Reklama

Reklama

Čtyři opuštění muži

Trailer

Obsahy(1)

Příběh 4 italských mužů, kteří žijí v jednom z nejúžasnějších měst na světě, New Yorku. Poté, co se zamilují do Američanek, žijících na Manhattanu a mají děti, očekávají, že budou žít jako ve snu... Realita je jiná, jejich manželství skončí rozvodem. Otcovství, manželky, ex-manželky, budoucí manželky, přítelkyně, soukromé školy, prostě každodenní život udržuje jejich životy v chaosu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilá komedie(?), ve které tvůrci honí příliš zajíců najednou. Možná proto se jim nedaří jít v oněch čtyřech vztazích do hloubky a ne jen klouzat po povrchu, přičemž žádná z postav neprojde během filmu žádným vývojem, o motivech jejich jednání nemluvě. Škoda, že ze slibného potenciálu se nepodařilo vydolovat více, než ryze průměrný film. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nekončí některé vztahy právě proto, že prostě přišel čas, aby skončily ??" Poměrně nenápadný snímek na hranici hřejivé komedie a melodramatu italského režiséra Paola Monica pro mě znamenal velmi příjemné překvapení, když divákovi nabízí příběhy čtyř Italoameričanů, krasavce Jacopa Alessandra Gassmana, proutníka Doma výborného Francesca Quinna, který svého slavného otce, jehož přežil o pouhých deset let, rozhodně nezapře, dobráka Ennia Joea Urla a slaboduchého George Lennyho Venita, manželských zkrachovalců žijících v New Yorku, v evropsky příjemně glosujícím, vtipném i rozkošně lidsky dojemném filmu naopak typicky amerického střihu, což jasně dokládá silný odkaz, byť v silném kontrastu k těm posledním, ke snímkům Woodyho Allena, není tajemstvím, že Monicovým velkým vzorem, jak ostatně on sám přiznává, vždy byl právě tento newyorský rodák !! Tvůrci zde divákovi nabízí velmi zvláštní pohled na ženy, které jsou zde vlastně vykresleny jako značně negativní hybatelky děje, zároveň však i smysl života všech hrdinů, prostřednictvím velmi atraktivních Stephanie Szostak či Margot White.. Vizuálně dokonalý a přesto velmi civilní pohled na neobvykle klidný Big Apple patří k největším devizám snímku, ke kameramanovi Andrésu Sánchezovi a jeho dokonalé práci nemám nejmenších výhrad, když právě tyto obrazy staví jako protiklad k vlastním chaotickým a rozervaným životům našich čtyř sympatických taliánů.. Paolo Monico, coby velmi zdatný a klidný vypravěč, se za doprovodu nádherného orchestrálního Buonvinova hudebního motivu dokázal vyvarovat většiny typicky hollywoodských klišé, za což mu patří dík a uznání.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama