Reklama

Reklama

European Poker Tour

(pořad)
  • Velká Británie European Poker Tour (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2005

Účinkují:

Colin Murray

Obsahy(1)

V European Poker Tour od PokerStars sa tisíce hráčov počas celého roka snažia dostať prostredníctvom internetovej kvalifikácie zadarmo ku skutočným hráčskym stolom. Ďalší investujú svoj čas a vlastné peniaze, aby si mohli zahrať proti profíkom. Profesionálny hráč si sem ide minimálne zarobiť na ďalšie Tour a dúfa, že práve toto bude jeho životná hra. Dostať sa medzi posledných osem hráčov na finálový stôl znamená veľký úspech. Konkurencia je obrovská a titul len jeden. Dôkazom toho je, že ešte nikto nezískal tituly dva. (BoPo)

(více)

Recenze (24)

Cisarpan 

všechny recenze uživatele

Slušně sestříhané, dobré záběry, fainy. český pořad je bohužel zničenej komentářem těch dvou nýmandů co jsou hrozně cool, in, trendy, fake a další superin slova dnešní zhulené mládeže co tam furt předvádí ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní (technicky i herně) sestřih, z jedné z největších pokerových tour. Jediné co bych vytkl, je místy fakt dementní český komentář, proto doporučuju sledovat v originálním znění. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Mě se zde kritizovaný komentář pánů Staňka a Rychtaříka líbí a baví mě. Měl jsem tu čest i s originálním komentářem a to mě teda vůbec nechytlo, nevím proč. Samotný pořad je opravdová pecka a člověk se z těch her i hodně naučí, takže doporučuji začínajícím hráčům, i když třeba hrajete jen s kamarády v baru. ()

Reklama

Reklama