Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

V poslední době mě čím dál tím více Slováci přesvědčují o tom, že mají daleko kvalitnější pořady než u nás. Jednoduše úžasné, i když jsem odpůrce televizních pořadů, tak tenhle mě naprosto dostal. Skvělá improvizace skvělých herců, zejména Lukáše Latináka a Petry Polnišové. U každého dílu už předem vím, že se zasměju, prostě skvělé! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektoré scénky sú pravda trápne, ale zas treba prihliaduť na fakt, že nie vždy sa podarí zaimprovizovať a ešte k tomu vtipne. Dangl mohol tiež niekedy zaujímavejšie témy vybrať. Ale inak skvelá zábava, najlepší bol samozrejme rodený komik Lukáš Latinák, je to v podstate jeho show. Naopak protežovanie Polnišovej bolo zbytočné. Kemka je tupec a preto sa výborne hodí do tohto typu relácie. Jakab má tiež ten správny výraz tupca. Pozriem si to vždy len tak pre zábavu, časti máte aj na youtube. Najobľúnebejšia hra: Správne-Nesprávne a Nálady. ()

Reklama

TheGunner 

všechny recenze uživatele

Nevím nevím, z každé strany se na mě valila jenom samá chvála na slovenskou partičku, ale když jsem si teda zhlédl několik dílů, tak jsem zase tolik nadšenej nebyl. To česká verze mi přijde o parník vtipnější a rozhodně ne proto, že bych byl Čech. Ale samozřejmě, že jsem se několikrát dobře pobavil, ale čekal jsem od toho rozhodně víc. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Záruka skvelej zábavy... :) Táto relácia je o improvizácii a o hereckom majstrovstve zahrať čokoľvek a kohokoľvek.Ja sa bavím vždy.Sú to naši super herci,aj ked úprimne si myslím,že scénky,ktoré predvádzajú majú vopred nahrané a preštudované (ved nedá sa byť pohotový a vtipný zároveň),ale my im to odpustíme.Ved bavia celé Slovensko.Zaslúžili by si preraziť aj v iných štátoch ako len u našich bratov čechov.Je to originálny formát s našej domácej produkcie,ktorý sa môže divákovi servírovať v rôznom štýle a v rôznom šate v závislosti na danom období.Go Partička Go ! ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

"Kto nakŕmi pavúkov? Kto pooberá čerešne?" Kvalita pořadů o počasí kolísá v závislosti na počasí, kvalita Partičky se složením partičky. Vyhovuje mi, že se zde objevují především slovenští herci, které neznám a nemám je spojené s různými nováckými a primáckými telenovelami. Známé tváře se zatím osvědčily málokdy (ono třeba od Ani Geislerové se nedá mnoho legrace čekat). Konstantu, a to značně rušivou, představuje chování moderátora – ten je na zabití vždycky. Očividně trpí závažnou chorobou, která se projevuje nezvladatelným předváděním "nenuceného" smíchu. A zná Dangl i jiné než "příjemné" přívlastky? Chvíli mi trvalo, než jsem si na humor Partičky zvykla, i dnes se občas v duchu ptám, co je na tom vlastně vtipného a čemu se směju, ale o přemýšlení tady nejde. Naopak je krajně nežádoucí. Stačí kopnout rozum do kouta, přistoupit na jejich hru a nechat se unášet na vlně absurdního humoru, dobré nálady a kouzla okamžiku. Vzhledem k odpadnímu standardu televizních pořadů českých a slovenských komerčních stanic mě Partička velmi příjemně překvapila. Doufám, že z vysílacího programu Markízy hned tak nezmizí. Protože když dojde na krmení pavouků, padám smíchy ze židle. :-D ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama