Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (307)

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný film, ale jen do doby, než ona přišla k němu. A to, jak se k němu dostala, bylo tak přitažené za vlasy, že jen těžko uvěřit tomu, že takovou blbost vůbec někdo napsal. Od té doby to šlo s příběhem, s představiteli i s chemií mezi nimi z kopce, až to skončilo někde v propasti. Nevím, co mi vadilo víc, jestli nedomyšlený scénář, nebo toporný hlavní představitel (Vanessa celkem ušla a Mary-Kate se mi vyloženě líbila :)) ), nebo že to mezi nimi vůbec nefungovalo, a když mu řekla onu důležitou větu, byla jako pěst na oko. Jejich sbližování, o kterém příběh vlastně celý byl, se dalo udělat úplně jinak, uvěřitelně a romanticky. Ale bohužel, i kreslení Kráska a Zvíře mezi sebou měli víc jiskření, než tito dva. Nic moc, potenciál měl příběh větší. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nádherné zpracování filmu Kráska a zvíře. Je pravda, že se tam našly chyby ve zpracování, ale to nic nemění na tom, že mě to prostě dostalo. Nevím, jestli to bylo víc tím skvělým hereckým obsazením nebo krásnou hudbou nebo obojím. Trochu mě zarazilo, že na čsfd to má jen 52%. Na první pohled se může zdát, že film není tak kvalitní jak ve skutečnosti je. Za mě dávám 80% bez váhání. A přiznám se, že jsem tento film určitě neviděla naposledy. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Víc než hlavní hrdina je znetvořený tento film, který není ničím než hodně trapným pokusem o "moderní pojetí." Neděje se tu nic, kvůli čemu byste tomuhle měli věnovat pozornost, pusťte si radši animák Kráska a zvíře, protože tady tu romantiku fakt nenajdete. Naopak zůstanete spíš chladní a možná budete i znechucení. Mě nakonec bylo úplně jedno, jestli hlavní hrdina netvorem zůstane nebo ne. P.S.: Nechci být hnidopich, ale Neil Patrick Harris mě v roli slepce zrovna nepřesvědčil. Schválně se podívejte na Daredevila Charlieho Coxe (když zrovna nebojuje). 3/10 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě to celkem sedlo. Asi jsem zrovna potřebovala něco podobného vidět. I když nejde o žádný originální příběh, protože je to taková hra na krásku a zvíře. Olsenka mohla být o něco více drsnější. Neuškodilo by to. Dlouhé to samozřejmě vůbec nebylo a to bylo dobře, protože by to pak bylo zbytečně nastavované a to by neprospělo. Z filmu je jasně cítit, na kterou cílovou skupinu je zaměřen a mezi tu už nějaký ten pátek nepatřím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další utrápený vystylovaný hrdina chycený do pasti osudu. Krásný navenek, škaredý uvnitř. Cílová skupina dívky do čtrnácti let, žádná přidaná hodnota, umělé vyprávění. Je to laděné přesně tak, aby se to zamlouvalo teenagerům, na ostatní diváctvo se nemyslí, na to, které rádo při sledování filmů používá hlavu, už vůbec ne. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku má Kyle (Alex Pettyfer) vlasy delší a rozcuchané, avšak na konci filmu po proměně má viditelně kratší účes. (skinny)
  • Práva na knihu Alexy Flinnové koupila CBS již v prosinci 2007, vydání filmu bylo naplánováno na rok 2008, ale kvůli stávce WGA byla výroba pozastavena. (Dlee)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama