Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 240)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě Gosling předvědčil, že umí hrát (Drive), ale od tohoto filmu se stává součástí mých erotických snů - jinak se to říci nedá. Ten chlap je zkrátka natolik sexy, atraktivní a charimatický, že bych se na něj vydržela dívat několik hodin. K filmu více později. Anebo radši ne. Při dalším přemýšlení o filmu nebo po jeho druhém zhlédnutí bych šla s hodnocením níž, ale napoprvé mě to emočně vzalo a řada scén mi připadala vtipných (nákupy) a režisérsky dobře zvládnutých - co do rovnováhy mezi naprostým kýčem a citovým vydíráním (volání na zahradě). [Kino] ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Že mě se jako nejlepší postava bude zdát zrovna Steve Carell, kdo by to byl řekl. Tady ale hraje skutečně hodně dobře a jeho Cal je prostě obyčejný týpek s rozvodovou krizí. Témata, kterým se film věnuje, jsou vůbec taková lidská. A celé je to i přirozeně (až na pár scének "pro efekt") natočené. Moc hezky se to sledovalo. Gosling přesný, to je prostě frajer. Naopak Emma Stone, nevím proč, mě tak šíleně vytáčela těmi svými ksichty a svým hlasem a vůbec jsem nežrala, že by nabalila poloboha typu Goslinga, to teda ani omylem. Naštěstí má film skvělou Julianne Moore a vůbec i všechny vedlejší postavy jsou odehrány bezchybně. Prostě "příjemný" film, okořeněný fajn humorem. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Crazy little thing called love.. Lehkonohá komedie dvojice Ficarra/Requa je sice hodně často crazy, některými skutky postav bych řekl až odtržená od reality, ale přitom nikdy nesklouzne k synonymům slovíčka stupid. Převeliká škoda, že s "Rumble in the Garden" už nepřišel konec, protože do té doby jel žánrový vlak po náspu z tvrdého kamení, neobdělávaných polích a občas i na červenou, aby se v posledních 15 minutách náhle vrátil na kdysi položené koleje, před stanicí Cynický Život přehodil výhybku a s hlasitým troubením pro přihlížející dav dorazil na hlavní nádraží za ostatními unifikovanými mašinkami.. Oslovit mě na baru vypulírovaný brácha Šarmu pan Gosling, objednám si drink s tím největším brčkem a budu doufat, orientaci navzdory.. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Kvalitných romantických komédií zameraných na mainstreamového diváka je ako šafránu, preto buďme vďační za každú z nich. Nečakane prepletená mozaika vzťahov stojí hlavne na výbornom castingu a inteligentnom scenári. Množstvo humoru a dokonalá chémia medzi hlavnými protagonistami dokáže rovnako pobaviť ako aj pohladiť po duši. Príjemná alternatíva na večer vo dvojici. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Proboha kdo takovýhle kraviny vymýšlí?? ... A proč herci chtějí hrát v takto nesmyslných "romantických - rodinných slátaninách". Je to nudné, je to zdlouhavé, zasmál jsem se dvakrát a s emocemi mi to absolutně nepohlo. Tak nevím, kde je chyba, ve mě?? ... Možná je to taky tím, že ani jeden ze zúčastněných herců není obsahem mých erotických snů, a to ani počítačově "vypravený" Gosling ... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (33)

  • Keď Cal (Steve Carell) zazrie v bare Kate (Marisa Tomei), Kate nosí zlatý okrúhly symbol, ktorý v indickej tradícii označuje vydatú ženu, hoci je Kate vo filme slobodná. (Pat.Ko)

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama