Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (658)

Blenny 

všechny recenze uživatele

Tak nevim. Anne Hathaway je krásná až to hezký není, Jake Gyllenhaal je sympaťák, ale k čemu to je, když jsem se celou dobu jenom nudil a čekal na konec. Škoda toho. ()

BadAs 

všechny recenze uživatele

Laska sex a modre pilulky a jedna velka erekce kdyz si jich jack vzal vice.-) jinak velmi hezky film o tom ze kdyz milujes neni co resit..laska humor a porozumeni.-)anne hathawai tu je kus ()

subic 

všechny recenze uživatele

Obsah vítězí nad formou, pár dobrých hlášek, nicméně celkem zdlouhavé a místy bych i usnul. Navíc Anne Hathaway teprve čekala na zajímavější role, které přišly o rok a o 2 později. 55% ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Jake Gyllenhaal hraje nadrženého blbce a Anne Hathaway zase krávu. To máme duo. Příšlo mi, jakobych už tenhle příběh znal z jiných filmů. Spousta trapných scén, erotické scény jsou strašné, kromě teda jedný, ale to je výjimka. Filmaři si zřejmě mysleli, že Anne je pěkná mladá ženská, ale ten její dětský obličej se mi vůbec nelíbí. Herečka, která opravdu pěkná není. Snímek jsem nedokoukal, nevydržel jsem to. Hloupý film se šíleným námětem a scénářem. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Šarmantní dívkař prodávající léky Jake Gyllenhaal a na lécích nedobrovolně závislá a vážně nemocná Anne Hathaway v příběhu, který se vyvinul úplně jiným směrem, než jsem si při prvních minutách přál. Z dobře se vyvíjející romantické komedie pak ale film ve druhé polovině sklouzne spíše k jakémusi melodramatu až, což mě teda fakt naštvalo. Ale za to, že se Anne nebála a ukázala je, tam ty 3* nechám. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

I když mám oba hlavní představitele moc rád, film mě díky neustálý honbě za potencionálním prodejem dost nudil a přišel mi jak tříhodinovej. Třetí hvězdu dávám za parádní Anneiny kozy. 50%. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Neviem co odo mňa film chce. Mam sa baviť ich povrchným vzťahom a zároveň ju mam aj ľutovať? Ide o drámu ci komediu? Ale na konci zo mňa film vydoloval aj nejaké emócie. Film je tiez plný nahoty, ktorá je úplne zbytočná. A prekvapilo ma, že v Amerike sa lieky (antidepresíva?) predpisujú na základe marketingu a zárobku. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie vonkoncom neobľubujem a ani nevyhľadávam, ale z dôvodu, že v tomto prípade je režisérom člen mojej top 10, tak som dal filmu šancu. V končenom dôsledku ma ale film takmer vôbec nezaujal. Prišiel mi to ako nejaký zlepenec rôznych žánrov, ktoré sa v priebehu filmu permanentne striedali bez výraznejšej nadväznosti. Chvíľu sa pohybujeme v rámci komédie (ktorá však nefunguje ako má), a následne sa presúvame do dramatických vôd plných srdcervúcich výlevov. Ako okej, aspoň z morálneho hľadiska sa dá film posúdiť v lepšom svetle, nakoľko sa zameriava na život s Parkinsonom a vplyvom tejto choroby na súkromný život. Celkový dojem z filmu bol skôr podpriemerný, ale aspoň za Jaka a Anne, ktorým to spolu svedčí dávam bod naviac. 50%. ()

yatan 

všechny recenze uživatele

Love and Other Drugs aj napriek par 4-hviezdickovym momentom spada do neoriginalne-originalnych romantickych komedii, a aj ked sa okrajovo dotyka velmi vaznych tem, prejde ich len velmi povrchne..Skoda..Jake vyborny, Anne trosku tlacila na pilu na moj vkus. 7/10 ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie docela o vážném tématu. Parkinsonova choroba není žádná příjemná věc, ale záludné onemocnění. Jake Gyllenhaal jako velký romantik se ukázal v dobrém světle. To samé se dá říci i o Anne Hathaway, která vždy vypadá nevinně. Nevím jestli to byl od Edwarda Zwicka správný výběr této herečky, která je spíše taková křehká holčička, ale na druhou stranu obnažené milostné akty byly hezké. Neříkám, že se mi v hlavní roli nelíbila, ale dovedl bych si tam představit nějakou zkušenější herečku. Například Julii Roberts, kterou mi přijde, že Anna se snaží dost napodobovat. Dávám lepší tři hvězdičky - 70%. ()

katvond 

všechny recenze uživatele

Väčšina amerických romantických komédií dopadne podobne ako táto. Komických situácií je zopár a sú priemerné a dramatické situácie sú plytké a lezú na nervy. Neviem, či si režisér myslel, že ono romantické "dramatično" docieli dlhými prázdnymi uslzenými dialógmi, alebo bolo len nad jeho sily ukázať vzťah v obrazoch a emóciách hercov (ktorí na to jednoznačne majú potenciál), miesto "analytického" vyrapotania problému a rozuzlenia hl. hrdinov. Nebyť týchto trápnych pokusov o hĺbku, mohla z toho byť slušná komédia. Keby sa tvorcom predsa podarilo zájsť do hĺbky, mohla to byť slušná romantická komédia. Takto to nieje ani jedno a ja môžem zasa len smutne krútiť hlavou nad ďalšou premárnenou americkou romantickou komédiou. 2 a pol * ()

matixa 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, při které si pobrečí téměř každá žena... Ano i já jsem plakala.Dobrý příběh dělá divy. Zpracování je ale v některých momentech horší. Rádoby vtipné scény s odporným tlustým bratrem hlavního hrdiny tento film potápějí. Bez nich by to byla sice jen romantika, ale možná bych hodnotila ****. No co dodat... Nebylo to špatné, slza ukápla, ale těším se na něco lepšího. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Milá komedie, a k tomu i inteligentní, takových v poslední době moc není. Jakeovi a Anničce to spolu jde, jen je to celé zbytečně roztahané a ke konci se až moc tlačí na pilu. ()

aggatka 

všechny recenze uživatele

..ach jaj...ja si snáď vyberám pokaždé tie nesprávne filmy..ale zas mi raz film nesadol...neznášam keď pozerám film v ktorom viem presne, v čom nastane problém a ako to nakoniec celé skončí...také filmy je zbytočné točiť a ešte k tomu v 112 minutovej dĺžke...postačí trištvrťhodinka...no možno v tomto prípade úplne postačí i trailer.. V každom prípade komu sa páčia vyzlečení herci a nudné postelové scény...hurá stahujte...ostatní ruky preč... ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Sice šablona, ale všechno do sebe tak pěkně zapadá, postavy se chovají většinou reálně - takže nakonec musím ocenit čtyřmi hvězdičkami to, že někdo dokáže natočit "takovou normální romantickou komedii / oddechovku" (byť s vážnými tématy - nemoc, farmaceutický průmysl). ()

Anitaa 

všechny recenze uživatele

Kde mám sakra kapesník? :'o) Po dlouhé době romantický film, který za těch pět slz... omlouvám se - pět hvězd... stojí! =) ()

rogger 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že mi priateľka k tomu trochu dopomohla.Romantika je predsa len pre baby ale.. Jake je naozaj štramák na pohľadanie a s Amy im to klapalo dobre, ešte dostatok nahých tiel vo vyváženom pomere mužských a ženských a sem-tam nejaká vtipná hláška a potom už len klasický slzavý happyend. Pohodička jak vyšitá na večer pri telke so svojou polovičkou. ()

B3R 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale pro mě to je jeden z nejlepších romantických dramat který jsem kdy viděl. Soundtrack vynikající, herecké výkony taky skvělý. Bez problémů jsem se nechal vtáhnout do děje a už jsem to prožíval s nimi. Pro mě to je obrovské překvapení a po právu dávam 5 hvězd! ()

bigbadboy 

všechny recenze uživatele

Můžu doporučit pouze těm, kteří z nějakého důvodu chtějí vidět prsa A. Hathaway, kterých si ve filmu užijete víc než byste očekávali. ()

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama