Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 1

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (CinemArt)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Chystá se Paranormal Activity 7. Nový díl natočí králové hororů ve studiu Blumhouse

na příspěvěk reagoval Terepin

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pilda17

Co tomu kdo dal a proč je každého věc, to já neřeším. A zda to je či není def. konec... To záleží na tom, kolik to vydělá a nikoli na tom, jak to končí. I kdyby to mělo sebevíc def. konec, vždycky si filmaři mohou najít způsob, jak na to navázat a pokračovat dál...

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Jakkob

Kamarád, rád tě vidím, už jsem myslel, že nežiješ.

Já tomu nedal odpad, což je sám o sobě úspěch. Snad to končí tato série, ale moc se mi to nezdá podle toho závěru. 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pilda17

No že bych to měl vzývat do nebes a kdo ví jak chválit, to určitě ne. Ostatně, něco málo se mi zde nepozdávalo, ale jako vyloženě provar to taky nevnímám.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tvl, ješte ty začinej s těma náboženskýma kydama :D já na PA byla v kině (skoro na všech dílech, krom toho spin-offu), takže jsem z něho byla nadšená, že po dlouhý době dávají konečně nějaký dobrý FF.. :D

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

To zase ne, možná to bude tím, že jsem viděl jen jedničku, dvojku a tohle, podle mých výpočtů je to šestka jak vyšitá.

na příspěvěk reagoval Pilda17

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Pilda17

Dal jsem téhle ´duchovní dimenzi´ trojec. Mně to zase tak nevadio, duchařiny mám rád a nasral mě jen ten konec, jinak bez problémů koukatelnej průměr.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Lenina666

Já dal 4* jedničce, postupně jsem snižoval. Odpad jsem měl taky, ale to je ta prvotní nerozvážnost, když jsem si pak vzpomněl na Vskřísení duchů odpad jsem dát nemohl..:D

na příspěvěk reagoval TheDon

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Pilda17

sem čekal něco ve stylu Insidious 3, nějaký ten svět duchů, fakt napínavou atmosféru a tak vůbec něco co bude mít šmrnc a budu aspoň napnutej, né že budu mít strach, to sem věděl že se nebudu bát, ale že aspoň se nebudu nudit, tady sem se nudil 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Sethius

Sethius (hodnocení, recenze)

Pilda17

Prostor pro diskuze odpůrcu/fanoušků tady je, ale né pro hateri, kteří shlédnou  šestidílnou  sérii nebo je možná ani pořádně neviděli, aby pak lezli na forum a ke každému filmu psali jak měli pravdu a jaká je to sračkovitá sračka. Jestli chce někdo diskutovat, ať to napíše normálně. :)

na příspěvěk reagoval Pilda17, Kobain

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Sethius

Já jsem tady také a série je dle mého katastrofální a po druhém díle šlo jen o to, jak vydělat velké prachy. Není v diskuzi prostor pro odpůrce a i pro fanoušky? 

na příspěvěk reagoval Sethius

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama