Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(22)

Každý jsme nějaký. A každý jsme jiný. Ale vždy máme něco společného... Hlavními hrdiny seriálu Kdyby bylo kdyby jsou tři manželské páry z různých společenských sfér. Igor (Ján Koleník) a Adéla (Zuzana Fialová) nemají děti a žijí idylický život v domě s výhledem na celou Bratislavu. Užívají si peníze, které vydělali ne vždy poctivým způsobem. Tomáš (Roman Luknár) a Ingrid (Diana Mórová) mají šestnáctiletou dceru Mirku (Kristína Svarinská), krásný byt a slušnou práci. Nemají se úplně špatně, přesto jim něco chybí. Monika (Anna Geislerová) a Honza (Marián Miezga) mají tři děti, jsou s nimi natěsnaní v malém bytě a neustále se hádají. Osudy manželských dvojic se vzájemně proplétají. Na první pohled odlišné životy jsou ve skutečnosti úzce propletené rodinnými, přátelskými a mileneckými vztahy a vazbami. Jejich touhy a tajemství se den za dnem postupně odkrývají. (TV Prima)

(více)

Recenze (54)

Tinush 

všechny recenze uživatele

První série byla prima, bavila mě, bavili mě herci a dějové zápletky, nicméně druhou sérii jsem doslova - a to díky Joj archívku - shltla, bylo to napínavé, splavné a hlavně mě dostávaly vtipné dialogy...herci je podávali tak reálně, že mi nedělalo problém jim jejich slova věřit..jo a fakt moc se mi líbila hudba - jak původní, tak i výběr různých songů, které děj podmalovávaly či doprovázely. Tentokrát bych řekla, že druhá série s přehledem první přebíjí :o) (a to není zas až tak časté).. ()

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní ale v přehršli českých seriálů který si člověk může pustit před spaním, tenhle slovenský u mně vítězí na plný čáře. Ten zbytek růžových zahrad a věcí co nevymyslíš může jít do kopru. I když jak píše larelay je většina postav nesympatická a charakterně jsou tam kde by nikdo z nás neměl být, tak jim nemůžu než fandit:) Těším se na další díl... 7/10 ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Keby scenáre písal niekto iný, ako " ja som Kraus, všade som bol, všetko som videl, mám vysokú školu a scenáre píšem dobré, pretože panelák stále ľudia sledujú" možno by to bolo o inom. Hodnotím na slovenské pomery. PS: Pozrel som si jednu časť druhej série a bol som prekvapený, pretože bola scenáristicky, režíjne, herecky aj hudobne na pomerne vysokej úrovni. Zvyšujem teda na tri... ()

Marius odpad!

všechny recenze uživatele

Minimálne sa pätnástky naučia kombinatoriku prostredníctvom systému "každý s každým". Beverley hills na toto potrebovalo 100 + n dielov, Slováci to zvládnu za dvanásť v najdrahšom slovenskom televíznom seriáli všetkých čias. Inak netreba pozerať, stačí počúvať a je jasno, že je to opäť "matkinovsko-urbaníkovský" seriál o "realite" dneška. P.S. k druhej sérii : Kraus je vrchný chuj na slovenskom scenáristickom "nebi". ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

22/22 Od rozdělení republiky jsem prakticky nezaznamenala žádný slovenský seriál a z minula si pamatuju jen na Lekára umierajúceho času, což není mnoho. Co se ohlasů týká na současné populární slovenské seriály, zřejmě to tak je i dobře, alespoň jsem neměla vůči KBK žádné předsudky. Dolehla ke mě pouze informace o spojení JOJky a Barrandova a světe div se, ono je to výborné. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)
  • Najdrahší seriál v slovenskej histórii. (Blader589)
  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)

Reklama

Reklama