Reklama

Reklama

Chloé (Laurent) sice žije v Paříži, ale má kolem sebe jen samé podivné existence: dotěrného souseda, oplzlého kolegu, chlápka ve videopůjčovně, který má vždy rady na rozdávání ... To není život úplně podle jejích představ. Pak ale najde kufr, který patří americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá se, že se vše obrací k lepšímu. V kufru totiž Chloe objeví celou řadu překvapení ... příjemných i tak trochu nečekaných.... Přestože ho ještě ani nezahlédla, uvěří, že Jack musí být muž jejího života! Je odhodlaná podstoupit jakékoli strádání a útrapy, aby ho našla. Jejich romantický vztah se rodí z nečekaných setkání, provázených řadou nehod a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

ryoga 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca Mélanie Laurent ktorá ma prvý krát zaujala v Nehanebných bastardoch nesklamala ani tu. Vystupuje tu ako sympatická Chloe ktorá rada sleduje filmy z dvd požičovne ;-)... a raz sa jej dostane do cesty kufor plný prekvapení :-) pekná oddychovka s príjemnou hudbou...70 % odporúčam pozerať v pôvodnom jazyku... ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Film o velikánské náhodě,o jedné bláznivce a jednom hledajícím...Film ,který potěší ,ale významné dílko od něj nečekejte.Slušný průměr. ()

takken 

všechny recenze uživatele

Ľahko a vtipne napísaný príbeh o hľadaní partnera ktorý nahradí zdvihnutú časť druhej strany pingpongového stola. Po prvej spoločnej hre Vám možno nesadne alebo sa jednoducho zľaknete. Neskôr si však uvedomíte že to nieje hra pre jedného a že by bolo fajn mať na druhej strane niekoho kto pre zábavu pošle loptičku aj na miesto kde to nečakáte. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Tvůrcům se tam občas podařila dostat lehce melancholická atmosféra, posmutněle táhnoucí se dny, ale rozhodně ne po celou stopáž. Přesto oceňuji tu snahu natočit něco více reálného, méně vypočítavého vůči divákovi. Příjemná civilnost, byť místy trošičku švihlá. A taky jedna z mála romantických komedií, kde mají oba hrdinové 99% sólo a potkají se v minimálním počtu scén - což je taková milá netradičnost daného žánru. 60% ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Chloé (Laurent) síce žije v Paríži, ale má okolo seba len samé podivné existencie: doterného suseda, oplzlého kolegu, chlapíka vo videopožičovne, ktorý má vždy rady na rozdávanie. To nie je život úplne podla jej predstáv. Ale potom nájde kufrík, ktorý patrí americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá sa, že sa všetko obracia k lepšiemu. V kufre totiž Chloe objaví celú radu prekvapení ... príjemných a trošku nečakaných.... Presto že ho ešte ani nevidela, uverí, že Jack musí být muž jej života! Je odhodlaná podstúpit akékoľvek strádanie a útrapy, aby bol jej muž života a aby ho našla! Ich romantícký vzťah sa rodí z nečakaných stretnutí, prevádzaných radou nehôd a nedorozumenia. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak v téhle lásce jsem se ztratil i já. Jako lehce primitivní uživatel za kterého se považuji, pevně stojím za heslem –když už romantika, tak buď opravdu kvalita (např. Lítám v tom r.2009) nebo kořeněná humorem (např. 50x a stále poprvé r.2004)-, ale v tomto případě….. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No ako komedia to bolo slabe a po romantickej stranke tiez nic moc,za zmienku stoji aspon sympaticka dvojica a pekna hudba,cize dve hviezdicky postacia...:-) ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Ztracený kufr a miláček Francie Mélanie, je okouzlující jen co je pravda, ale nějak mi nepasoval její kolega Justin, vtipu tam moc nebylo a přesto mi ta romantika přišla taková umělá a utahaná, přesto hodnotím tak o hvězdu výš než je zdrávo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Pohledná a hlavně zatraceně dobře hrající Mélanie Laurent, to byl hlavní a vlastně asi jediný důvod k tomu, že jsem ten film stáhnul. No, Mélanie mě nezklamala, koukalo se na ní hezky, i když si myslím že dramatičtější role jí jdou líp - viz Neboj, jsem v pořádku. Tohle ale bylo takový nemastný, neslaný, hlavně ze začátku. Byl to v úvodu takový trochu chaos: kdo vlastně Chloé je, co dělá, proč se zdržuje, tam, kde se zdržuje, do toho jeden američan... Pak se to docela rozjelo, a konec mi přišel poněkud odfláklý - nebo já nevím jak to nazvat... Je to docela škoda, ten nápad s hledáním toho pravého, hádání jeho povahy podle toho, co má v kufru, je docela neokoukaný, potenciál tam byl, ale bohužel moc využitý není. Vpodstatě se podepisuju pod komentář Enšpígla. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Rozťahany a slaby dej filmu o stratenom kufri a dievčati, ktoré ho najde a začne hľadať pôvodného majiteľa a jej zamilovanosť, humor nečakajte , skôr veľa rozprávania 2* len kvôli Francúzskej produkcii ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Je to děsně ukecaný a děj je zdlouhavý, atmosféra je celkem fajn ale to na dobrý film nestačí. ()

Zajija 

všechny recenze uživatele

Tohle je škoda!! Tak jsem se těšil na tuhle komedii s krásnou Mélanii Laurent a s Justinem Barthem, kterého mám tak rád z Lovců pokladů, ale musím říct, že jsem opravdu převelice zklamaný. Celý děj filmu mi připadal divný a hrozně hektický. Mrzí mě to. nemohu inak než ** ()

6sense 

všechny recenze uživatele

"Když jsem byla malá, povídala jsem si sama se sebou. Chodila jsem do pokoje rodičů, stoupla jsem si před zrcadlo a vyprávěla si příběhy. Nevnímala jsem, že obraz neodpovídá. Pro mě to byl skutečný člověk s normálním životem jako je ten můj. Pak jsem šla do školy, musela jsem mluvit s ostatními, ale bylo to jako s tím odrazem." - Pěkný prolog na počátku filmu vtáhl do fantazie blondýnky, u které mě ale dost srazilo jak odešla, když zjistila že ten kdo leží vedle ní nečetl knihu která se jí líbí. ()

lakiboy 

všechny recenze uživatele

Aby bolo jasné, objektívne to bolo ledva za 3 hviezdičky, ale to dievča s jej atypickou "poruchou" mi prišlo milé, romanticky opisovať chlapa bez osobného kontaktu, len podľa strateného kufru - zaujímavé. No a akosi mi to celé nejak do seba zapadalo, aj keď, priznávam, malo to "chybičky krásy" no nedá mi inak, takže subjektívne za 4*. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Kameru musím obzvlášť pochváliť, veľmi pekné kompozície.. pekne pekné dlhé nájazdy kamery, temp strihu, áno aj ten t môžeme považovať viac menej za komerčný.. chvála bohu že to tempo sa skrotilo.. beží záber 5 sekúnd, človek mal šancu sa zorientovať... nie sú tu zbytočné zábery na vyše... Arnaud Potier vsadil radšej- 3 poriadne zábery v scéne, než 7 bez poriadneho kotevného východzého bodu, kde niet poriadneho svetla... je pravda, že Arnaud Potier ma ako UMELCA nadchol! Ideme ďalej... Nečakajte prevratné intelektuálne depresívne dielo, ktoré je plné dejových zvratov, Justin Bartha si zahral slušne, Shakespeare od neho nečakajte, ani dych berúce, k slzám dojatý výkon... Mélanie Laurent s poriadnym šmrncom... film má zopár vtipných momentov ( herec Justin Bartha s francúzskym manželským párom. Podpriemer si to nezaslúži, to bola hnusná podpásovka ... priamočiary francúzsky film s normálnym koncom na Francúzov.. s výbornou kamerou... prekvapenie si človek zapamätá mnoho... Trocha sa tento film priblížil umeniu, trochu...drzosť napísať a? Romantici, niečo pre Vás. /55 %/ ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Kdyby v popisku bylo romantický / psycho / art, mnohému divákovi by to ušetřilo zklamání, protože podivínství obou hlavních postav je zde ztvárněno působivě a je znát, že film má patřičnou uměleckou nadstavbu. Podobně jako netypická psychosandlerovka "Opilí láskou" (která má v popisku rovněž chybně slovo komedie). Přesto však na mě moc nezafungoval, což mohlo být způsobeno právě tím, že jsem byl pod vlivem chybně uvedeného žánru a popisu naladěn na lehkou zábavu. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Velice slabý film o lásce, bez citů, bez náplně. Spal jsem, neklamný znak, že mne film nudí. Jednu hvězdu dávám za Melanii Laurent a její krásný obličej a jednu za docela slušnou muziku. ()

Reklama

Reklama