Reklama

Reklama

Chloé (Laurent) sice žije v Paříži, ale má kolem sebe jen samé podivné existence: dotěrného souseda, oplzlého kolegu, chlápka ve videopůjčovně, který má vždy rady na rozdávání ... To není život úplně podle jejích představ. Pak ale najde kufr, který patří americkému turistovi Jackovi (Bartha), a zdá se, že se vše obrací k lepšímu. V kufru totiž Chloe objeví celou řadu překvapení ... příjemných i tak trochu nečekaných.... Přestože ho ještě ani nezahlédla, uvěří, že Jack musí být muž jejího života! Je odhodlaná podstoupit jakékoli strádání a útrapy, aby ho našla. Jejich romantický vztah se rodí z nečekaných setkání, provázených řadou nehod a nedorozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

honajz 

všechny recenze uživatele

Mustr střižený podle Marka Levyho, televizní vzhled, ale jinak dokonalý film o mírně střelených lidech blížících se střednímu věku a toužících po lásce. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/ztraceni-v-lasce.html --- Pokud znáte knížky Marka Levyho, tento film je na ně podobnou variací, také se odehrává ve Francii a multikulturním prostředí, avšak ze ženského pohledu. Hrdiny tohoto filmu jsou lidé ve věku, který se začíná blížit tomu střednímu, přesto jsou stále trochu střelení - podobně jako u Marka Levyho. Podobně je hlavní ženská postava z Francie, chlápek z USA - být z Anglie, je to zase Levymu hodně podobné. Jenže autorkou scénáře a režisérkou je Jennifer Devoldère. Příběh i zpracování je trochu televizní a překvapivě negativem je i český distribuční název, který se snaží navázat na Ztraceno v překladu, ale láká tím na žánrově poněkud odlišný film (Ztraceno v překladu není primárně o milostném vztahu, ale o chlapské krizi středního věku). Pokud se však smíříme s pomalejším tempem vyprávění (a zde se srovnání se Ztraceno v překladu nabízí), čeká nás příjemný snímek (trochu mi syžetem připomněl Lásce na stopě) o hledání toho pravého / té pravé, když nám osud ze začátku moc nepřeje a je potřeba mu trochu pomoci. A za všechno může jedna plechovka a jeden červený kufr. Kolem nich žijí jejich přátelé, rovněž trochu střelení, ale naštěstí mírně a v mezích jistého široce pojatého normálu, do toho přidejme vizuál samotné Paříže, vhodně použité písničky i uvěřitelné herecké výkony a uvěřitelné problémy a chování postav. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mélánie patří mezi mé současné francouzské TOP miláčky, především ten její krásný pohled umí u mě zapůsobit na patřičných místech, ale i jako herečka je neskutečně super. Bohužel to samý nemůžu říct o tomto filmu nejen že na mě nezapůsobil na patřičných místech, ale nemůžu o něm ani říct, že byl neskutečně super. Jsou tam humorný chvilky, ale není jich moc a ta romantika mě přišla až moc filmová a tudíž příliš málo osobní. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

..Knížky,postavy ve filmech.Narozdíl od nich vás praví lidé vždycky zklamou. Snílkovské hledání pravé lásky víceméně vlastně bez lásky. Mélanie je výborná herečka a pozvedne každý film alespoň o úroveň výš. To se jí povedlo i zde, její podivínská postava mi občas nápadně připomínala mě samotnou. A přestože je film originální a divný způsobem,jakým to mám ráda,něco tomu opravdu chybělo.Snad vtipné nebo alespoň zapamatovatelné scény. (Mimochodem popis zde není úplně pravdivý.) ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Dosť už bolo filmov o neschopných a roztomilo trápnych introvertoch. Nie sú schopní interakcie s ľuďmi, nie sú schopní telefonovať, nie sú schopní toto ani tamto. Introvertky vyzerajú trošku inak (logicky o dosť horšie ako Mélanie Laurent), takže toto jej neverím. Hoci dnes ľudia majú v hlave veľké problémy, to je pravda. A k tomu americký dement, čo v Paríži nevytrčí päty z hotela, kde ho všetci štvú. Lebo chudák čaká na stratený kufor. No povedzte, komu toto treba? All of my nopes. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nene bohužel tato romantická komedie mi nesedla od začátku až do konce. Předvídatelný děj a hlavně hrozná nuda. Žádná pořádná zápletka a žádné věci u kterých bych se zasmál. Bohužel mě nějak tento film po duši nepohladil a že jsem dost citlivá povaha. Bohužel u mě Shoe at Your Foot moc neuspěl.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Trochu hodně praštěnej film, ale pro Mélanii Laurent mám fakt slabost, má krásný oči. Odpočinkový, praštěný, ne horší než většina svého druhu 3* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu si budem pamätať dlho jednu vec. Melánia Laurentová sa brutálne strašne podobá na moju sesternicu. Fakt. Ako keby boli z jedného vajca. Len neviem, či z ľavého, alebo pravého. Ale to je vlastne jedno, a aby som sa vyjadril aj k filmu - no, dá sa. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Láska za času cholery od Márqueza už menšiu rolu v jednom romantickom filme mala. Táto tu - Sto rokov samoty - je ale o dosť lepšia. Ale k filmu ... príjemná vec s príjemnou hudbou. Dvaja - pekní - mladí ľudia sa do seba zaľúbia na základe strateného kufra a vecí v ňom, fotiek a odkazov na nich. On z Ameriky, ona z Francúzska ... no ak sa toto niekomu, niekedy, niekde stalo, tak klobúk dole, to musela byť romantika. Pre mňa málo uveriteľné, a možno práve preto 3*. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že je to tady hodně podhodnocené. Ano, scénář není nijak objevný, ale co nového se dá vymyslet, že...prostě pohodový film s náladovou hudbou a krásnou Melanií Laurent. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Už na první pohled dost jiná romanťárna; romanťárna, která hlavní hrdiny svede dohromady (jakože tváří v tvář) přesně po hodině, jedný minutě a čtrnácti sekundách. A hned si daj pusu a hned se spolu vyspěj, juchuchu. Ne, takhle ... ono opravdu nepřekvapí, že vzhledem ke stavbě příběhu a vůbec celý primitivní zápletce na hutnou romantiku prostě nezbyde prostor. A nejenže to nepřekvapí, ono to taky ve finále vadí podstatně míň, než by jeden čekal (a třeba mnohem míň než opravdu mizernej Bartha). Jusqu'à toi je totiž zářnym příkladem filmu, kterej je daleko silnější ve svých částech než v celku. Je silnější v metaforách (ping pong), životních glosách a supersympatický postavě supersympatický Mélanie (ty lístečky, to přesně dělám taky! :D). Nakonec ... kdybych to chtěl vzít řádně od podlahy a zároveň si tak trochu přihřát polívčičku: Jusqu'à toi se dá vlastně docela dobře rozdělit na dvě půlky, podle snahy vyhovět oběma břehům Atlantiku - nevábná americká kostra + zasněná francouzská omáčka. Která půlka potom hrála prim mně, to samozřejmě neni těžký uhádnout. --- Takže za mě přesně 50 % a třetí hvězda hlavně pro Mélanii. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Tahle originální romantická komedie, listem Le Figaro pojmenovaná jako mladší sestra Amélie z Montmartru, mě naprosto okouzlila a dá se říct, že pro mě představuje nejhezčí letní filmový zážitek. Poprvé jsem měl možnost sledovat herecké umění Mélanie Laurent a okamžitě jsem si ji oblíbil. Ne nadarmo je považována za jeden z největších francouzských talentů současnosti, což potvrzuje role v Hanebných parchantech. Myslím si, že její zasněná Chloe a romantická zápletka s frustrovaným Jackem pohladí na duši každou citlivou povahu. A srovnaní s Amélie shledávám naprosto příznačným. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě vážně celý nebavilo. Postrádám nějak smysl toho filmu. Nezáživný a nudný. A přišlo mi to hodně amatérsky natočený. Pro mě jen 20%. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Příjemné obsazení, nicméně mě to v polovině vcelku začalo nudit. Romantická ,,komedie" o praštěné holce, která se prohrabuje nalezeným kufrem mě příliš nenadchla, přesto si ale průměr zaslouží (Viděno: 03.09.2010) ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nejedná o hroznou či dokonce tragickou romanťárnu, ale bohužel nic extra, nic co by mě přivázalo k židli. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na rovinu???...jediné čo ma na filme bavilo a robilo film pozerateľným bola Mélanie Laurent a jej rola Chloe osoba uzavretá hľadajúca niekoho, niekoho vysnívaného ....kto neexistuje...alebo predsa?...niekto kto jej pomôže dostať sa z ulity a objaviť čaro sveta.....**/*** ()

Reklama

Reklama