Reklama

Reklama

European Poker Tour

(pořad)
  • Velká Británie European Poker Tour (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2005

Účinkují:

Colin Murray

Obsahy(1)

V European Poker Tour od PokerStars sa tisíce hráčov počas celého roka snažia dostať prostredníctvom internetovej kvalifikácie zadarmo ku skutočným hráčskym stolom. Ďalší investujú svoj čas a vlastné peniaze, aby si mohli zahrať proti profíkom. Profesionálny hráč si sem ide minimálne zarobiť na ďalšie Tour a dúfa, že práve toto bude jeho životná hra. Dostať sa medzi posledných osem hráčov na finálový stôl znamená veľký úspech. Konkurencia je obrovská a titul len jeden. Dôkazom toho je, že ešte nikto nezískal tituly dva. (BoPo)

(více)

Recenze (24)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Mě se zde kritizovaný komentář pánů Staňka a Rychtaříka líbí a baví mě. Měl jsem tu čest i s originálním komentářem a to mě teda vůbec nechytlo, nevím proč. Samotný pořad je opravdová pecka a člověk se z těch her i hodně naučí, takže doporučuji začínajícím hráčům, i když třeba hrajete jen s kamarády v baru. ()

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Může se zdát, že jde o slabšího bratra World Poker Tour, ale zdání klame. Co se týče kvality hry a samotných hráčů v posledních letech je EPT v předstihu. Jednoduše proto, že na EPT se schází evropská elita, které se přes moře nevyplácí tak často jezdit a na WPT se schází mnohem větší počet amatétů. Každopádně se rád podívám na jakýkoliv poker světové úrovně. 80% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Poker je svetový fenomén. Vďaka European Poker Tour si môžete z tepla domova naplno užívať stratégie, blafy, hecovanie, rozdielne mentality hráčov a samozrejme aj tie najmenej pravdepodobné kombinácie kariet, ktorým sa dá tiež hovoriť hráčske šťastie. Mne český komentár sedí. Je z komentátorskej dvojice poznať, že poker majú naozaj radi, ale neberú ho smrteľne vážne. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jakož to amatérský, ale vášnivý hráč pokeru, musím říct, že tenhle pořad umí i učit. A jasně dává za pravdu těm, kteří tvrdí, že je poker dovednostní hra. Různé rubriky a rozhovory s hráči. Dále pak rozbory určitých hand samotnými aktéry. Prostě špička. Navíc povedený CZ komentář. Tedy minimálně narozdíl od konkurenčních TV. Jen upozorňuju. Jestli máte doma 100 000 a nevíte jak je utratit na EPT nejezděte. Není to tak lehký jak to vypadá v TV. Neodpustím si dodatek. proč se na to dívá a hodnotí to jedinec, který k pokeru nemá vztah? ()

sonnycz 

všechny recenze uživatele

EPT je jedna z nejlepších pokerových sérií. Český komentář není rušivý a dobře v pořadu sedí. A pro ty co píšou že poker hrají jenom gambleři, můžu říct, že jste buď blbci, nebo nevzdělaní lidi v oblasti pokeru. Víc se k tomu nemá cenu vyjadřovat, protože dotyční si stejně budou stát za svým i když o tom nic neví. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Hry se zúčastnilo více jak 580 soupeřů. Desítky národností. Turnaj trval desítky hodin nepřetržitého hraní a soustředění. (Ded@M@tes)
  • Před začátkem každého Maint Eventu EPT se hrají tzv. "Lucky Games". Jde o jednu handu, která má buy-in 500 eur a více a kde se rozdají jenom jedenkrát karty. Hráč s nejlepší kombinaci vyhrává buy-in do maint eventu. (Nuggi)
  • Vstupné do hlavních turnajů činí od 3 750 až po 10 600 eur. (Nuggi)

Reklama

Reklama