Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 240)

KateVonTee 

všechny recenze uživatele

Tleskám za finální zvrat a propojení v jeden velký příběh.Normálně bych dala za tři ale Ryan je moje slabost a dodává tomu to svoje a aspon tu jednu hvězdu navíc si zaslouží.Ostatně i se zbytkem pobsazení ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to vůbec nebavilo, chybělo tomu strašně moc věcí a navíc Carell není zdaleko herec na kterého bych se rád díval... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prečo tých 5 hviezdičiek? Pretože tento filmový štýl mám veľmi rád. Pretože tento je jeden z mála naozaj kvalitných počinov svojho druhu. Pretože tak Steven Carrel, tak Ryan Gosling, tak Emma Stone a tak Julianne Moore do tohto filmu zapasovali ako riť na šerbel....Pretože myšlienka filmu bola síce gýčová, ale skvele spracovaná. Pretože je tu skvele zobrazená celá mozaika tzv. ľúbostných problémov. Pretože sa tento film na nič nehrá a zápletka je priam dokonalá. Bol som naozaj nadšený. Poprosím viacero takýchto pre mňa trhákov :) ()

seban123 

všechny recenze uživatele

Super podívaná, lehké téma na odpočinek, myslím že to splňuje požadavky dobré komedie. Skvělé obsazení S.C. a Emmy Stone. Děj je svižný, zápletka ke konci neočekávaná. Doporučuji film k sobotnímu večeru. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Naprostou většinu filmu jsem tomu v kategorii "veselá nenáročná oddychovka na nedělní odpoledne" chtěl dát plnej počet, protože jsem se prostě dobře bavil. Ale tím koncem to prostě totálně zazdili, alespoň mi finální školní scéna osvětlila, proč v americe tak často berou děti ze zoufalství do ruky zbraň, být tam, tak pálím o 106... ()

kiararaftl 

všechny recenze uživatele

Takto vybornu komediu som si neuzila dlho. Ryan Gosling je proste "Ach Ryan" - youre photoshoped :D Emma Stone je symposka, velmi jej nemozem prist na chut ale ani mi nevadi. No a skvely Carell. ()

DaliborekD 

všechny recenze uživatele

Výborně obsazená romantika, která konfrontuje pohledy na život a vztahy dvou mužů, z nichž jeden je mladý playboy, druhý prochází krizí středního věku s rozpadajícím se manželstvím za zády. Jejich vzájemné ovlivnění a postuná výměna rolí je přirozená a ikdyž je v podstatě přivede obloukem tam, kde byli na začátku, jejich náhled na svět je úplně odlišný a přinutí je si uvědomit, co je pro ně důležité a kde jsou opravdu šťasní. Chytré, upřímné, originální a vtipné. Gosling s Carellem vládnou a žerete jim to i s navijákem. Jejich ženské protějšky jsou malinko upozaděné, což ale nazabraňuje Emmně, aby byla maximálně roztomilá a Julianne sympatická. Skarohlídi můžou namítat, že to na konci klapne až moc hladce, ale některé filmy přesně takhle končit mají. ()

Bau.Baushka 

všechny recenze uživatele

No což, já se za to nestydím ♥ Ryan Gosling ♥ Ten záběr bez trika se musí líbit snad každé... A pro pána Emmička. Takže co do obsazení je to za jedna. A děj je také víc než ucházející. Jediné co mi moc na filmu nesedělo, byla hudba, ale film nezkazila, pouze nepozvedla, takže ubírat hvězdu za to nebudu. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Bolo to zaujímavé, natočené precízne, s pestrými farbami, výbornými hercami. Od začiatku som po prvých minútach vedel, že tento film nebude len tak obyčajným priemerom, ktorých som mal už tú "česť", vidieť niekoľko desiatok. Carrel, Gosling a Emma Stone sú podľa môjho názoru veľmi talentovaný herci. Filmy v ktorých sa objavujú ma nesmierne bavia, a tento film v ktorom ani príbeh až tak nesklamal, tomu neni výnimkou. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Až po tak dlouhé době jsem zjistil jaký je to skvělý film.Velice se mi zalíbil a úplně jsem zapomněl změnit hodnocení na 5*.Film má strašně hezkou myšlenku a provedení ještě lepší.Super dvojka Gosling s Carellem a k tomu ještě Julianne Moore a moje velice oblíbená Emma Stone.Jediné co bych tak úplně z filmu odstranil by byla Analeigh Tipton která se mi tam až tak nehodila jak ti ostatní.Jeden z nej Amerických rom-comů rozhodně 100% doporučuji! ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Jeden z obľúbených filmov. Veľmi sa mi páčili úseky s balením a kurzom znovu objavovania mužnosti. Gosling tu bol strašný pán. Zvyšné obsadenie tiež super. Všetko fungovalo – aj humor aj romantika aj dráma. Najvtipnejšie hlášky mala Hanina ázijská kamarátka. Dávam silné štyri hviezdy. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem tento film...asi preto, že som sprostá a verím v spriaznenú dušu, takú pri ktorej sa vám rozochveje vnútro a všetci ostatní prestanú existovať.... pri scéne, keď Em volá Calovi kvôli "pokazenému ohrievaču" mi oči vždy zaplavia slzy.... pretože keď vám niekto chýba...ach no, je to tak rozkošne obyčajné a úprimné až som z toho hotová....Jacob a Hanna a photoshoped scéna sú super! Vlastne celý film má podarené dialógy a super zvolený soundtrack(milujem hóóó)......Láska je naozaj šialená a blbá zároveň....lietame v oblakoch, správame sa ako blbci a niekedy padneme.... strašne to bolí, no aj tak je to tá najkrajšia vec na svete...... ()

laple 

všechny recenze uživatele

Něco jako pohádka O ošklivém káčátku v chlapském podání. Umrněnej páprda se slizkým účesem, ve vytahaným pruhatým triku o 754 velikostí větším, ve kterém se mu rýsujou bradavky a jehož Prestige zažily 4 generace, dostane školení od nagelovanýho sice poněkud zženštilého, ale mezi ženami naprosto protřelého fráji. Mezitím nějaký vztahový dilemata jeho dcery a nechutnýho odulýho pubertálního losera syna, kterej nedokáže pochopit, že na o 5 let starší rybénku prostě nemá. Všechno by bylo jakž takž snesitelný nebejt závěrečného tklivého, sentimentálního a sebetrýznivého proslovu toho adolescenta před celou školou, jenž otec, již sebevědomý, nemohl nechat jen tak a jal se synkovi pomoci dalším neméně dojemným kýblem hoven, který nemohl být pro ostatní pubertální osazenstvo nikterak přínosný ani zajímavý. Tuhle americkou vlastnost filmů fakt nesnáším. Poté, ač to vypadalo všechno na totální rozpad a krach životů se to najednou zapomene, zalepí a zpraví. A ejchuchu, všichni pláčou dojetím a milují se a množí. Fuj. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

Your wife cheated on you bcs you lost sight of who you are as a man, as a husband, and probably as a lover. The war between the sexes is over, and we won. But even though we won, they still deserve our respect. Make them feel beautiful, listen to their problems, open the door for them. You dont like something, you say it. I take what I want. Never talk about yourself, always her. She has to be the interesting one. Mají problémy. Impress me with how interesting you are. Creepy little game you play. Do I ask them them to go home with me? No, you tell them to come home (lets get out of here - sám se pak zeptal - wanna get out of here). They have no choice in the matter. It is your choice and they are so everjoyed to have had the opportunity to make sweet love to you. Přesně takhle to dělám. God bless technology. You should be studying the ceiling of his bedroom. I guess I got lazy. I got boring. I m really mad at you for what you did. But I m mad at myself too. Bcs you fight for your soul mates. No way in hell. I m playing catch-up. I wasnt trying to show you. I was trying to move on. Shes the perfect combination of sexy and cute. What a cliché. I thought that you were gonna propose for some reason. I didnt realize that you thought that we were there. I need some to time to figure out how I feel about us (lol). This is actually really funny. I m just next level. Asi z toho nic nebude. You remember me? You still find me attractive? I am all-rated sexy. I am here to bang the hot guy that hit on me at the bar. Its like you are photoshopped. He was to soft, very sensitive and, you know, dad, he couldnt really handle my mother. You left me in my hour of need, my friend (hned si na toho čuráka vzpomeneš, a to několikrát). She is a game changer. Is that pervert sexting you? This guy is a lowlife, hes a womanizer (někde jsem to už slyšel). Go big or go home. Tvl, to je tak dlouhý. I hate that haircut. He looks like sheepdog. ()

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Asi to původně mělo být spíš drama, ale u klasického dramatu bych se sotva tak dobře zasmál. Zápletka a její vyvrcholení byli zase na klasickou komedii příliš vyspělé. Skvělý mix. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Vtipná a překvapivě i poměrně nenucená, super milá romantická komedie. Ze začátku je to poměrně statatické a těžko si to jde s něčím svým. Ale jak plyne děj, tak to nabírá na obrátkách. Není to žádný teen humor komedie, kde nevíte jestli se máte zasmát, aby si ostatní nemysleli, kdo ví co. Je to prostě fakt o lásce. Mužské ústřední duo Steve Carell a Ryan Gostling naprosto suprový! 75% ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama