Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: Jiný rozměr (více)
Trailer 1

Než se nastěhujete do nového domu, zjistěte si, kdo v něm bydlel před vámi. Pokud to neuděláte, tak se alespoň nedívejte na videozáznamy, které po sobě vaši předchůdci zanechali. Právě tyhle školácké chyby spáchal herní vývojář Ryan. Ten se s rodinou (poněkud upjatá manželka Emily a šestiletá dcera Leila) a se svým lehce neschopným mladším bratrem nastěhoval do domu, který je divákům předchozích dílů série důvěrně známý. Stejně tak znají i „strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky podivných záznamů na nalezených videokazetách. To, co diváky hluboce znepokojuje, protože vědí své, začne Ryana děsit až ve chvíli, kdy holčičky na dvacet let starých záznamech začnou reagovat na to, co se v domě právě teď odehrává. Pak ještě Ryan nalezne kameru, která umí zaznamenávat paranormální jevy, a záhy mu dojde, že s ním v jeho novém domě bydlí také síly, s nimiž by se nikdo normální nikdy setkat nechtěl. Seznam obětí, které mají na svědomí, je už pořádně dlouhý, otázkou zůstává, zda na jeho konec přibude i jméno Ryana a členů jeho rodiny. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (214)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem čekala o něco lepší podívanou. Překvapil čerstvý nápad s podivnými fantasy prvky, které dělají tento díl o něco jinačím a výjimečnějším než předešlé díly. Nemůžu ale říct, že by to byl zrovna nejlepší kousek z celé té nekonečné FF ságy. Bohužel, strašení nebylo příliš přesvědčivé. Ani kino atmosféra mu na kráse moc nepřidala, téměř jsem se nebála. Spíš jsem se přistihla při tom, jak se častěji směju než bojím. Musí se tomu ale nechat jistá originalita a pěkná snaha o něco nového. Takže aspoň kvůli tomu, že si budu tento díl pamatovat o něco lépe než třeba druhý a čtvrtý, dám ty slabší tří. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Paranormal Activity: The Ghost Dimension“ už nenabídne nic, co by mohlo sérii skutečně zachránit, už zde není nic překvapivého, atmosféra není nijak extra silná, prostě se jede na to, co zde bylo od začátku, protože to funguje a protože by přílišný odklon od stylu narušoval kontinuitu celé série. Není to vrchol série, ale není to ani její výrazný propad. Prostě se jelo na jistotu, která už ale neoslní. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch vydařenějších dílů. Já miluju přesně takové poletující částečky a nápad s kamerou, která dokáže tohle zachytit byl taky super. Ale jak to tak bývá u této série, konec není úplně to pravé, třeba v tomhle případě mi chyběla nějaká lepší atmosféra, vizuální efekty jsou slabší a zabíjení nešokuje, ale oproti jiným dílům jsem s výsledkem celkem spokojený. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem si myslela, že nikdo nemůže přijít s víc nesnesitelnou postavou než byl Micah z původního filmu, tak zdejší rodiče k tomu mají docela naběhnuto. Ne, že by mi vadilo, jak se chovají, ale spíš jak se nechovají... nebo prostě: Jsem si vědoma, že postavy v tomto druhu filmu se budou chovat jinak než postavy z festivalového dramatu, a kompletně s tím počítám, ale stejně... K čemu jim je, že mají kameru, která umí natáčet duchy, když je jim to zřejmě úplně jedno, protože buďto se na záznamy vůbec nedívají, nebo reagují (zvlášť matka) nepochopitelně blazeovaně na něco, z čeho by každý normální rodič měl nejdřív infarkt a hned potom by dítě hodil do auta a jel s ním přímou čarou pryč tak dlouho, dokud by nedošel benzín nebo auto do něčeho nenarazilo. A když pominu tohle, tak jsem na film naštvaná, že ze slibného námětu "dialogů s nekonečnem" nevytřískal něco lahodnějšího. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Už ani přehledy ČSFD mi nestačí k tomu, abych se vyznal ve všech paranormálních aktivitách. Kdyby mi někdo řekl, že se rok co rok chodím do kina koukat na ten samý film, akorát s jiným pořadovým číslem, asi bych mu to věřil. Furt dokolečka stejný vzorec: děti + duchové = průser. Škrtněte děti a máme všichni pokoj. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o jediný díl série, který se dal v kinech zhlédnout ve 3D. (hansel97)
  • Kdo byl v kinech při sledování filmu Paranormal Activity 4 (2012) trpělivý a dokoukal i závěrečné titulky, mohl po nich spatřit promo právě k tomuto filmu. (MikeCool)

Související novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (více)

Reklama

Reklama