Reklama

Reklama

Těsně po zavraždění Abrahama Lincolna je zatčeno sedm mužů a jedna žena. Všichni jsou obviněni ze spiknutí za účelem atentátu na prezidenta, viceprezidenta a ministra zahraničí. Jediná obviněná žena, dvaačtyřicetiletá Mary Surratt (Robin Wright), je majitelkou penzionu, ve kterém se šestadvacetiletý John Wilkes Booth (Toby Kebbell) setkal se svými komplici a plánoval tu simultánní útoky. Ve Washingtonu, který se jen těžko vzpamatovává z občanské války, se čerstvý právník a válečný hrdina na straně Unie, osmadvacetiletý Frederick Aiken (James McAvoy), se zdráháním ujímá obhajoby obviněné ženy před vojenským tribunálem. Aiken brzy začne pochybovat o vině své klientky a věří, že byla využita jako návnada a rukojmí, aby mohl být zatčen jediný konspirátor, kterému se podařilo uniknout, její vlastní syn John (Johnny Simmons). Zatímco se celý národ obrací proti ní, Mary musí spoléhat na Aikena, že se mu podaří odhalit pravdu a zachránit jí život. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Atentát na LIncolna bola pomsta Rothschilda za to že si dovolil vydať emisiu štátnych peňazí, lebo odmietol si požičať za obrovský úrok.

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Tak to je velké překvapení, byla jsem si jistá, že se už film v našich kinech neobjeví, ale samozřejmě je to jen dobře.

bonolennes

bonolennes (hodnocení, recenze)

Tak to mi hlava nebere: premiéra filmu byla 15.dubna 2011 a k nám to jde do kin 12.1.2012! Jdu kouknout na DVD, toho čekání už bylo nějak moc...

bonolennes

bonolennes (hodnocení, recenze)

Pajaindian: Jo, taky jsem to zkoušela z rapidsharu. Rozdělený na x částí a když to extrahuju a otevřu, blikne to a nic. To nás zas někdo napálil. Nezbývá než čekat až vyjde DVD...

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Tak z torrentů to nefungovalo... Snad již brzy to půjde :-) Ale podle všeho by to měl být film tak to zkuste sami...

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Stahuji film z torrentů, tak když bude koukatelný, hodím ho pro anglicky mluvící na uloz.to. Enjoy it :-)

bonolennes

bonolennes (hodnocení, recenze)

Hild20: Díky za info. Třesu se na to už od minulého roku a ono pořád nic. S kinem jsem se nadobro rozloučila; teď se aspoň můžu těšit na to srpnové DVD.

desert.com

desert.com (hodnocení, recenze)

Hild20: Copa taky by sme my Češi u nás vzali do kin...? Radši dají tu slovenskou dokumentární sračku, než tenhle film.....

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

desert.com: Bohužel, v kinech se u nás toho nedočkáme, ale snad někdy později na DVD. Ve Velké Británii tento film oficiálně vychází na DVD už v srpnu.

Odar322

Odar322 (hodnocení, recenze)

zaujimava tema, len je skoda ze viem ako to s tou Surratovou dopadne, napriek tomu si film urcite nenecham ujst

Chipešek

Chipešek (hodnocení, recenze)

toto tema me jaksi nezajima.. takze vysledek je mi trosku volny ... a kvuli hudbe jsem celej trailer myslel na avatara

Související novinky

Indy 5, Transky 3, Lincoln, Harvey

Indy 5, Transky 3, Lincoln, Harvey

16.09.2009

Aneb „Steven Spielberg má napilno“. Pojďme popořadě – Harrison Ford pro magazín People řekl, že se Spielberg a Lucas shodli na zápletce pro Indianu Jonese 5. Už prostě vědí, co bude Indy tentokrát… (více)

Reklama

Reklama