Reklama

Reklama

Studio Rosa

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Studio Rosa byl dvouhodinový televizní pořad pro děti uváděný Janem Rosákem. Byl vysílán v neděli od osmi hodin. Jednalo se o následníka pořadu Studio Kamarád, takže jeho koncepce byla podobná (ranní uvítání, krátká pohádka, rozhovory, zábavný pořad, na konci pohádka nebo seriál pro děti. Kromě živého moderátora se zde také objevil loutkový moderátor pták Čau. Později se zde objevila i dvojice Jů a Hele známá již ze Studia Kamarád. (Wikipedia)

(více)

Recenze (14)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden příklad za všechny ty následující Jůheláky a Oázy, které navazovaly na Vegy a Magiony. Život na ZŠ bez ranní víkendové televize neexistoval. Krátce také za doprovodu Obražovky i v tištěné podobě. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Studio Rosa je z dob, kdy ještě existovaly kloudné pořady pro děti. Úroveň těch dnešních značně klesla - jsem upřímně rád, že již nejsem dítě a nemusím na nich vyrůstat. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo taky jsem to coby malý capart chodící na základku v té době nevynechal. V sobotu povinná návštěva chaty s našima, v neděli přikovaný k obrazovce s Honzou Rosákem. Jó to byli časy, ne jak ty dnešní blbosti, co dávají ráno v televizi. Nejvíc stejně bavila úvodní krátká pohádka a ta finální, nebo díl nějaké seriálu - pták Čau – a já pádím zas dál. Ach ta nostalgie… ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Následník pořadu Studio Kamarád, takže jeho koncepce byla podobná, kromě živého moderátora Jana Rosáka, se později zde objevila i dvojice Jů a Hele, známá již ze Studia Kamarád. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Jestli Studio Kamarád nebo Studio Rosa, pro mě v tom žádný zásadní rozdíl není. Schéma zůstalo stejné, mé oblíbené seriály běžely v tomto pořadu i po přejmenování a hlavní moderátoři - Jan Rosák a Ota Jirák (pták Čau) taky měli slušnou úroveň. Rozhodně mělo Studio Rosa k předchozímu Studiu Kamarád mnohem blíže, než pozdější obdoby tohoto nedělního bloku. Ze zahraničních seriálů tam běžel např. Sport Billy. ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama