Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Máme kapelu a hezkou zpěvačku. Pak také hudbu rock, sex, peníze a upíři. Hudba má využití i v ději (neumím si představit českou verzi), je taková příliš klidná na můj vkus, ale poslouchat se dá. Tak tu zpěvačku si vyhlídne král upírů, jen ji přemění a zase vrátí do skupiny. Dík ní má skupina úspěch, tajně vysává neznámé maso, až na to skupia přijde, postupně lčenové usoudí, že je to super a vyškemrají si přeměnu také, ale ty prasečiny s masem a pilkou je nebaví, také je dožene lovec upírů, když zabijí společně krále virus zmizí. A oni ho zabijí. Nejde snad ani o příběh, spíš jejich debaty, které se vzhledem k jejich postavení mohou zdát zajímavé. Občas je to morbidně vtipné, ale ty jejich průpovídky mě ne vždy bavily. Proto 3*. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Neúspešnej emáckej kapele sa konečne začne dariť až keď "feťák z pekla" premení basáčku na upíra. Prečo? Lebo upíri to vedia rozpáliť. Iggy Pop ich varuje, ale nakoniec sú z nich upíri všetci, na veľkú radosť Alice Coopera ( Ten chlap musí pri sebe zrejme nosiť ploskačku s octom aby vedel furt hádzať tie svoje kyslé ksichty ) . Tento Suck je zvláštny film pri ktorom som si celý čas hovoril že je to taká blbosť o ničom, ale napriek tomu som to v pohode dopozeral a ešte sa debilne usmeval ako smajlík Forresta Gumpa. Tvorcovia sa s tým celkom slušne hrajú, nasadzujú pozoruhodný vizuál ( napr. to animované auto v cestovných prestrihoch) a prihadzujú bonbónik ( alebo hašlerku ) v podobe prestarnutého, ale stále čertovsky zábavného Malcolma McDowella ako lovca upírov Eddie van Helsinga. Odporúčať to nebudem, ale odrádzať tiež nie. ()

Reklama

Atten 

všechny recenze uživatele

,,Děti, budete muset skončit s těma drogama, jasný? Tohle není žádná velká věda, to, co tu děláme. Jsou to jenom otázky. A jak říkávala moje máma, je to jen rock’n’roll, ale mě se líbí!“, pronesl ve filmu Henry Rollins. A přesně o to tu jde – rock’n’roll. Skvělá hudba, humor a upíři = Suck. A mě se to líbí! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušná vampýří oddechovka. Hlavně že to nedopadlo tak amatérsky nemastně neslaně, jak jsem se z upoutávky obával. Smolná kapela The Winners jede ve stylovym pohřebáckym fáru (nechápu tu nespokojenost..) turné, basačka potká odpornýho exota (co vypadá jak junkie from hell) a vzápětí zmorfuje na upířici… Nakonec nejsou ty hvězdné vedlejšáky tím jediným plusem /dobrý jsou dědovití Cooper a Iggy Pop, ještě dědovitější McDowell (jako Eddie Van Helsing!), rockovej blbeček Moby, i vlasatý Henry ’Rockin’ Roger’ Rollins/, potěší i celková vizuální pěknost - je vidět, že za tím stál někdo s dobrým vkusem a chutí si s tím vyhrát. Animační prostřihy, přebarvení obrazu, krví se červenající mapa cesty, moc pěkný hudební klipy naší fiktivní kapely, a tak. Dobrý je sem tam i nějaký ten odkaz či vložka (Beatles, Renfield, parádně zakomponované záběry z McDowellova O LUCKY MAN!…). Problém jsem si ale bohužel stejně našel. Týpci v kapele byli bezpohlavní emo/indie trapáčci, což je celkem škoda, když zbytek postav (včetně kundózní basačky) je vesměs tak zajímavý. Krve je tam dost, srandy celkem též, trapnosti ke konci taky. Ale prostě jo - vcelku zapamatovatelná rock hororová komedie, podívejte na to. 7/10. [HD] ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

To co většinou dopadá jako ubohá nevtipná parodie se zde povedlo až překvapivě skvěle. Čím to? Možná je to zemí původu? Svěží vítr ze severu? Suck je prostě a jednoduše sympatický snímek. Rob Stefaniuk jako hlavní hrdina, autor scénáře a režisér v jedné osobě asi věděl co od filmu chce. Povedlo se mu dát dohromady slušné "rockové" obsazení a celé to zabalit do pěkného vizuálu. Navíc žánrově pasující hudba a solidní humor. Hmmm.... na obalu je citát časopisu Rolling Stone: "Suck has the potential to become a cult classic." And you know what? They might be right. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Pro nedostatek peněz si tvůrci vypůjčili od Alice Coopera spousty oblečení z jeho šatníku. (Terva)
  • Film měl premiéru v pátek 11. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Alex Lifeson si zahrál celníka na kanadsko-americké hranici. Ve filmu tvrdí, že také hrál s kapelou. Ve skutečnosti je kytaristou kanadské kapely Rush. (Terva)

Reklama

Reklama