je síce v poriadku, ale z obrazu to nevyčítame. Bohužiaľ tu ide skôr o bulvár, keď divák sleduje intrigy, kto dá komu koľko bodov, aby mohol vyhrať a aké celebrity sa v ňom objavia. V podstate by to bolo za odpad, ak by tu nato neboli vhodnejší kandidáti typu Farma a podobne. Toto je aspoň relatívne vkusné. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Lacinější obdoba českého pořadu Prostřeno | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 15% (odpa!) | ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Skôr reality show ako relácia o varení. Tieto super tajné ľudové recepty, ktoré "určite nikto neovláda", na špagety bolognese, hrachovú polievku, rizoto, alebo pizzu si môžete pozrieť na markízáckej stránke. Všetky tieto chuťovky vám bude servírovať indiánsky motorkár, transvestita, skrachovaná spisovateľka, študent, dôchodkyňa, alebo nejaká iná "výnimočná osobnosť". Dobrú chuť! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pusobi to na me tragikomicky. Shlédl jsem díl , kterak ostatní hostil svérázný samorost a podivín z Pardubic žijící v Bratislavě ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na internetu se dá dohledat ještě dnes dost dílů tohoto nepříliš povedeného a už vůbec ne úspěšného kulinářského pořadu. Ve kterém bylo více méně všechno špatně. Až tragické zpracování zabili nejen kameramani, ale i samotní účinkující – u některých dílů jsem se alespoň trošku zasmál, ale většina z těch co jsem viděl, byla nudných jako prase…Sorry ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

Relácie o varení som mala vždy rada, takže sa na to rada pozriem..no niekedy sa na to ani pozrieť nedá, vďaka ľuďom, čo sa tam hlásia...snažia sa robiť show.no čo už., niektoré diely ako napríklad so športovými moderátormi a kulturistami boli vynikajúcim uvoľnením a plné humoru:) 3* ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páčili niektoré týždne, napríklad s moderátormi športu alebo aj niektoré iné. Celkovo tam však je skôr viac exotov, žiadne zaujímavé jedlá, ide tam skôr o umelú šou, ohovárania a kecy. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Ľuďom stačí toľko málo ku šťastiu.. Ale keď to radi sledujú v mojej domovskej krčme... Tak si to kuknem aj ja. Alkoholom sa mi znižuje iq, takže ma to po takých desiatich jeagermajstroch to začína baviť aj mňa. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol demencie a mentalnej retardacie dosiahli komercne televizie /Narkoza a Hnoj/ uz pri Big Brother-och a Mojsejovcoch a ako sa zda, existuje snaha tento vrchol prekonat. 0 % ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Docela príjemná relácia o varení skoro vždy so zaujímavou skupinkou ľudí.Tu im ani veľmi nie je čo vytknúť.Príjemná oddychovka na večer. ()

Reklama

Reklama