Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalni blbina, kde nejdriv zvirata docela vtipne prudi Brendana, aby to na zaver spadlo do ocekavanyho poucovani a polepsovani. Nastesti i pres to se u toho da docela dobre pobavit, Fraser se neustale xichti jak idiot, vetsinou se i tak chova a je pekne vyzranej, ale zaroven mu tahle role docela sedla, zvirata vymejslej paradni vochcavky a jedina skoda je, ze obcas jsou triky fakt hodne slaby a zvirata vypadaj silne umele. Nicmene jako takova kravinka pro deti to slape hodne slusne, svizne natoceny, sem tam nejakej solidni forek, takze to ty 3* da. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Tak ta jedna hvězdička je... tramtadadá... za závěrečné titulky, u kterých jsem se poprvé od začátku filmu pobavil: Furry lagoon nemá chybu. Ale kdo má nervy na ty titulky čekat celý film, že? Jinak je to opravdu přihlouplé, banda pitvořících se postaviček, slizký Matt Bieber-Prokop, low-endově animovaná zvířátka... Špatné. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v poslední době hýbou zvířata světem. Měli jsme tu mluvící psy v čele s Marmadukem a nyní přichází celé lesní zvěrstvo. Sice nemluví, ale zato umí řídit auta, stavět zmenšené plánky zábavního parku a taky se umí docela dobře prát. Malé dětičky do 4 let budou tedy jásat radostí. Jo, a pak je tu taky obtloustlý B. Fraser a spol. Na ty bych málem zapomněl, jenže když oni nestáli za nic. Škoda zmiňovat a raději utečte někam do lesa, srandy si tam užijete jistě více... 20% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Pár minut po shlédnutí marně přemýšlím, co mi tenhle biják dal. Spíš vzal .. ale naštěstí jen hodinu a půl. Přesto, Brendan Fraser je asi spokojenej, což je vidět na jeho panděru, kdysi krásné děvčátko Brooke Shields se nám vrátila do Modré laguny a Cypress Hill raději před koncem utíkají. Ovšem kdyby mi bylo sedm .. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka na sobotní večer, příjemně jsem se pobavil i když jsem čekal o malinko víc. Příjemné gagy a humorné situace mě dalo by se říct uzdravili, ten den mi bylo blbě:D. Brendan Fraser je dobrý herec a jeho filmy jsou obvykle dobré taky a přiznávám, že tenhle je trochu slabší, ale to nic nemění na tom, že jsem se bavil fakt dost dobře. Ten mýval je borec, vrána taky a skunků bylo moc. Ovšem zábavy tak akorát a přece jen to mělo konec, taký jaký jsem si přál, takže přijemná záležitost. Nevím, co ještě napsat, snad jen - další podceněnej a podhodnocenej film, za mě 75%. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama