Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koichi, Taisuke a Shizuna jsou sourozenci, kterým někdo zavraždil oba rodiče, když chodili na základní školu. Přestože Taisuke vraha viděl, policii se nepodařilo pachatele najít. Sourozenci si slíbili, že vraha najdou a společně zabijí. Uběhlo čtrnáct let, všichni tři jsou už dospělí a každý z nich zdánlivě sleduje svou vlastní cestu. Ve skutečnosti ale začali vymýšlet plány, jak připravit o peníze vybrané lidi. S blížícím se datem promlčení zločinu se ale stane něco nečekaného – Taisuke onoho muže opět zahlédne. (Moiraine)

(více)

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál je pouze lehce nadprůměrný a to jen díky obsazení a občasnému humoru. To schéma o hledání pomsty za starý zločin, při kterém se spojí dva bratři a jedna sestra až příliš mnoho skřípe a někdy prakticky nefunguje. Byť Erika Toda je tady roztomilá a cena za nejlepší vedlejší roli ji patří právem, hraje zde přesvědčivě svůj rozpolcený charakter. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem nečekala, že se částečně jedná i o komedii - hlavně v první půlce. Líbila se mi to nenásilné střídání komedie a dramatu. A úplně jsem nečekala ani ten zvrat na konci. Není to dokonalé, ale hodně mě to bavilo. ()

Reklama

YukiKaze 

všechny recenze uživatele

Kombinace Nina, Ryoa a Eriky byla skvělá volba a Jun jako bonus. :-)) Nejlepší party jsou jejich vymyšlený scénaře, jak některé lidy ožebračit o peníze. :D ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Není to kdovíjaký zázrak, ale docela mě to chytlo a strašně mě bavilo obsazení. V podstatě do pátého dílu je spíš takové taškaření, podvádění a spíš je to laděné jako komediální seriál, ale poté to zvážní, sourozenci jsou na stopě vrahovi a do toho milý Kaname Džun, kterého jsem dobráka viděla hrát tak pomálu,že mi to přišlo jako vzácná příležitost. Od poloviny jsem se od seriálu nedokázala odtrhnout, což považuju za velký klad. Ano, je to velmi naivní příběh, ale naštěstí to v tomhle případě neznamená, že by byl špatný. A opening i ústřední písně mě bavily, budu si je sem tam připomínat. Slabší 4*) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama