Reklama

Reklama

Bunny a býk

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Černohumorná roadmovie od tvůrců kultovního britského seriálu Mighty Boosh. Stephen ve svém bytě, ze kterého nikdy nevychází, vzpomíná na cestu přes celou Evropu, kterou podnikl před lety se svým kamarádem Bunnym. Stephen vzpomíná a jeho byt se proměňuje v kulisy cesty, na kterou by nejradši zapomněl. Krajinou vzniklou z fotek a suvenýrů se znovu vydá z industriálního polského Slezska až do španělské Andalusie za osudovým býkem. Po cestě potkává spolu s Bunnym podivného průvodce po Polském národním obuvnickém muzeu, Eloisu, která osudově vstoupí do jejich milostných životů, vycpaného medvěda, milovníka psů bez domova či bývalého toreadora Javiera. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem si žádný film neužil! Najde se sice pár nudnějších chvil, pár WTF-momentů, ale jako celek působí Bunny and the Bull tak originálně a hravě, že si ho člověk jako já, nemůže nezamilovat. Zbožňuji režiséry, kteří si jdou tak trochu vlastní cestou a nebojí se experimentovat. Miluji snímky Wese Andersona a Michela Gondryho a teď i Paula Kinga! Z jejich práce totiž přímo sálá radost z filmařiny. ()

blacktomas 

všechny recenze uživatele

Kulisy místo exteriéru rozhodně originální nejsou a i kdyby, nestačí to ještě na dobrý snímek. Jak už tu bylo někde napsáno, nejedná se o komedii v pravém slova smyslu, ale spíše o tragikomedii. Některé scény jsou zbytečné, jiné ještě více a snad jen jedna mi přišla opravdu vtipná, jo je to ta se švýcarským bezdomovcem. Asi bych tento film nikomu nedoporučil, na druhou stranu se zase nejedná o žádnou tragédii, prostě tak trochu jiný film. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zklamalo mě to. Nalákali mě herci z Mighty Boosh, ale ti zde mají malé role - Noel Fielding je zde snad jen 5 minut, Julian Barratt je tu sice dýl a jako jeden z mála sem tam něco vtipného řekne, ale i tak je ho zde málo a Rich Fulcher je tady naprosto trestuhodně nevyužit, jelikož zde ani není vidět, jen mluví (a přitom ta scéna je z celého filmu nejvtipnější). Ostatní herci mě pobavili zhruba tak dvakrát, víc ne. Jinak je ten film nevtipný, nefunkční, dost se táhne a i když po vizuální stránce působí velmi zajímavě, nic zajímavějšího už v sobě nemá. Netrefilo se mi to do noty, bohužel, a to jsem se na ten film fakt těšil a doufal jsem, že se u něj skvěle pobavím - a ono ne. Slabé 3* ()

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře namíchný koktejl fantazie alá Mighty Boosh s efekty (které mne osobně absolutně sedly). Trochu mi atmoféra připomíná cestu do fantazie, nebo Věčný svit neposkvrňené mysli, a to všechno on road ... Důležité je (stejně jako u Mighty Boosh) nehledat děj a správně chápat gagy vystavěné především na fantaskním absurdnu. Kdo hledá děj, nebo spršku dobrých gagů a přitom nemá spoustu představivosti, bude zklamaný. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Čekání na první rize Boosh-film si můžou fandové zpříjemnit u této hravé komedie Paula Kinga. Na ústřední duo (které si zahrálo i v jednom dílu Mighty Booshe - Power of the Crimp) jsem si docela rychle zvyknul a taky vyrazil na tenhle divnej výlet po Evropě. Víc řikat nebudu, abych nezkazil překvapení. Snad jen musim upozornit na opět výborné Ayoadeho a Barratta v malých rolích. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se objeví dohromady pět herců, kteří si zahráli v Mighty Boosh (od r. 2004). Simon Farnaby (dvojník Howarda Moona) jako Ušák (Bunny), Julian Barratt (Howard Moon a mnoho jiných) jako Atilla, Noel Fielding (Vince Noir a mnoho jiných) jako Eloisin bratr Javier, Richard Ayoade (Saboo) jako průvodce v muzeu bot a Rich Fulcher (Bob Fossil a mnoho dalších) jako hlas při objednávce zeleninové polévky. (Memesis)

Reklama

Reklama