Reklama

Reklama

Epizody(3)

Recenze (4)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dramatizácie mi síce príliš nesadli a niektoré časti 3-dielneho dokumentu sú trochu riedke - ale na druhej strane som sa dozvedela od historikov rôzne zaujímavosti, ktoré som doteraz nepoznala, napriek tomu, že som o hone na čarodejnice už čo-to preštudovala. Takže dávam 5* ako celku. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Poslechově docela obsáhlé a hodnotné, bohužel ilustrační doprovod je slabý, za něj beru hvězdu zpět. Jako tématická poslechovka je to ovšem dostatečné. Obsahově jsme v Evropě od úplných počátků až do poslední popravy čarodějnice někdy v 18 století. Zájemci o čarodějnictví nechť vyzkouší. K dostání v češtině na YT z produkce čt2. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pútavé vykreslenie čarodejníc, honu na bosorky a stredovekej inkvizície. Hlavne tá stredoveká časť, ktorá je hlavným nositeľom dokumentu bola veľmi zaujímavá. O niečo menej už časť posledná, kde to 20. storočie, satanizmus a okultizmus, to už nie je tá pravá čarodejnícka atmosféra. V každom prípade dobrý dokument a snáď jedinečný svojho druhu takto ucelený. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a podrobný pohled do historie a současnosti čarodějnictví. Dokument obsahuje mnoho informací, je opravdu důkladně připraven a detailně zpracován. Co mi ovšem nesedlo, bylo obrazové ztvárnění. Přiznávám, že často jsem jen poslouchal a obraz vůbec nesledoval. ()

Reklama

Reklama