Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (656)

k212 

všechny recenze uživatele

Tak pro hyperaktivního Jamieho, kterýho nezastaví ani Ritalin, kterej cpe Zoloft všem praktikům a internistům, načež rozjede velkou kariéru na prodeji Viagry, mám velkou slabost. Taky pro jeho na začátku sexuální a později už opravdický vztah s Maggie, která zase roztáčí život na víc než max, protože má Parkinsona. Vztah dvou ADHaDů, který jedou na dopaminovým tripu je přesně film pro mě! Páč vybočuje mílovými kroky z drama romkomů. Velké plus za exkurz do světa farmagigantů v devadesátkách (díky autobiografické předloze od Jamie Reidy). 70%, s velkou osobní slabostí za ****! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Teeeda, tak ten mě pořádně rozechvěl:-)) Začátek v podstatě o ničem, ale jakmile se na scéně objevila Anne Hathaway, které to mimochodem slušelo více než kdy jindy, film nabral obrátek..a to po všech stránkách. Líbil se mi suchý humor podtrženou opravdu povedenou hudbou. Snad jen toho "trapného" (a to říkám moc pěkně) bratra bych tam mít příště nemusela. Romantika tady fungovala, o tom žádná. Příběh nádherný a snad i trochu originální. Happy end se vším všudy a ještě něco navíc. Jsem překvapená, nadšená a trošku ubrečená. A líbí se mi to, moc. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

Scény, kde sú Anne a Jake spolu na mňa výborne fungovali (80%), vedľajšia dejová linka lacná a značne béčková.. až moc sa mi vynárali spomienky na Prci, prci, či sračky so Sandlerom (40%). Škoda . Mám pocit, že som videl dva rozdielne filmy. Inak, Anne je prekrásna.. na jej tvár, vlasy, oči, pery, prsia, zadok by som sa dokázal pozerať hodiny.. 60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,367,005Tržby Celosvetovo $102,820,008Tržby za predaj DVD v USA $12,827,815 //počet predaných kusov 796,863║ čo napadlo Edwarda Zwicka sa pustiť do takéhoto námetu? ktorý mu vôbec napasuje, keď sa to tak zhrnie tak tento film dohromady nič nedá, okrem premávajúcich sa holých zadkov Anne Hathaway a Jake Gyllenhaala, fakt suchopárnosť, kde navodenie drámy smeruje akurát tak do vzduchoprázdna /40%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zlatá doba nabíhajících eRkových vztahovek, které umně oscilují mezi odlehčenou komedií a na úrovni podanou dramatickou zápletkou. Jsou štiplavější, víc jdou pod kůži a umí být velmi bezprostřední, až improvizační. Karty jsou rozdané celkem jasně a je i v podstatě rozhodnuto o tom, jak to celé dopadne. Nejzajímavější ale je právě ta cesta od A do Z. Chemie mezi Hathaway a Gyllenhaalem pozoruhodná. Zwick překvapil výběrem žánru a ještě více mrštností a uvědomělostí jeho zpracování. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Príprava Jaka Gyllenhaala (Jamie Randall) zahŕňala veľa diskusií s autorom knižnej predlohy Jamiem Reidym, ktorý má skúsenosti z marketingových taktík farmaceutických spoločností. (drake31)
  • Režisér zvolil značně netradiční, leč ve výsledku evidentně funkční přístup při vymýšlení erotických scén. Hercům pustil několik slavných, sexuálně odvážných filmů, jako třeba Poslední tango v Paříži (1972), a vyptával se jich, co by je vzrušovalo dělat. (Coldrex)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama