Reklama

Reklama

Jamieho drůbeží farma

(pořad)
  • Česko Jamieho drůbeží hostina (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 78 min

Režie:

Susannah Ward

Účinkují:

Jamie Oliver

Obsahy(1)

Jamie nám zde ukazuje neutěšené podminky chovu drůbeže,uzavřené v těsných klecích,bez pohybu a jejich vliv na chuťové či nutriční hodnoty. Proto se chystá nabídnout drůbeži vyhovující podmínky,stravu a tím zvýšit kvalitu a chuť masa. V pořadu nám představí i řadu výborných receptů. (Hadža)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, je to vážně otřesné, když člověk vidí slípky zavřené na pár centimetrech.... na druhou stranu se z nás každý rád pokochá soustem do kuřecího masa... ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Toto je asi jediná vec s kuchtíkom Jamie Oliver, ktorú som videl úplne celú (ak teda nerátam epizódu Top Gearu kde bol hosťom) a rozhodne to stálo za zhliadnutie. Jamie v priamom prenose a tiež pred živým publikom ukázal ako brutálne zabíjajú sliepky, ako malulinkých žltých kohútikov kántria otravným plynom a lá koncentračný tábor. Taktiež sme mohli vidieť to v akých katastrofálnych "továrniach na vajcia" sa hydina chová a iné a iné veci, po ktorých som asi týždeň nejedol nič kuracie. Ak chcete uzrieť šokujúcu pravdu o tejto téme tak neváhajte! Silnejší žalúdok nie je pri tomto u vás na zahodenie... ()

Reklama

Reklama