Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (656)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ta nemoc ukradne všechno, co na ní milujete. Tělo, úsměv, rozum. Pak přestane ovládat motoriku. Pak se sama nedokáže oblíknout. A pak začíná sranda. Uklízení výkalů, strnulý pohled, demence. Ta nemoc je jako ruskej román." Tolik optimismu jsem si snad ani nezasloužil. Sex je přitom celkem prima, pohodová muzika mi z počátku i zvedla náladu, ale láska má do uvěřitelnosti dost daleko a sympaťák Parkinson mi dal jasně najevo, že tento snímek mi útěk od životních trablů zkrátka nedopřeje. Alespoň prostředí lékařských uplácečů nenásilnou formou ukázalo, proč je zdravotní péče stále dražší, vyléčení pacienta nepodstatné a lékaři stále opálenější. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Keď nastalo finále, tak som bol psychicky pripravený na jediné dva možné konce... Za A.) Že Jamie otvorí kufor svojho vylešteného Porchaku, tam su bude trblietať revolučná Pfitzer™ vzorka definitivneho lieku na Parkinsona a plakať bude celý senilbus. Alebo B.) Že do obrazu padne ten huňatý mikrofón, a štáb sa bude chichotať. Strašne niečo a ešte aj Anne sa mi takto pred Batmanom sprotivila. 10% ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

#57 Jake, tedy Jamie je pohledný, chytrý a sympatický mladý muž, který se nejlépe vyzná v balení holek. Anne, tedy Maggie je pohledná, chytrá a sympatická mladá žena s parkinsonem, která ráda přetahuje chlapy taškou po hlavě a nemá ráda vztahy. Jak to celé dopadne ? Bohužel, jako vždycky. Naštěstí jsem se po cestě do cíle celkem mile bavil (boom s viagrou, fat brother, pěkné slečny), takže proč ne za čtyři ? Protože místo aby mi film ukázal jak by to dopadlo v realu, dočkal jsem se klišéoidního konce, kdy se Anne, tedy Maggie smířila s tím, že ji čeká opravdu škaredý konec života a Jake, tedy Jamie při ní bude vždy stát, protože jeho kariéra nezajimá, on si nemůže najít hezčí a zdravější holku se kterou bude mít spoustu malejch Gyllenhalů, on poznal "pravou" lásku ! Lame... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ch*j s tym, že to skončí ako klasická romantická sračka, pretože tak úplne neskončí... ha! Taktiež by som vyložene toto nenazval najslabším filmom od Zwicka, viacmenej sa to nedá porovnať. Nikdy by som nebol povedal, že poviem, že to Anne Hathaway sluší, nielen nahej... Jake je sympaťak od kosti aaa aj keď to mnohým príde ako jesenná romanca, podotýkam ale netradičná jesenná romanca. U mňa 7/10 aaa veľmi prijemná oddychovka... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Panečku, do čeho se nám to Edward Zwick pustil? Natočil film, který je tak snadné sepsout, že snazší to snad ani být nemůže. Bezbřehá romantika valící se na veškeré vaše emoce prokládaná průhlednými záblesky dramatických momentů a podpořená hudbou, jež má za úkol odplavit řečiště vašich slz. Jedna hvězdička za pohlednou Anne Hathaway a šlus. I tak by to šlo. Jeeenže! Když ono je to tak sympatické, tak smutně humorné, tak humorně smutné. Hlavní dvojice působí přirozeně, uvěřitelně, a především hluboký pohled plavovlasé sličné dívčiny jako by říkal "překroč všechny ty sedačky a vlez za mnou na plátno, potřebuju tě!" Už jsem se tu párkrát pozastavoval nad tím, jestli netrpím syndromem předčasného změknutí (prosím vás, mám na mysli emoční stránku, aby bylo jasno...), leč zatím jsem si vždy vystačil s obhajobou, že šanci na úspěch má vše s hlavou a patou nebo reálným základem z běžného života. A ani teď svou tezi nebudu měnit. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo na podzim roku 2009, a to v Pittsburghu a okolí. (Taninaca)
  • Anne Hathaway (Maggie Murdock) podľa jej slov veľa času venovala zisťovaniu všetkých dostupných informácií o Parkinsonovej chorobe a stretla sa s ľuďmi, ktorí ňou trpia. Dostávala rady aj od profesionálnej herečky s Parkinsonovou chorobou Lucy Roucis, ktorá sa vo filme v malej úlohe tiež objavuje. (ash99)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama