Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vynálezce a majitel firmy „Neprasklo“ Ing. Sýkora (Sobota) chce uvést na trh revoluční novinku – nerozbitné sklo. Jeho dva chamtiví náměstci (Postránecký, Přeučil) však mají jiné plány – Sýkoru odstraní v afrických vodopádech a pokoušejí se podnik prodat zahraniční společnosti. Na ředitolovo místo dosadí jeho dvojníka, nic netušícího neúspěšného komparzistu Fandu Pažouta (Sobota). Zlotřilci však netuší, že Sýkora žije a vrací se zpět. (J.Connor)

(více)

Recenze (51)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tady je jasný příklad toho jak spousta lidí hodnotí něco co ani neviděli, ale je to v žebříčku, tak proč tomu nedat odpad. Film který v TV nedávají vůbec ani na DVD to nevyšlo a streamovací služby to nenabízí tak to má přes 2700 hodnocení. Já si to pustil na YouTube a čekal ledacos. Nijak to nevybočuje z filmů jako Divoké pivo, Ještě větší blbec, než jsme doufali, Kanárská spojka a nebo Nahota na prodej ta, ale narozdíl od těhle filmů není komedie. Námět o dvojnících co se zamění není nic nového. Jasně že L. Sobota tady perlí někdy je to i vtipný, jindy spíš křečovitý. Ostatní herci jsou takový průměrný. Ten film není dobrý, ale určitě by si občasné uvedení zasloužil. Prostě i takové perly tu máme, tak proč je schovávat. ()

Gavin87 

všechny recenze uživatele

"prosimvás to nemá u filmu ani ten...Bartoška"... ale jo, musím uznat, že pár opravdu vtipných momentů v tomhle filmu bylo. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Zarazilo mě to zdejší hodnocení, prej snad to nejhorší co se kdy v historii českých komedií natočilo, tak mi zvědavost nedala a chtěl jsem to posoudit sám a upřímně to hodnocení zas vůbec nechápu, jasně je to svým způsobem fakt takovej českej pokus zahrát si na slavný italský komedie s Fantozzim, ale vůbec mi u toho nebylo stydno jako u řady jinejch českejch rádoby komedií.. ()

spikey1 odpad!

všechny recenze uživatele

velmi nepovedené... velmi... všechno ne... škoda herců takových kvalit kteří jsou zde přímo znásilňováni perverzností scénaristů a režiséra ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu strašný film - za málo peněz málo muziky. Nízký rozpočet se projevil nejvíc ve scénách u vodopádů. Tak amatérsky spojené dokumentární záběry divoké vody a hrané scénky se jen tak nevidí. Špatný scénář, hloupý příběh, hrozná kamera. Herci se marně snaží vylepšit tenhle paskvil. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

I mistr tesař se občas utne. V daném případě se uťal mistr režisér. A pořádně. Takhle promarnit potenciál hereckých hvězd, to se hned tak nevidí. A tak za svůj herecký výkon si snad zaslouží alespoň jednu * Václav Postránecký s Janem Přeučilem. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Ale trošku to k zasmání bylo. Tento film neměli producenti dávat do kina. Měli jej rovnou pustit do televize, na nějakou ubrečenou neděli-alespoň, by si starý matador Filip nekazil na stará kolena reputaci. Sobota si napsal dvojpostavu přímo na tělo, ale na ostatní jaksi pozapoměl. A to, že ani producenti filmu moc nevěřili (nechápu proč do něj šli) je krásně vidět na technické kvalitě filmu-rozpočet musel být minimální. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je typicky Sobotovská komedie po pádu opony. Nestojí to za nic. Legrace je nahrazena trapností a takhle bych mohl pokračovat. Ne, díky, nechci. ()

domirovec odpad!

všechny recenze uživatele

Po skoro dvou setsakramentsky bolestivých hodinách plných neuvěřitelných dějových zvratů, bolestivých kloktání všemožných kyselin hezky mezi zoubky a po divokém škrábání se vidličkou po rohovce mého krásného očička oficiálně prohlašuji, že jsem zastáncem existenciálního nihilismu. ()

HawkeyP 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, čím má tenhle film pobavit a komu je určen. Má naprosto vyjímečně primitivní scénář, nevýrazné herecké výkony a je na něm až moc vidět, že měl nízký rozpočet. Luděk Sobota by neměl přemýšlet ani tak o tom, proč mu jej recenzenti strhali, jako spíše o kvalitě svých scénářů. Tohle je totiž ještě o něco horší než "Ještě větší blbec, než jsme doufali". U toho jsem se alespoň párkrát lehce zasmál. U "Nebát se a nákrást " jsem jen trpěl. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Netuším proč tak špatné hodnocení. Sobota se na tu roli hodí a scénář je psaný na tělo. Až na ten špatný green screen (ten fakt bolel) mě film bavil a na večerní pobavení ideál. Film o dvojnících a podvodníčcích kvalitativně výš něž série Šéfe to je věc, Na dvoře je kůň šéfe atd. Slabší 4 hvězdy zasloužené. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,To už vydržíte.“ Říká postava Postráneckého asi 15 minut před koncem tohoto filmu. V tu chvíli jsem ale na pokraji sil a v hlavě mi běží jediná myšlenka, že tento filmový brak prostě nevydržím dokoukat do konce. Jestli to měla být komedie, tak tam bylo málo vtipu, jestli drama, tak to bylo málo napínavé. Zmatený Sobota ve dvojroli odváděl svůj typický výkon, ale bez dobrého scénaře to není nic platné. Skoro dvouhodinová stopáž je naprosto smrtící a chápu každého, kdo to vzdá. Celkově to na mě tento film působí jako dobrá záminka pro hezký výlet do tropů k vodopádům. No snad si to štáb užil víc, než já tento film. ()

Související novinky

Zemřel režisér František Filip

Zemřel režisér František Filip

09.01.2021

Ve věku 90 let zemřel český režisér a scenárista František Filip. Zprávu o úmrtí plodného tvůrce televizní produkce přinesla Česká televize. Absolvent pražské FAMU má k dnešnímu dni na svém kontě na… (více)

Reklama

Reklama