Reklama

Reklama

Tetsuo: The Bullet Man

  • Japonsko 鉄男 THE BULLET MAN
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ VE SVÉM NOVÉM ŽIVOTĚ. DOUFÁM, ŽE SI HO UŽÍVÁŠ“....... /// Jste šílený Frankenstaine (řekl by Fantomas po 6ti minutách, ale jelikož tu není...) říkám si: ,,člověk, kterýmu se tohle honí v palici, by se měl léčit“..... a z auta, který sejmulo (schválně) malýho kluka teče nějakej sajrajt. Táta se začne ,,vlnět“ v rytmu muziky šílenější než je děj a já volám Chocolouškovi. Než přijel, dostává prostor PROJEKT TETSUO a jeho výsledek – Anthony (šukal jeho otec s androidem?) - ocelovej chlápek, ze kterýho chčije olej a manželka ho bezmezně miluje. ,,NO TAK, ANTHONY, ZNIČ VŠECHNY NAŠE LÍNÉ, POKOJNÉ SNY. PROBUĎ SE DO SVÉHO OSUDU.“ Šílená záležitost, jejíž poselství ani pointa se mnou nešvihly. Budoucnosti není třeba se obávat! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám nejsnadnější cestu k šílenství. 2.) Na světě jsem díky genetickýmu experimentu. 3.) Thx za titule ,,hribisko“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

První Iron man byl jako zjevení z čistého nebe-originál, který přes svou těžko stravitelnou a epileptickou formu dostal do kolen nejednoho milovníka podivností. Napodruhé to Tsukamoto vzal za opačný konec a díky tomu se mu z recyklátu povedlo vytvořit plnohodnotné dílo v některých směrech lepší než originál.. Napotřetí se to už ale nepovedlo a kvalitativní i zábavnostní propad je znatelný a bolestivý... navíc-Angličtina tomu rozhodně nepomohla a obsazení nejaponce do hlavní (a vedlejší)role možná znělo fajně jako nápad ale v praxi to nefunguje....velká škoda. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tsukamoto se po více jak dvaceti letech rozhodl zrecyklovat Tetsua, nadačasový, extravagantní a brutální cyberpunkový snímek. Tetsuo s pořadovým číslem tři, ale nepřináší nic nového, až na nepřekonatelnou nudu. Obehrává staré principy, triky a vůbec všechno až na obnovený děj, ale ten je natolik nezajímavý, že by snad bylo vhodnější rovnou natočit remake. Tohle byl krok do bláta, ale snad se z něj Tsukamoto v budoucnu vyhrabe. Velké zklamání. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vesmes to same porad dokola, ale me tenhle vysoce kvalitni industrialni pruplach proste nikdy neomrzi. Obcasne diry v misty pribehove nude totiz spolehlive zazaplatuje Chu Ishikawa, jehoz hudba je opet neskutecny masakr a silne inspirativni zalezitost. Mel by davat lekce vsem hollywoodskym orchestralnim pizlalum jak se tvori soundtracky. K tomu radikalni kovove ozvuceni, ktere se s vasim audio systemem rozhodne mazlit nebude, nekompromisni Tsukamotovy video hysterie a jako bonus na zaver Tetsuo Theme od Nine Inch Nails. Z me strany naprosta spokojenost. 8/10 ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak zbytocna recyklacia seba sameho ako v pripade Simizuoveho nekonecneho navratu k teme Ju-on, ale aj tak Shinya v mojich ociach tymto tretim dielom nepirnasa nic nove, co by uz nebolo povedane v minulych dieloch. Tam kde tento rok imho District 9 v oblasti "kyberpunkovych tem" prinasa novy vietor (a nie neporovnavam tie filmy z hladiska rozpoctu), kde synerigcky zname zlozky spaja do vzrusujuceho noveho celku, tam Shinya len v modernom have oprasuje stare zname. Povacsinou japonske a povacsinou nadsene publikum dojmy z projekcie trochu vylepsuje. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama