Reklama

Reklama

ZERO: Vyšetřování 11. září

(neoficiální název)
  • Itálie Zero: An Investigation Into 9/11 (více)
všechny plakáty

Dokument o teroristických útocích 11. září nejen na World Trade Center. Film zachycuje především vyšetřování, proč se Dvojčata sesunula k zemi, i když měla vydržet náraz více než jednoho letadla. Dále také pád budovy 7, která stála vedle WTC, údajný náraz ''letadla'' do Pentagonu a informace o únoscích letadel. (Synyster)

Recenze (38)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý pohled z trochu jiné stránky. Každopádně některé argumenty byly tak přesvědčivé až z toho mrazí.... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dokument, který mě přesvědčil. Síla argumentů proti oficiální verzi je zkrátka mnohonásobně větší, než slabota argumentů pro oficiální verzi. Jednoduché: "Byl to teroristický útok, co chceš vědět víc, vole!?", zde zkrátka už neobstojí. Ne v kontrastu s tak těžkými protiargumenty. Konečně zde nevystupují idiotští konspirační teoretici-amatéři, ale skuteční vědci, kteří otevřeně mluví o tom, co zjistili při svém výzkumu a bádání, a rozhodně u toho nechtějí vypadat senzačně (až na italské výjimky). Proto je tento dokument špička v popírání oficiální verze a rozhodně jí doporučuji všem, kteří jí slepě věří, protože pokud vás tento dokument přímo nepřesvědčí, minimálně vám ukáže solidní argumentační zásobu proti všemi omílané verzi, kterou slyšíme každý rok ve všech mainstreamových médiích po konci léta. Já byl do teď zastánce oficiální verze, ale po tomto dokumentu jsem dost na vážkách a přesně tak by to mělo být. Člověk odsouzen věřit jen jedné straně mince, bude za zmanipulovaného idiota za každé situace. 100% http://www.youtube.com/watch?v=z8cw1WaJVpY ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Bushově pohádce o zlém Usámovi, který z afgánské jeskyně vyslal kouřový signál k útoku na USA, může věřit snad jen svědomitý divák České televize. Ani já sice nevím, jak to tenkrát přesně bylo, ale vím naprosto přesně, komu 11. září 2001 přineslo užitek - zvýšení zbrojní výroby, naftu a omezení práv občanů. Nicméně je dobré si občas připomenout to, že spadly domy, které spadnout nemohly, že Boeing 757 s rozpětím křídel 38 metrů se nacpal do pětimetrové díry a následně se strategicky vypařil, že amatérští zdrogovaní piloti pokořili při svých kouscích nejeden fyzikální zákon a navíc v poklidu proletěli nejstřeženějším místem na zeměkouli a že se přitom sice roztavila ocel, ale papír ten žár vydržel. Ta oficiální pravda je zkrátka tak zábavná kravina, že už si toho všimli i Makaróni a natočili o tom celkem slušný dokument, kterému však do informačně nabitého Loose Change ještě nějaká ta těstovinka chybí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ani sa mi k tomuto dokumentu nechce písať komentár, pretože sa nikdy nedozvieme pravdu, kto stál za týmito útokmi. Je desivé, že to mohli mať na svedomí sami Američania, aby mohli ťažiť z mnohých vecí, napríklad aby mohli spustiť vojnu na blízkom východe, pretože ako vieme - Amerika je ekonomicky odkázaná na vedenie vojen. V tomto dokumente sa pozrieme na vysvetlenia, ako sa mohli budovy zrútiť a každý jeden špecialista na demolácie vám tu potvrdí, že budovy museli byť následne odpálené. A to kurevsky desí. Pretože potom nieje iné vysvetlenie, ako že v tom mali prsty aj Američania. Zaujímavosťou je, že pár dní pred zrútením boli vypnuté všetky kamery !všetky! a tak nieje možné zistiť, či tam niekto nevozil bedne s C4kou a pekne pomaly skrýval bomby na dôležitých miestach. Rozhodne si to pozrite a príde vám z toho zle! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejlepší a nejdůvěryhodnější konspirační dokument o 9/11/01. Dokument se zaobírá demolicí WTC, neexistujícím letadlem, které vrazilo do Pentagonu, nefunkční protivzdušnou obranou Pentagonu, 19 udajnými teroristy, samotným UBL. Výborný dokument. Přesvědčil mě, že sám UBL, jestli vůbec existoval, nemohl někde z díry ve skale zorganizovat něco takového, a pokud ano, pak to stejně nemohlo proběhnout, jak to proběhlo. Doporučuju! ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé shlédl Zeitgeist a tam se mluvilo o 11. září 2001, nevěřil jsem vlastním očím, uší a vůbec všem smyslům. Dokument na mě zapůsobil až mrazivě. Zero: An Investigation Into 9/11 je další v řadě, kde se sice z velké části mluví o stejně věci, ale důležité je, že je to další dokument v řadě, který odhaluje pravdu o 11. září. Když jsem to viděl, tak už jsem se ani neudivoval, protože už jsem vlastně věděl o co tam půjde o o čem se tam budou bavit. Hodnotím každopádně skvělou práci tvůrců, rozšířit co nejvíce pravdivá fakta související s tímto ohavným činem americké vlády spáchané na vlastních lidech, za účelem bezhlavého tažení, proti imaginárnímu nepříteli, za účelem udržení moci, zisku z války a peněz. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Pěkný brainwashing, který si ale sám sobě protiřečí. A zajímavější konspirační teorie a rozbory na téma 9/11 najde člověk i na YouTube. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nepříliš dobré zpracování zde drtivě přebíjí síla argumentů. Nevím, co víc je ještě zapotřebí, aby se vedl obří soud, kde se postaví na lavici obžalovaných Bush se svojí administrativou, šéfy CIA, FBI a Pentagonu. Aha už vím...kdo by se jim postavil? Kdo má koule na to, postavit se za ten nasranej dav, který radši mlčí, protože se bojí o svoji práci? Jen těžko bychom našli někoho, kdo si troufne říct něco špatného na adresu USA. Proto se ozývají jen odborníci, vědci a lidé, kteří nemají moc, nebo jí měli a ztratili (vyhazov), ale neztratili selský rozum. Jediný, kdo mě napadá, že by mohl mít koule, je kupodivu Putin. Evropská Unie je totiž pravá ruka USA, a kdyby se pustila do něčeho tak citlivého, jako je tlak na vyšetřování 11. září, tak samozřejmě ztratí důvěru amerických investorů, kteří chtějí v Evropě vydělávat velký prachy. Aneb být za dobře s USA se finančně vyplatí víc, než ji kritizovat. Proto je zajímavá z toho hlediska postava Putina (popř. Medvěděva), který se USA nebojí, sami mají obrovské zásoby energetických zdrojů a žádný kamarádíčkovství s USA jim není zapotřebí. Jenže na druhou stranu, proč kopat do vosího hnízda, že? Ona studená válka taky nebyla žádná prdel a nemyslím si, že by Rusku nějak pomohlo označit USA government za vrahy vlastních občanů. Takže vše už asi zbývá jen na lidu. Ten ale žije ve strachu a strach hraje pro vládu. Zpracování 50%, obsah 100%! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Zajímavý "evropský" pohled na události z 11. září 2001, který si však místy protiřečí. Italové také používají jen ta "fakta", která se jim hodí a některé věci vytrhávají z kontextu citovaných zdrojů. Trochu zde chybí jakási obhajoba druhé strany a vyšší profesionalita při tvorbě toho dokumentu. Narážím především na onu formu, která diváka téměř hypnotizuje opakovanými slovními spojeními zobrazovaných v jednom kuse na obrazovce (NEVER BEEN/SEEN, DID NOT HAPPEN, IMPOSSIBLE...) a také jsem nepochopil, proč v jsou hlavními protagonisty dokumentu zrovna italský nositel Nobelovy ceny za literaturu, dramatik nebo herečka. Italové si tak přihřáli polévku nad ožehavým tématem, které vzhledem k nejasnostem ve vyšetřování bude aktuální ještě pěkných pár let. Každopádně jde o zajímavé protinázory k oficiální verzi vyšetřování, které jsou podpořeny více či méně uvěřitelnými argumenty. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi presvedčivý dokument, veľmi profesionálny, až ma mrzí, že to nekonfrontovali so zástancami tých oficialít, možno by ľudia aj mohutnejšie protestovali za nové vyšetrovanie a nemali to za výmysly. No bojím sa, že sa pravdu asi nedozvieme, podobne ako u vraždy Kennedyho. Tieto veci by chceli seriál s expertmi na túto oblasť bod po bode. Takto je toho veľa od menej a viac dôveryhodných osôb a jeden druhého spochybňuje a útočí, najmä zástanci oficialít, keď im niekto dokáže ilúziu, v ktorej žijú. Toto je asi jeden z najsilnejších dokumentov o 11.09.2001, ktoré som videl, viete záhad a pochybností spojených so všetkým týmto okolo, kde je aj veľa klamstiev je až príliš veľa, aby to bol iba výmysel, no existujú aj stránky ako www.debunking911.com, ktoré tieto veci popierajú, takže všetko okolo toho potom možno bolo len využitie situácie, pomsta a preto sa neodvážim o tomto hovoriť ako o správnej verzii. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Lepší a ucelenější dokument než 9/11: Demolitions. Hrozně mi ale vadili italští herci a jejich teatrálnost při prezentování faktů... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaký dokument, ktorý sa pozerá kriticky na teroristické útoky, ale teraz sa nezameriava len na teroristov, ale nahlodáva informácie, ktoré nám o útokoch na Dvojičky boli predhodené americkou tajnou službou. Očividne na tom niečo pravdy bude, že v útokoch z 11. septembra nemali prsty len islamisti. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Ano, trochu dlouhé. Pointa by se dala shrnout velmi jednoduše, prostě ty dva baráky spadly i když neměli, a musí se přijít na to, proč. Ale téma mi přijde poutavé už z toho důvodu že razím heslo "Nevěřit nikomu a ničemu, jen sobě" a o 11.září jsem měla vždycky pochybnosti... Amerika je Amerika a iluze si nedělám ani o tehdejším Bushovi, ani o Obamovi... podobných konspiračních teorií je víc a všechny jsou pro mě něčím zajímavé, lze v nich nalézt i určitou spojitost. Tohle je ukázkový příklad dobře zpracované teorie "Všechno mohlo být jinak", a navíc velmi srozumitelně a uvěřitelně. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre spracovaný dokument, ktorý konfrontuje oficiálnu verziu útokov s kvalitnými dôkazmi a mám pocit, že celkom triezvo. Väčšinou sa nesnaží vnútiť svoj názor, ale iba ukazuje na chyby oficiálnej verzie (predovšetkým o útoku na Pentagon ale aj na WTC 7). Určite to stojí za pozretie len kvôli tomu, aby si človek trochu rozšíril obzor a mal na udalosti pohľad aj z druhej strany. Na doplnenie k WTC 7 sa dobre hodí minidokument zverejnený aj na youtube: Architects & Engineers - Solving the Mystery of WTC 7 ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi, že bych v tomto dokumentu našel něco kompletně nového kvůli čemu bych tleskal na festivalu v Římě. Témata se v podobných dokumentech už opakují do čirého zblbnutí - WTC 7, zmizelé letadlo ve Washingtonu, exploze... Alespoň závěrečná půlhodina při sledování teroristů a Bin Ládina je trochu zajímavější. Pokud ale s tématem začínáte, určitě bych tento italský dokumentární pokus nezatracoval a dal mu šanci. Jinak ruce pryč. 65 % ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hmmm...27 komentářů za 5 let- jestlipak je někdo z jejich autorů ještě naživu :-). Dávám plnej kotlík, abych tím na tenhle film upoutal pozornost byť jen jedinýho člověka. Je skutečně možný, že by celej svět žil už 12 let v totálním bludu? Je možný, že by se k tomuto podvodu za celou tu dobu nepřiznal ani jeden z jeho aktérů? Musely jich být stovky... Filmaři odvedli kus práce, ale všechno by to přebilo přiznání jednoho malilinkatýho kolečka ze soukolí téhle ohavné mašinérie. Leč, nestalo se... Otazníků je ale skutečně až příliš mnoho. A teď k tomu přibyl ještě jeden - kam se poděl leteckej spoj číslo 77, pokud tedy nenarazil do budovy Pentagonu? To letadlo bylo plný lidí... Asi neskončili moc dobře. Kdyby to s nimi někdo pustil střemhlav do země, tak by to byl ještě ten příjemnější konec, kterej je mohl potkat... Ale utajilo by se něco takovýho, kdyby to pustil v severní Americe? A pokud to udělal někde jinde, mohl bez povšimnutí doletět přes oceán? Kam že to byla linka? ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

...pravdu, nic než pravdu, a k tomu nám dopomáhej bůh!!! Tohle by mělo shlédnout co nejvíce lidí!!! Ono to asi bude úplně k ničemu... Ale třeba ne. Je neuvěřitelné, že se tohle stane a svět funguje vesele dál, jen tu a tam se objeví někdo, kdo ´´remcá´´.. Je neuvěřitelné, že tohle všem těm, kteří to připravili a provedli, prostě prošlo. Co je tohle za svět? Nebo je toto fakt přirozené naší lidské rase??? Kdo ví... Jak může pak člověk fungovat a existovat, když musí žít s pocitem, že ho může kdykoliv někdo zabít v zájmu ´´vyšších cílů´´ nebo naopak úplně zbytečně (což není v konečném důsledku pro daného jedince žádný rozdíl) a nebude za to nikdo potrestán.. Prostě se to přejde, zanikne, zmizí.. I TY, KDOŽ ČTEŠ TYTO ŘÁDKY, MŮŽEŠ ZÍTRA ZEMŘÍT RUKOU NĚKTERÉHO Z ´´PÁNŮ LOUTEK´´ !!!!!! !!!!!!! !!!!!!! !!!!!! !!!!!! Uvědom si to a nic nedělej. Protože to nelze. A to je moc hezké! Jsme odsouzeni to tiše (nebo nahlas) snášet (a modlit se, abychom nebyli další na řadě). Nebo na to zkrátka kašlat... Což je v podstatě to samé. ...what a wonderful world.....týý da dááá.... ()

Dr Lizal 

všechny recenze uživatele

Kdosi tu psal, že spiklenecké teorie jsou jen pro debily.. Hmmm... Tak debil je spíše ten, který věří všemu, co mu vláda a média přednesou. Okolo 9/11 je prostě moc otázek a nesmyslů a je jen škoda, že se nikdy nedozvíme pravdu. ()

Reklama

Reklama