Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Ti dva šašci jsou už zase spolu ? Vždyť říkali, že už spolu nic dohromady nechtějí dělat .... njn, prachy jsou velká moc . . . ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad. Nevim co se tady řeší. Vždycky si ho pustim, když v sobotu vstávám a bavím se. Mádl s Kotkem jsou vtipní, jejich suchý a trapný humor mě vždy dostane. Videa jsou zajímavá, nejsem ocas, který net používá jen pro vyhledávání píčovin, takže si je rád prohlédnu aniž bych se namáhal. Nova dělá sračky, ale tohle za něco stojí. 70% 1.11.2009 ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Stahovák mohl být progresivním a dravým lídrem internetové generace. Mohl. Ale místo toho je z něj receptář pro puberťáky, o který však nikdo nestojí. Smutné. ()

Pethushka odpad!

všechny recenze uživatele

Asi ta nejhorší věc, kterou jsem kdy v televizi viděla. Vybírat videa z Youtube a házet je do televize tak šeredným způsobem..omg! Kotka s Mádlem od této chvíle ani trochu neuznávám a zavírám si oči i při ukázkách! Trapas, který nikdy nikdo neměl vidět! ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju naprosté dno televizní zábavy. Dva zoufale hloupí moderátoři, kteří mají problém s tím, aby bylo jejich češtině vůbec rozumět, se snaží bavit. Je to někdy tak trapné, až je to úsměvné, ale mnohem častěji je to trapné nesnesitelně. Málokdy se mi dával odpad! s tak lehkým srdcem... ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Život přináší různé oříšky - například dilema, jak adekvátně okomentovat tento pořad. Hodí se "kurva"? Řekla bych, že jo. Krom toho všichni čumí na videa kozatých žen na tom netu, strkat to do televize je nosit sovy do lesa, chi chi chi. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste v nějakém klubu na koncertě a po každém songu nastoupí na pódium duo křečovitých konferenciéru bláhově přesvědčených o kvalitách vlastního ostrovtipu. Za čas v lepším případě přiletí plivanec, zapalovač, či rajče, v tom horším plný půllitr nebo barová stolička. Chápu, že je to asi zacíleno na věkovou skupinu, která se nestačí tlemit, gebit a říkat, jak je to há-cé, ale já při ohňostroji marnosti těch dvou moderátorských "fejků" zažívám jen stud a ze zdi už snímám práškový hasicí přístroj s přáním, aby byl můj hod pokud možná co nejpřesnější.. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, co je na pořadu, kde se akorát představují zábavná videa z internetu tak pobuřujícího. Ale jasně, vyprodukovala to Nova a ještě k tomu to uvádí tak "oblíbená" dvojka. Takže odpad z principu, abyste nevypadali jako blbci, že? Mně to připadá jako obyčejný průměr, nic víc nic mín. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnej pořad s ještě trapnějšími až stupidními moderátory. Daleko líp by se hodil název ''Splachovák'' ! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Dá se na to koukat, občas se i zasmějete, ale nejvíc mne sere, že se sebe Kotek a Mádl dělají takový kokoty. Někdy až neuvěřitelně trapný. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem takhle včera nechala televizi zapnutou déle, než jsem měla v úmyslu, a hned jsem byla odměněna objevem nové dimenze fekálního odpadu. V pořadu "Stahovák" jsou uváděna videa, jaká obvykle na konci zpráv pouští TV NOVA, asi aby znechucené či rozzuřené diváky dostala do pohody. Jde o takové ty rozežranosti jako běhání v bahně, plavání v bahně, fotbal v bahně atd. Zábavné, ha-ha. Vůbec nejhorší bylo video, kde se banda vygumovaných blbek v polostaženém spodním prádle bavila rozkopáváním nafukovacích balónků mezi svýma nohama - hanba mě fackovala za ty 3,14če. A vrcholem této hromady exkrementů pak je pseudomoderátorská dvojice postpubescentů Kotek - Mádl. Pořad běžel po 22:00 hodině, tedy v době určené převážně dospělému obecenstvu. Nevím, kdo příčetný a svéprávný nad 18 let věku je ochoten sledovat infantilní třeštění rozjívených fracků - já tedy určitě ne. Zábavné, vtipné a roztomilé? Ani omylem! Jen hloupé, trapné a ubohé. Dala bych i hvězdičku za některá videa, ovšem za ty dva kokot(k)y musím 6* strhnout. 5% ()

Reklama

Reklama