Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 240)

Swansea 

všechny recenze uživatele

Možná, že tyto tři výroky Alberta Einsteina vystihují mnohé, co chtěl film sdělit -oděn do hávu romatické komedie. "Láska je pro smysl člověka složitější než matematika, mnohdy s neřešitelnými příklady."------- "Život má tendenci se časem ucpat, zejména ten manželský." ------- "Manželství, to muselo vymyslet nějaké prase bez fantazie." ()

eJacques 

všechny recenze uživatele

Škrtněte poslední zhruba půlhodinu, od ukončení základky po zahradní usmiřovací párty, a pak můžete filmu přidat o 10% víc, než kolik zrovna má... Ryan Gosling fenomén posledních let... ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vždy, když se děj začal slibně rozjíždět, tak musela přijít pitomá pětiminutovka. Inu hvězdné obsazení vám vždycky nezajistí to potřebné rozptýlení. Spousta dějových linek s předem jasným koncem. Bláznivá, zatracená láska zapadla do archivu k tuctovým filmům, což je věru škoda, potenciál byl. Díky za Emmu Stone. 67% ()

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná romantická komedie, 1. polovina byla super, pak to ale začalo být typicky americky přeslazený. Obzvlášť nemůžu vystát ten proslov na konci. Naštěstí to zachraňují herci, takže ve výsledku je to tak 65%, po druhém shlédnutí. ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Skvělý Gosling nedostal příliš nápaditou roli, ale přesto jeho postavička vytváří nápaditou komedii, plnou opravdového humoru. Škoda těch klišé. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Když milují, nemají překážek, neznají mezí. Poznávají sebe v pavučince citové, v provázaném složení. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu nevěnoval příliš pozornosti, ale po chvíli mě děj upoutal a nakonec i vtáhl. Závěrečná zápletka nemá chybu. 4 hvězdy. ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Super romantická komedie s dobrým obsazením. Ryan byl jako vždy k nakousnutí :) Film mi předtím nějak utekl, tak jsem ráda, že jsem si ho pustila nyní, neboť by byla škoda ho nevidět. Také duo Ryan a Ema jde dobře dohromady jako pár, divím se, že to nedali dohromady :) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Příjemné, se skvělými herci, jednou naprosto výbornou scénou (zahrada), ale ve výsledku celkem obyčejné a nepřekvapující. Fajn jednohubka. ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Ryan Gosling, Steve Carell, Emma Stone, no a moja “obľúbená” Julianne Moore (je mi strašne nesympatická). Základná štvorica tejto skvelej romanticko-komediálnej mozajky. Tá začína (nie moc romanticky) rozvodom manželského páru, ktorý spadol do veľkej rutiny a krízy stredného veku. Nálada filmu sa vzápätí zmení s príchodom postavy Ryana Goslinga – šarmantného a manipulatívneho sukničkára. Ten nájde v postave Steva Carella výzvu. Chce ho prerobiť k svojmu obrazu. Do toho tu máme Emmu Stone, ktorej postava úspešne dokončuje štúdium práva. Avšak po romantickej stránke to u nej také šťastné nie je. Ďalšou dejovou linkou je pubertálna láska k o pár rokov staršej Analeigh Tipton. Vtipný, romantický a aj dojemný film, s ktorým nešliapnete vedľa. Príbeh každej z postáv si užijete naplno a o to viac, keď sa ich príbehy prepoja. Poznávacím znamením tohto filmu je, že si každý z neho zapamätá meno fiktívnej postavy, ktorá nie je moc podstatná – David Linghagen. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, pro mě ale jedno z největších zklamaní letošního roku. Podle traileru jsem čekala ztrhující podívanou, která mě neskutečně pobaví a bude plná nadčasových hlášek, což se tedy bohužel nekonalo. Kromě té hlašky s fotoshopem, kterou jsme už mohli vidět v traileru. Film je zbytečně dlouhý, svou délku totiž nedokáže zaplnit. Nahoru ho táhne pár vydařených scén, šarmantní a vždy skvělá Emma Stone a neuvěřitelný sexappeal Ryana Goslinga, jenže tyhle tři věci nevytvoří nadprůměrnou a kvalitní komedii. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Rozhodně příjemné překvapení. Od herců jako je Carell nebo Gosling bych takhle přesvedčivé výkony nečekal. Julianne a Emma tradičně nezklamaly a tak se z toho vyklubalo vkusné romantické komediální drama jaké už jsem dlouho neviděl. A ač si nepotrpím na americké happy endy, držel jsme palce, ať to dobře dopadne. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Famózní film s neodolatelným hereckým obsazením v čele s Ryanem Goslingem, film který mě naprosto odzbrojil svou osobitostí a navíc je to fakt prdel.... Na tomto místě bych však rád upozornil na jeden neduh takovýchto filmů... Asi se shodneme na tom, že vrcholem snímku bylo odhalení totožnosti jeho nejstarší dcery... Tak... A v tento moment by bylo záhodno film bez dalšího vysvětlování ukončit a ušetřit diváka pseudo poučných keců o lásce a jiných naprosto zřejmých věcech. Toť ale jen malá kaňka na jinak všeobjímajícím filmovém zážitku. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Typický americký sajrajt nazvaný komedie. Zhrzeného rozvádějícího se sympaťáka zde zachraňuje náhodný playboy z restaurace a vrací mu koule (doslova). No a pak je happyend, při kterém vlastně celá ženská americká veřejnost touží mít v puse ty jeho koule, které neměl ale playboy mu je ze soucitu opět mezi nohy nějak připevnil. Tyto filmy mě vždy rozbouří žaludeční vředy a skončím na anacidu a helicidu. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která je plná klišé, ale podaná s grácií, vtipem a hlavně citem. Mimochodem nemám homosexuální sklony, ale Gosling je "šukézní samičák" a jeho charizma v tomhle filmu stříká proudem z plátna na "fancy face´s" jeho fanynek i na mě. ()

flawi.f

všechny recenze uživatele

Hodnotit čistě jen film, dám za 3*.....ale vzhledem k Ryanovi Goslingovi, který zde byl tak neskutečně sexy, musím dát 4* :-) Ten chlap je prostě bůh! ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Ochotné kočičky s psaníčky v hnusném baru, chlapi v oblecích, neuvěřitelné množství povrchních keců a ode mne jeden jediný upřímný úsměv v průběhu filmu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jéžiš jak já se těšil. Místo toho pak sleduju tyhle nudný VkVčka. Tenhle film je o lásce, dobře, takže tam mohlo být několik zajímavých příběhů. Místo toho jsou tři (+- nějaké jejich kombinace), které už byly viděny tak v milionu filmech. Absurdní chvíle jsou příšerně obyčejný a ty obyčejné stojí právě za odkazem na "známý" český seriál díky své všednosti. O vtipu se mluvit nedá, protože jsou tam dvě trochu komické scény, které už mě ale z té záplavy nudy nemohly nijak vytrhnout. Vzhledem k tomu, kdo za touto "komedií" stojí, tak vlastně dávám autorům za tento počin standardní jednu vězdičku. ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama