Reklama

Reklama

Super nindža

(neoficiální název)
  • Tchaj-wan Guards of Shaolin (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh vypráví o mniších z chrámu Shaolin, kteří se po vraždě mistra zrádným učitelem vydají do Tibetu, aby získali do své moci velmi cennou zlatou sošku Sutra. Na své pouti mniši narazí na mladou a krásnou bojovnici Ching, kterou vede stejná cesta, aby mohla pomstít smrt svého otce. Mnichům však do nebezpečné cesty několikrát vstoupí bandité, ninjové a dokonce i nemrtví! Podaří se mnichům splnit jejich misi? (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutní "martial-arts" nářez s perfektní atmoškou a nekompromisně jednoduchým dějem, který je vlastně jen řadou po sobě jdoucích soubojů. Jinak k ději, čtyři mnichové se vydávají do Tibetu, aby zabránili pádu kláštera Shaolin. Po cestě se k nim přidá ještě jedna dívka. Všichni čtyři chlapíci jsou výborní, ale naprosto jednoznačně zde exceluje Alexandr Lou, bývalý vítěz taekwondo turnajů a fakt mistr, navíc slušně namakaná korba a sympaťák. Hrál hlavní roli ve stejně excelentním filmu Mafia vs. Ninja (1985), který jsem slédl před nedávnem a byl z něj skutečně nadšen, tady je další film z jeho nekompromisních martial arts flicků... Naprosto souhlasím s ANDERSONEM, je to jedna řežba za druhou, ale vůbec nenudí - dynamické, rychlé, zběsilé, pár "WTF?!" zákroků a útoků, souboje beze zbraní i se zbraněmi. Různé kombinace bojovníků, kteří jdou proti sobě a které jsem chtěl snad někde podvědomě vždycky vidět (šaolini proti různým ninjům, mongolského lučistníka, který následně vytáhne dva krátké čínské meče, tyč proti ninjovi s mečem atd., atd. ...). K tomu všemu hraje perfektní nakopávací hudba, prostě fakt paráda ... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V nemčine sa táto kung-fu pecka volala DIE WÄCHTER DER NINJA. Pojednáva o 4 mníchoch, ktorí majú do kláštora vrátiť istý ukradnutý dokument. Dej opäť nie je podstatný, nakoľko akcia je absolútne nekompromisná a kedysi som tu poprvýkrát videl súboje až do roztrhania tela, ktoré tak ostro kontrastovali s komediálnym pošťuchovaním Jackieho Chana, na ktorom som v tej dobe "fičal". (7.9.2009) ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama