Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tornádo je zlo, se kterým nelze bojovat. Nejde ho porazit ani zastavit, vždy vyhraje. Jediná možnost na přežití je ukrýt se před ním. A potom počítat ztráty. K záchraně života je třeba včasné varování, ale kdo by v oblastech, kde se tornáda běžně nevyskytují, sledoval, jestli nehrozí nebezpečí? Jen náhodou objeví blížící se hrozbu April Saundersová (Mimi Rogers), která se už roky zabývá zkoumáním přírodních živlů. Těžko jí ale někdo uvěří, že se na Seattle žene katastrofa, kterou si jeho obyvatelé neumějí představit ani ve svých nejčernějších nočních můrách… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla vážně neskutečně skutečná chujovina jak prase. Big Tornádo coby černá šmouha, co zničí vše kolem sebe, ale nejlepší ochrana před ním je skrčit se příkopu…tu helikoptéru by to v reálu taky vcuclo rovnou do sebe a ne že bude kroužit kolem středu a nic…No scénář byl plný neskutečných kravin, ale některé byly až trapně srandovní. Navíc herecké výkony některých zúčastněných nebyli zas až tak tragické – vedlejší linka s dcerou (mimochodem Elyse Levesque je celkem kočka) byla asi tím nejzajímavějším na celém tomhle katastrofickém filmu (vzpurnost, pokus o znásilnění…). Mimi Rogers tentokrát žádný velký zázrak a hlavně tohle je těžce podprůměrná záležitost, balancující na hraně samotné žumpy – ODPADU. Z film jedna *, za Elyse ta druhá: 25-30% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

"A přeci se točí" ... Né, vážně proč se točí takovéhle voloviny, zaslouží si to jednu malou hvězdičku díky tomu, že po většinu filmu kdy si stále opakujete "To je, ale kravina.. To je, ale kravina.." se objeví scéna, která Vás mile překvapí. Leč to je asi jediné pozitivum. .. P.S.: Hlavně nikdo nevěřte, že když se schováte do škarpy tak vás to zachrání před tornádem, které dokáže odhodit auto... ... HODNOCENÍ: 20% (1*) ()

Reklama

Bau.Baushka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je opravdu katastrofa. Přírodní vlivy jsou zde popřeny, aneb dům je naprosto zbořen, lidi 5 metrů od něj na zemi bez škrábnutí. Co se týče výplňové pěny kolem, tak tady bych byla ochotná jít s hodnocením i do mínusu! Bad boy do kterého se mladá zakouká je na zabití a vzhledem teda taky neláká. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dodneška si pamatuju, jak jsem slintal nad premiérovými odpoledními sobotami, které patřily TV snímkům jako je právě Ničivé tornádo, Kráter pod městem nebo Polární bouře. Všechny tyhle kravinky jsem viděl a na všechny mám jen matné, přestože nepříliš špatné vzpomínky vzhledem ke zdejšímu obecně hrozivému hodnocení. ()

golfista odpad!

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem se "dočkal" .... Po čtyřech letech se mi podařilo shlédnout filmové dílo, které přesně pasuje do kategorie filmového odpadu. Nejstupidnější klišé akčního a thrillerového žánru vhozená do nejlevnějšího mixeru pana režiséra a "dílo" je na světě .... Někdy si říkám, kam až TV Nova dokáže klesnout a vždy má něco v záloze, čím dokáže překvapit .... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama