Reklama

Reklama

Potkáme se, potkáme

(festivalový název)
  • Indie Milenge Milenge (více)

Obsahy(1)

Príbeh o láske medzi Priyou (Kareena Kapoor), študentkou a asistentkou cheografie v Bombaji, a Amitom (Shahid Kapoor), ktorý žije v Delhi. (roning85)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu pôsobila ako nejaká americká teenage komédia o naivnej dievčinke a sebavedomom machrovi, ktorý ju bezohľadne klame, len aby sa na jej účet dobre zabavil... Ale ako to už býva zvykom - všetky klamstvá sa skôr či neskôr odhalia a nasleduje sklamanie. A práve v tomto momente začal tento film pripomínať Serendipity, ktorý patrí medzi moje najmilšie filmy vôbec. Hoci bol základ rovnaký, vyskytol sa tu niekoľko obmien a keby som doteraz nevidel Serendipity, tak by to bol pre mňa skvelý kúsok. Napriek tomu by som to neoznačil za osudové klišé, skôr by som povedal, že je to nedokonalý remake s niekoľkými nevydarenými scénami, ktorým chýbal kus logiky. Inak, ten Jatin (Priyin snúbenec) bol poriadne nechutný - aj výzorom, a ešte viac správaním. Nevadí, mne sa to aj tak páčilo - malo to skvelý spád, aj keď koniec sa dal tušiť. Je to tak na rozhraní 3/4* - ale keď už sa Kareena tak snažila, tak to zaokrúhlim k tej 4ke :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Láska riadená osudom, alebo ľudskou hlúposťou, ťažko povedať, hlavne, že sa všetko dá do poriadku. Pekný film, klasika, ktorej niet čo vyčítať. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

To se takhle studenti převlečou za holky, zmalujou se jak štětky, aby mohli strávit noc na dívčí koleji, a když je překvapí dozorující jeptiška (v Bangkoku!), tak jednomu z nich vypadne zpoza trička míček simulující prso. To je sranda, co? A v podobně infantilní rovině se nese první třetina filmu. Pak ale naštěstí přehodí film výhybku a máme tu relativně napínavé hledání se dvojice, která se kvůli drobné hádce rozešla. A ano, jak píše Aljak, tak je to dokonale obšlehnuté Lásce na stopě. Zatímco to ale bylo upoceně nudné - podle mě - indická verze má přece jenom větší šťávu. Už třeba jen kvůli scéně, kdy hrdinka hledá svého hrdinu prostřednictvím výzvy v rádiu, a přitom způsob, jakým rukou přejíždí po mikrofonu je při nejmírnějším způsobu popsání .... lascivní?... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama