Reklama

Reklama

European Poker Tour

(pořad)
  • Velká Británie European Poker Tour (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2005

Účinkují:

Colin Murray

Obsahy(1)

V European Poker Tour od PokerStars sa tisíce hráčov počas celého roka snažia dostať prostredníctvom internetovej kvalifikácie zadarmo ku skutočným hráčskym stolom. Ďalší investujú svoj čas a vlastné peniaze, aby si mohli zahrať proti profíkom. Profesionálny hráč si sem ide minimálne zarobiť na ďalšie Tour a dúfa, že práve toto bude jeho životná hra. Dostať sa medzi posledných osem hráčov na finálový stôl znamená veľký úspech. Konkurencia je obrovská a titul len jeden. Dôkazom toho je, že ešte nikto nezískal tituly dva. (BoPo)

(více)

Recenze (24)

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Může se zdát, že jde o slabšího bratra World Poker Tour, ale zdání klame. Co se týče kvality hry a samotných hráčů v posledních letech je EPT v předstihu. Jednoduše proto, že na EPT se schází evropská elita, které se přes moře nevyplácí tak často jezdit a na WPT se schází mnohem větší počet amatétů. Každopádně se rád podívám na jakýkoliv poker světové úrovně. 80% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Poker je svetový fenomén. Vďaka European Poker Tour si môžete z tepla domova naplno užívať stratégie, blafy, hecovanie, rozdielne mentality hráčov a samozrejme aj tie najmenej pravdepodobné kombinácie kariet, ktorým sa dá tiež hovoriť hráčske šťastie. Mne český komentár sedí. Je z komentátorskej dvojice poznať, že poker majú naozaj radi, ale neberú ho smrteľne vážne. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Záznamy jedněch z největších pokerových turnajů Evropy doplněné o perfektně sedící komentáře L.Staňka a V.Rychtaříka, které mě opravdu baví! Vědí o čem mluví, pokeru jakž takž rozumí a místy mají i velmi vtipné průpovídky. Co se týče hry - prostě poker...kdo ví, ví :) ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jakož to amatérský, ale vášnivý hráč pokeru, musím říct, že tenhle pořad umí i učit. A jasně dává za pravdu těm, kteří tvrdí, že je poker dovednostní hra. Různé rubriky a rozhovory s hráči. Dále pak rozbory určitých hand samotnými aktéry. Prostě špička. Navíc povedený CZ komentář. Tedy minimálně narozdíl od konkurenčních TV. Jen upozorňuju. Jestli máte doma 100 000 a nevíte jak je utratit na EPT nejezděte. Není to tak lehký jak to vypadá v TV. Neodpustím si dodatek. proč se na to dívá a hodnotí to jedinec, který k pokeru nemá vztah? ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Nejlepší pokerový pořad. Pro ty, kteří poker žerou a baví je sledovat mistry při práci a něco pochytit se jedná o naprostou povinnost. Neviděl jsem s českým komentářem, ale ten originální stojí za to. 9/10 ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Pominu-li fakt, že turnaje se neodehrávají pouze v Evropě (jak by se podle názvu mohlo zdát), tak je to skvělý pořad pro milovníky pokeru s velmi dobrým a kvalitním komentářem, dokreslujícím perfektní atmosféru. Každý díl s českým komentářem uteče sakra rychle! ()

Logan37 

všechny recenze uživatele

EPT je moje oblíbená pokerová série, takže záznamy z téhle tour mě baví jakožto hráče i diváka (hlavně super high rollery). Český komentář je náhodou super a pobaví. ()

dEst28 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar WPT, ale i tak velmi dobré. Škoda, že na nova sportu jak WPT , tak EPT komentují špatní komentátoři, což ubírá také na kvalitě. Pánové bysi měli vzít příklad z komentování high stakes poker v americe. ()

simp23 

všechny recenze uživatele

Velice poutavé zpracování nejvýznamnějších evropských pokerových turnajů. Palec nahoru za nadabování, o které se s grácií stará duo L.Staňěk a V.Rychtařík. Jejich hlášky a postřehy jsou skvělé a celou hru patřičně oživují. ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Pro pokerové nadšence (kterým jsem) pořad jak dělaný. Úroveň hodně zvedá kvalitní komentátorská dvojice Luděk Staněk/Vašek Rychtařík na nichž je vidět, že poker stejně rádi komentují, jako ho hrají. Prostě nemůžu dát nic jiného než plný počet. ()

TarzanLesni 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek pokeru se mi tento pořad líbí a s dvojicí komentátorů Staněk + Rychtařík se vždycky zasměji. Hraje se v zajímavých destinacích po Evropě. ()

Tom3k 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohled na hru nejlepších hráčů na prestižních evropských turnajích. Bohužel v Čechách to dost kazí komentář těch 2 "rádobyvtipných" šašků z novy. Se zvukem 3 hvězdy, ale se snižující se hlasitostí, kvalita pořadu stoupá ()

sonnycz 

všechny recenze uživatele

EPT je jedna z nejlepších pokerových sérií. Český komentář není rušivý a dobře v pořadu sedí. A pro ty co píšou že poker hrají jenom gambleři, můžu říct, že jste buď blbci, nebo nevzdělaní lidi v oblasti pokeru. Víc se k tomu nemá cenu vyjadřovat, protože dotyční si stejně budou stát za svým i když o tom nic neví. ()

Reklama

Reklama