Reklama

Reklama

Roberta Reynoldsa podmienečne prepustili z väzenia, kde si odpykával trest za vraždu násilníka, ktorý obťažoval jeho priateľku. Robert sa teraz snaží začať žiť poriadnym životom, nadviazať na dávno popretrhané kontakty s kamarátmi a aj so svojou bývalou priateľkou Alyssou Foldesovou, ktorá pracuje ako čašníčka a študuje umelecký dizajn. Robert si nájde prácu ako mechanik v autodielni. Nie je to však také jednoduché, pretože ľudia vedia o jeho minulosti. Robertovi počas pobytu za mrežami zomrela matka. Zdedil po nej byt v starom a ponurom nájomnom dome, kam sa okamžite aj nasťahuje. Postupne podľa rôznych indícií odkrýva príbeh, prečo a akým spôsobom k smrti jeho matky došlo. Zisťuje, že dom skrýva tajomstvá a odhaľuje osudy ľudí, ktorí tam žili a spáchali hrozné činy. Tie sa budú ustavične opakovať, kým sa nenájde niekto, kto by karmickú kliatbu prerušil... (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bobb si po odpykaní trestu za vraždu snaží usporiadať svoj vlastný život. Jeho matka počas pobytu vo väzení umrela a on sa nasťahuje do jej apartmánu. Niečo však nie je v poriadku. Hneď od prvého dňa počuje zvláštne zvuky a vidí veci. ktoré iní nevidia. Všetko však má svoje príčiny. Všetky odpovede na jeho otázky budú časom zodpovedané. Pomerne sympatický herci v pekne natočenom filme, s celkom slušnou hororovou atmosférou na priemernej úrovni. Z pohľadu amerických remake-ov ( Sigaw 2004 ), jeden z tých ( aspoň čo sa atmosféry týka ) lepších - 60%. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

"Asijských duchařin" jsem viděl asi tak ...dvě? Ale i tak je mi jasné, že tohle omílá všechna možná klišé a ty postupy už tu milionkrát byly. I tak za trojhvězdí, protože je to krítké a stylizované temné chodby tar=ho činžáku na mě působí. Až se zítra vzbudím, asi už si ani nebudu pamatovat, že jsem ten film viděl. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl ale tohle se mi líbilo dost. Nečekal jsem nic, a dostal jsem celkem dost. A navíc celej film je velký překvapení. Podle hodnocení jsem čekal obyčejnou duchařinu která mě nepřekvapí. Je sice pravdou že film mě nijak nevystrašil ale bavil mě celou dobu. Atmosféra rozpadlé budovy byla parádní a i celej příběh mě celkem bavil a konec byl poměrně překvapivý. Ale není to teda vůbec nic co tu ještě nebylo. Bradford je sympaťák a film jakž takž utáhl, což jsem po jeho výstupech v pár filmech moc nečekal. Ostatní postavy a i herci jsou dost v pozadí a nijak moc to nevadí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tady někdo ve velkym sledoval Dark Water.Horor jak přes kopírák, starej barák, děsivá holčička, ''divný'' sousedi a čím dál víc zoufalství propadající hlavní hrdina.Nebylo to špatný, občas to mělo slušnou atmošku a pár lekaček bylo na infarkt, je to vlastně trochu živější verze Dark Water, ale jinak je to takový typický klišé horor, který měl našlápnuto na mnohem větší strašení, navíc konec průhlednej a finiš pekelně nedotaženej a nezodpovězenej.Na jednu noc dobrý,59%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jak již sám název napovídá, hlavním tématem nebude úžasná hra světel a barev na vašem televizoru. Ano, připravte si pořádné bedničky, pokud možno alespoň 6 a zvuk se k vám bude linout ze všech stran. Již úvodní titulky tomu dávají tušit... Jinak asi ničím nepřekvapí tradiční duchařinou v podobě mrtvých holčiček, vypadaných nehtů a v podstatě všeho, co jsme doposud viděli jinde. Oceňuji však závěrečnou pointu a se zacpanýma ušima se přikloním k lepšímu průměru. :-) 68% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Yam Laranas režíroval aj filipínsky originál Sigaw (2004). (SeanBean)
  • Snímek je remakem filipínského hororu Sigaw (2004). (ČSFD)

Reklama

Reklama