Reklama

Reklama

Chloé (Laurent) sice žije v Paříži, ale má kolem sebe jen samé podivné existence: dotěrného souseda, oplzlého kolegu, chlápka ve videopůjčovně, který má vždy rady na rozdávání ... To není život úplně podle jejích představ. Pak ale najde kufr, který patří americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá se, že se vše obrací k lepšímu. V kufru totiž Chloe objeví celou řadu překvapení ... příjemných i tak trochu nečekaných.... Přestože ho ještě ani nezahlédla, uvěří, že Jack musí být muž jejího života! Je odhodlaná podstoupit jakékoli strádání a útrapy, aby ho našla. Jejich romantický vztah se rodí z nečekaných setkání, provázených řadou nehod a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál. Tvůrcům se tam občas podařila dostat lehce melancholická atmosféra, posmutněle táhnoucí se dny, ale rozhodně ne po celou stopáž. Přesto oceňuji tu snahu natočit něco více reálného, méně vypočítavého vůči divákovi. Příjemná civilnost, byť místy trošičku švihlá. A taky jedna z mála romantických komedií, kde mají oba hrdinové 99% sólo a potkají se v minimálním počtu scén - což je taková milá netradičnost daného žánru. 60% ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Kameru musím obzvlášť pochváliť, veľmi pekné kompozície.. pekne pekné dlhé nájazdy kamery, temp strihu, áno aj ten t môžeme považovať viac menej za komerčný.. chvála bohu že to tempo sa skrotilo.. beží záber 5 sekúnd, človek mal šancu sa zorientovať... nie sú tu zbytočné zábery na vyše... Arnaud Potier vsadil radšej- 3 poriadne zábery v scéne, než 7 bez poriadneho kotevného východzého bodu, kde niet poriadneho svetla... je pravda, že Arnaud Potier ma ako UMELCA nadchol! Ideme ďalej... Nečakajte prevratné intelektuálne depresívne dielo, ktoré je plné dejových zvratov, Justin Bartha si zahral slušne, Shakespeare od neho nečakajte, ani dych berúce, k slzám dojatý výkon... Mélanie Laurent s poriadnym šmrncom... film má zopár vtipných momentov ( herec Justin Bartha s francúzskym manželským párom. Podpriemer si to nezaslúži, to bola hnusná podpásovka ... priamočiary francúzsky film s normálnym koncom na Francúzov.. s výbornou kamerou... prekvapenie si človek zapamätá mnoho... Trocha sa tento film priblížil umeniu, trochu...drzosť napísať a? Romantici, niečo pre Vás. /55 %/ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mélánie patří mezi mé současné francouzské TOP miláčky, především ten její krásný pohled umí u mě zapůsobit na patřičných místech, ale i jako herečka je neskutečně super. Bohužel to samý nemůžu říct o tomto filmu nejen že na mě nezapůsobil na patřičných místech, ale nemůžu o něm ani říct, že byl neskutečně super. Jsou tam humorný chvilky, ale není jich moc a ta romantika mě přišla až moc filmová a tudíž příliš málo osobní. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Dosť už bolo filmov o neschopných a roztomilo trápnych introvertoch. Nie sú schopní interakcie s ľuďmi, nie sú schopní telefonovať, nie sú schopní toto ani tamto. Introvertky vyzerajú trošku inak (logicky o dosť horšie ako Mélanie Laurent), takže toto jej neverím. Hoci dnes ľudia majú v hlave veľké problémy, to je pravda. A k tomu americký dement, čo v Paríži nevytrčí päty z hotela, kde ho všetci štvú. Lebo chudák čaká na stratený kufor. No povedzte, komu toto treba? All of my nopes. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Ne,tohle se nedalo,příběh je skutečně hroznej a nedokázal jsem se do příběhu vžít,hlavní aktérka najde kufr,a celý mu ho prohrabe a myslí si,kdo ví co to není za člověka,pak zjistíme,že je to více méně uzavřený člověk,a to je tak nějak vše.A náš aktér vyhraje cestu do Francie jede tam a ani neumí francouzky,ani se nijak na to nepřipravý,zkrátka jsem neměl vůbec čas si k propagonistům udělat cestičku a bylo mi jedno jestli jim to vyjde nebo ne.Navíc když se sejdou tak jsou z toho paf,vyspí se spolu,a když holčička ráno zjistí že ten její nečetl jednu její oblíbenou knížku o které si myslela že četl tak se vypaří a je z toho na zhroucení,fakt pitomý! i těch 75 minut bylo dlouhých a ani trocha romantiky na mě nedýchala.Škoda. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama