Reklama

Reklama

Black Panther

(seriál)
  • USA Black Panther: Who is the Black Panther?
Trailer

Obsahy(1)

Animovaný seriál Black Panther má za úkol představit hrdinu a dát nám během šesti epizod jasnou odpověď na otázku "Kdo je Black Panther". Představuje jeho život, historii a postavení v Africe, jeho nejbližší známé, poddané a základní padouchy. (-Marc-)

Recenze (3)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že to jsou jen stránky okopírované ze stejnojmenného komiksu. Seriál nám ukazuje, kdo to vlastně je Black Panther, vládce Wakandy, jediného místa, kde je vibranium, ze kterého je štít Kapitána Ameriky. Bohužel práva jsou práva, a tak jsou zde postavy na postech, kde v komiksech jsou jiné (Juggernaut místo Rhina). Seriál to není vůbec špatný, pěkná kresba, výtečná animace, hezky se na to kouká, doufám, že film bude minimálně na stejné úrovni. ()

hynn3k 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka. Animace je detailnější než u ostatní produkce Marvel Knights, ale i tak je pořád jednoduchá. Příběh jde až moc do hloubky a minulosti vedlejších postav, vzhledem k tomu, že má jen šest dílů. A Storm moc prostoru nemá, přestože je prezentovaná jako jedna z hlavních postav. ()

Reklama

Reklama