Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 2

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (CinemArt)

(více)

Recenze (214)

MikeeTheory odpad!

všechny recenze uživatele

Jako reklama na prodej nového domu od M&M reality by to docela fungovalo. Divák se seznámí i s tím nejmenším zákoutím interiéru a půlhodiny to skutečně vypadá jako obyčejná prohlídka s nudným průvodcem, který se nás snaží přesvědčit, že sledujeme něco strašně cool. Nejhorší ale na tom je, že to je nejlepší část filmu. Když už se totiž začne něco dít, žasnete nad absurditou a totální neschopností pracovat s atmosférou (a nejen to!). Páni tvůrci zřejmě zapomněli na všechny důležité aspekty filmové tvorby, včetně těch nejzákladnějších věcí jako režie nebo scénář. Ne, tahle značka už prostě musí skončit! ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Já vlastně ani nevím, proč se na to pořád dívám. Snad nějaká úporná snaha dokázat si, že ten čas strávený s předešlými částmi této podivné série asi nebyl tak zcela marný. Co mě však skutečně vytáčelo byla evidentní blbost hlavních protagonistů. To už je snad nějaka diagnoza, či co... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie známeho príbehu podľa starej dobrej schémy. Teraz je to však trošku temnejší a pri samotnom závere som takmer nemohol dýchať. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To byla bolest, takhle dlouhých devadesát minut jsem dlouho nezažil. Prokletí byl nejhorší díl, ale Ghost Dimension na tom o moc lépe není. Recyklace sebe sama, z Tobyho je létající mlha, tunel v pokoji, ženská zvrací kyselinu (nebo svěcenou vodu)? Snad už další díl nebude. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Sieste pokracovanie sa opat vratilo do starych kolaji,podobny styl ako prve styri diely,dom,rodina a rozmiestnene kamery,takze moje hodnotenie je jasne...:-) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Pořád to má svou logiku, i když v tomhle dílu už příběh hodně silně ujíždí. Navíc na mě tenhle díl nepůsobil ani zdaleka tak děsivě jako předchozí. Možná chtěli jít tvůrci jinou cestou, ale na mě to bohužel nezapůsobilo. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

I přesto, že nemám sérii Paranormal Activity nejvíce v lásce (a v tuto chvíli i žádný přístup ke svýmu kompjůjtru) tak jsem doufal že tento díl špatný nebude. A doufal jsem dobře! Nejen že tohle je nejzajímavější díl z celé série, ale také není nudný a furt se něco děje + propojení s předešlými díly je na velmi uspokojivé úrovni. Paranormal Activity: The Ghost Dimension je tedy povedené dílo a jde vidět že i z nudných a místy tragických filmů se dá vytěžit něco dobrého :) 4/5 ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

No, určitě se jedná o zlepšení od posledního pokusu, ale tak či tak se to už nechytá na původní čtyři filmy. Jediný větší problém, který s tím mám je to, že zlo je tady viditelné a zhmotněné, což ztrácí na té "děsivosti". Finále bylo více přitažené za vlasy a přišlo mi to spíš jako Poltergeist. Ale jinak, jsem se dokázal bavit a užívat si takovou tu "typičnost" pro Paranormal Activity. Postavy jsou stejně neprokreslené a herci pořád amatérští, ale jinak v pohodě 6,5/10 ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Tahle serie krome slusny jednotky nadale balancuje na pomezi srajdy a prumeru. Po prvnich dvou dilech ktery byly cistokrevny duchariny, prisel odklon od kurzu. Ve trojce, ctyrce a Marked ones tam nepochopitelne zacali tahat satanisticky temata cimz me docela nasrali. Ghost dimension se castecne vraci k ducharskym korenum i kdyz pentagramy a vymitani zustalo :/ ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Jaaj , že jsem se to nechal zlakat na další díl , po dlouhé době. No a mohlo to bejt horší a kdybych nikdy neviděl v životě žádnej horor tak i lepší . Koncový titulky jsou nejstrašidelnější část filmu ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je největší odpad z celý série. Místo Toby říkají T(r)oubí. Tolik kladných hodnocení si nezaslouží. Úplně jsem u tohohle filmu usínal, nakonec jsem se rozhodl to přeskočit na konec a stejně to byla sračka, větší sračka. Nic nového jsem se nedozvěděl. Možná to, že T(r)oubí chce duši nebo cože wtf. Prostě nesmyl, protože démon chce jenom duši prvorozeného syna, ale najednou ho nebaví šukání nezletilých kluků a chce nějakou hippie pipku z Orange County, která má lambo u sebe v garáži. Ta zasraná šmouha co se objevuje na kameře vůbec tomu tátovi nevadí, ani mu nepřijde divná. Konec s vymítáním je nesmyl. Jako vždy musí kněz zemřít, protože by to nebylo cool. Blondýna s jejím Iphonem X taky a nějakej týpek s umělým knírkem taky. A nakonec když táta se svojí manželkou utíká, tak mu musí provrtat břicho smradlavou rukou. Když ženská najde malou hippie hvězdu, zjistí, že je pozdě. T(r)oubí ji nakonec zabije (jak nečekaně). NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Po příšerným předchozím díle velké překvapení a zlepšení o několik tříd. Prakticky vše se vysvětlilo, jednotlivé střípky zapadly do sebe a finále bylo opravdu vydařené. Atmosféra super, démon řádí jak o život, lekačky vydařené i když na jednu stranu by se dalo říci, že až moc, ale na druhou stranu si nikdo nemůže stěžovat, že se nic neděje a, že je nuda. Pekelné finále se opravdu povedlo. Lepší závěr série si snad ani nikdo nemohl přát. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Žádné strašeníčko, ale opravdové a skutečné strašení, při kterém mi tuhly nohy a mráz běhal po zádech. Atmosférická pecka, nejlepší díl a skvělý závěr celé série. Doufám, že se již brzy dočkáme od pana Plotkina dalšího žánrového kousku. 7.5/10 ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že oproti dílům minulým to je o něco lepší, ale u mě rozhodně více portálových hvězdiček tohle nedostane.Možná, kdyby se tomu věnovali trochu více, co se týče otevření portálu, ale jinak ne.Toby v ektoplazmě byl docela fajn, ale rozhodně žádná pecka.Snad už je to konečné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Bez mučení přiznávám, že se v sérii PA ztrácím. Orientuju se ještě v prvních 2 dílech a tom japonským, ale další se mi pak už slejvaj do polívky. Všechno je to totiž totálně na jedno brďo, trochu mimo se pokusil jít spin-off Prokletí, ale z toho se vyklubala sra*ka. Oficiální pětka se vrací na začátek a snaží se vymáčknout co to dá z toho, co proslavilo první díl. Příběhově navazujeme na trojku. Zase tu máme rodinu, zase holčičku, zase noční návštěvy, který jsou noc co noc intenzivnější. Tentokrát ale jdeme ještě dál, a přiznávám, že to je ku prospěchu věci. Démona tentokrát vidíme díky vylevlovaný kameře, jeho hrátky tím pádem nabírají na intenzitě, protože TO vidíme. Posledních 20 minut je regulérní jízda, kde nechybí vymítání, krev, mrtvoly, a nasranej démon, co chce do našeho světa. Sumasumárum bych pětku dokonce označil za nejlepší díl série. A celkem s přehledem, kdo by to byl řekl. Kdo rád duchařinu, mrkněte na to, a bez obav. Pochopíte to i bez znalostí předchozích dílů, aniž by jste přišli o nějaké maličkosti. Jako samostatný díl to funguje na výbornou. ()

lakart 

všechny recenze uživatele

I když to asi na 4 hvězdy úplně není, dávám je jako vyzdvižení tohoto dílu nad těmi předchozími. Příběh je opravdu dobře vystavěný a gradující až do zajímavého finále. Nenudil jsem se. Atmosféra byla dobrá a hororová. Jen si myslím, že této sérii odzvonilo už dávno. 70% ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Šieste pokračovanie je za mňa najzvláštnejšie spracované ale mne sa to páči. Príbeh sa odohráva v roku 2013 a s inou rodinou ale manžel nájde starú kameru a tiež V/H/S na ktorom spočiatku vidíme udalosti tretieho filmu ale neskôr sa to zmení a vidíme zábery, ktoré sme z roku 1988 nevideli. Film môžem odporučiť. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Opravdu musím uznat, že mě to bavilo. Konečně neházeli lidi o stěnu, ani je netahali po zemi. Mělo to hlavu i patu, a docela dobrý příběh, který i hezky objasnil pár věcí. Vůběc se to netáhlo, což se o předešlých dílech říci nedá. Nějaká ta lekačka, napětí a hlavně mě opravdu překvapila chvíle, kdy jsem si uvědomila, že jsem se do děje vžila a připadala jsem si jako v 5D kině. Sice šlo zhruba o 3 minuty, ale v 5D kině vesměs snímky delší stejně nejsou. Kino CinemaCity Ostrava│22/10/2015│3D ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Tak když to schrnu vše, bubák docela obstál. Strach mě provázel sem tam, sice to scény jsou dost omílané, ale i tak to stálo za vidění. ()

chlebo odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmelý pokus zblížiť sa s kinom po tom, ako mi ublížilo Pupušovým vrhom stroskotal na celej čiare a neviem či ešte niekedy dokážem kinopremiéram nových 'hororov' naozaj veriť. Hneď ako som si sadol prirútila sa banda šestnásťročných členov Klubu mozgovej obrny, v spolupráci so znalcami na Paranormalkokokotiny, takže som mal ku všetkému aj patričný komentár. Spočiatku som sa obával, že hlasité výplody mentálov za mnou mi môžu ten dokonalý zážitok pokaziť, ale časom som bol za tieto hororové múdra a neuveriteľne presné predpovede aj celkom rád, aspoň sa mi podarilo udržiavať chatrné vedomie a občas, keď som pri totálne nečakanom bubuvýpade dostal facku od príliš hlasného ozvučenia, som si dokonca dokázal zamumlať niečo v zmysle : no ty píčo. Nie, fakt, najzaujímavejšie na tom celom pre mňa bolo hádať, či tá vec, ktorú tvorcovia vydávali za Tobyho ešte bez tela, nie je náhodou ejakulát plávajúci vo vode. Ale inak mám celkom zdravú a vyrovnanú myseľ. Čiže aj keď pár nadšencov pod pätnásť dostalo svoj orgáč a šialene to tu nadhodnocujú, tak nebudem sviňa a tiež dávam lepšie hodnotenie, než si hodina a pol lakačiek a vŕzgania zasluhuje. Stručné zhrnutie na záver, predtým než ma cieľová skupina tohto veľkodiela zlynčuje - slaboduchá pičovina pre slaboduchých pičusov a ich downom, obrnou a neviem čím všetkým šmrncnuté mozočky (týmto úprimne pozdravujem celý piaty rad v Cinemaxe v Trnave a tých milých mladých ľudí, ktorí ho okupovali na premietaní od deviatej) ()

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama