Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa takéto niečo super, tu už dávno nebolo. Ak vôbec niečo také bolo. Tomuto sa povie improvizácia ako hovädo :) Niektoré situácie sú na popukanie :) Zatiaľ hodnotím po dvoch odpozeraných častiach. A ak to takto pôjde ďalej, tak klobúk dole. Nacvičiť sa dá hocičo, ale na improvizáciu treba mať talent. Polnišová ma niekedy naozaj dostane, ale samozrejme všetci sú úplne špičkový. ADD - Po viacerých odpozeraných častiach sťahujem jednu hviezdičku, za stratenie toho prvotného kúzla, ktoré ma na na začiatku tak očarilo :) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Záležitosť ktorá je závislá na momentálnej konštelácií hviezd. Či sú všetci naladení na rovnakú vlnu a je z toho skvelá zábava, alebo len zábava. No treba uznať že improvizácia tu nie je výhovorkou pre chybu, ale naopak dôkazom prítomnosti hereckého talentu. Najlepšia hra je Párty, respektíve Zoznamka. ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byla u tety na Slovensku, náhodou jsem zapnula televizi, náhodou tam dávali zrovna Star Dance a náhodou po oné taneční soutěži tam skočila právě Partička. Musím říct, že takhle jsem se u televizního pořadu snad ještě nebavila! Už ani nevím, jak se ti tři hrdinové jmenovali. Já jen vím, že byli naprosto skvělí, úžasní a perfektně sehraní. Bohužel u nás Markízu nechytneme, a tudíž zůstalo jen u toho jednoho dílu, ale z hlavy se mi nevykouřil ani po takové době. A to už něco znamená! :) ()

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

V poslední době mě čím dál tím více Slováci přesvědčují o tom, že mají daleko kvalitnější pořady než u nás. Jednoduše úžasné, i když jsem odpůrce televizních pořadů, tak tenhle mě naprosto dostal. Skvělá improvizace skvělých herců, zejména Lukáše Latináka a Petry Polnišové. U každého dílu už předem vím, že se zasměju, prostě skvělé! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama