Reklama

Reklama

Zastavárna

(pořad)
všechny plakáty

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele

Tv soutěžní zábavný pořad, kdy soutěžící vsadili nějakou svou hmotnou věc a dali jako do zastavárny k moderátorovi Hrušínskému nejml., a pak se vsadili, že splní nějaký úkol, aby získali peněžitou výhru. V případě prohry šla daná věc na nějaké dobročinné účely. Tenhle pořad moc dlouhého trvání neměl, protože úkoly byly většinou nezábavné a až trapné ( zkoušení podprsenek přímo v obchodě apod. ) ale já dám tři hvězdy ačkoliv jsem nikdy nemusel novácké estrádní zábavy, protože si pamatuji dva tři úkoly, které mne dostali smíchy do kolen - nejvíc asi úkol, kdy soutěžící musel na deset minut přerušit rozehrané divizní fotbalové utkání. Snažil se, ale nedal to. Z toho mi vyplývá, že koncept byl zajímavý, ale ty úkoly byly impotentní. ()

Heavyman

všechny recenze uživatele

Už si to moc nepamatuju, ale vím, že se tam musela zastavit nějaká "vaše" věc a když soutěžící nesplnil úkol tak o ni přišel. A uváděl to Rudolf Hrušinský nejmladší a né mladší:-) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl (ani nevím, jestli jich bylo víc) a byla to celkem příjemná pohodová taškařice. Jestli se dobře pamatuji, soutěžící museli splnit úkol, při kterém ze sebe člověk udělá tak trochu (možná trochu víc) veřejně debila, ale bylo to vtipné. Na závěr se do úkolu pustil i Rudolf Hrušínský a se skrytou kamerou se jal dosti svérázným způsobem balit Ilonu Czákovou. ()

Reklama

Reklama