Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Recenze (62)

verbal 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, co je tenhle Robertek Šťepánšuk zač, že se mu povedlo exhumovat tolik rockových mrtvol, pardon ikon, a přinutit je pózovat v tak nehorázné sračce. Asi Alence Kůprové nalil do pití nějaký Poisson, Jindrovi Rolincovi slíbil, že může někoho beztrestně přejet autem, Popovému Ajgorovi pak svou šestiletou sestru no a Mobymu(???), tak tomu pravděpodobně Sucknul Dicka! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Máš na pódiu upíra ty idiote! Tohle pro tebe skončí špatně“..... My stárnem, Rock´n´Roll stárne a díky tomuto filmu možná někdo začne zvažovat přechod na japonskej Hip hop. A přitom to vypadalo na zajímavej 90ti minutovej rockovej videoklip! Bohužel vše podstatný se dá shrnout do tohoto ,,šotu“. Potěší hudba, pár rockových legend, ale to ostatní je vopruz. Jako v životě, VŽDY POUŽÍVEJTE KONDOM A NIKDY NEVĚŘTE ZPROPADENÝMU UPÍROVI! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, jestli by byl Alice Cooper dobrej barman, upír nebo zombie. 2.) Nevím, jestli je dobrý mít holku, co saje celou noc. 3.) K čemu asi tak můžou mít v Kanadě uvázanej klíč od WC? PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Slušná vampýří oddechovka. Hlavně že to nedopadlo tak amatérsky nemastně neslaně, jak jsem se z upoutávky obával. Smolná kapela The Winners jede ve stylovym pohřebáckym fáru (nechápu tu nespokojenost..) turné, basačka potká odpornýho exota (co vypadá jak junkie from hell) a vzápětí zmorfuje na upířici… Nakonec nejsou ty hvězdné vedlejšáky tím jediným plusem /dobrý jsou dědovití Cooper a Iggy Pop, ještě dědovitější McDowell (jako Eddie Van Helsing!), rockovej blbeček Moby, i vlasatý Henry ’Rockin’ Roger’ Rollins/, potěší i celková vizuální pěknost - je vidět, že za tím stál někdo s dobrým vkusem a chutí si s tím vyhrát. Animační prostřihy, přebarvení obrazu, krví se červenající mapa cesty, moc pěkný hudební klipy naší fiktivní kapely, a tak. Dobrý je sem tam i nějaký ten odkaz či vložka (Beatles, Renfield, parádně zakomponované záběry z McDowellova O LUCKY MAN!…). Problém jsem si ale bohužel stejně našel. Týpci v kapele byli bezpohlavní emo/indie trapáčci, což je celkem škoda, když zbytek postav (včetně kundózní basačky) je vesměs tak zajímavý. Krve je tam dost, srandy celkem též, trapnosti ke konci taky. Ale prostě jo - vcelku zapamatovatelná rock hororová komedie, podívejte na to. 7/10. [HD] ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nenáročná blbůstka na pozdní večer po pracovně náročném dni za předpokladu, že trpíte akutní nespavostí. Není chytrá, originální ani vtipná, na druhé straně ale není ani urážlivě hloupá nebo nevkusná. Jak trefně napsal Pacco, jde o "uzavřený kruh aneb fandové fandům". Od hudebních komedií tohoto ražení se holt filmařské zázraky čekat nedají. Přítomnost slavných postav hudebního světa dodává téhle ptákovině větší váhu, než by si objektivně zasloužila. Snad ještě malou poznámku. Hudba použivá ve filmu není nijak zásadní, nicméně je to především ona, co drží snímek nad vodou. Pod široce objímající pojem rock'n'roll se dá schovat mnohé a tahle muzika se do ní pohodlně vejde. Čeští vyznavači hospodského rocku a metalu by se možná divili, že právě tahle produkce měla na Západě slušnou převahu nad tím, co oni vyznávají jako jediný pravý rock. Celkový dojem: 35 %. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Yo - je to plytké , suché , ALE celé je to určené vyznávačom rockových maskotov - Alice , Henry , Iggy...primotal sa aj Moby ( údiv ) a to celé v kombinácii s vampírskym námetom - to je to podstatné. Na vizáži tomu uberá ICH pomerne neskorý nábeh a mini budget , no pridáva tá formálna a dejová recesia. TWIGHLIGHT sága Ma úspešne míňa a nemyslím , že je to určené rovnakým očným buľvám. Každopádne spokojnosť . Síce žiaden súvis , no " REPO ! " sa nekoná. OPERA Ma oslovila viac. ( Ale ak Malcolm-ov agent urgentne neodchytí nejakú lukratívnu zakázku - tak Mc bude padať a chytať sa aj nalomených konárov... ) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Suck je hudební komedie, která není moc vtipná a upřímně ani ta hudba nestojí za nic. Jediné co někoho může zaujmout je přítomnost takových osobností jak jo pro mě Iggy Pop, a možná trochu i Moby. Ale říkám si, že když uč chtěli někde ukázat, že neumí hrát, tak si mohli vybrat lepší film a ne takovouhle ptákovinu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Popravdě jde o poněkud unylý snímek, který nabízel mnohem více - upíří kapela, to by musela být přece mela. Ač na krev dojde, dokonce i rozřezané oběti a vysávání brčkem, tak gorefest se nekoná. Budiž. Horší je, že se snímek táhne bez větších překvapení, a tak nejlepší jsou hostující rockeři s M. McDowellem, jehož omlazení nezprostředkoval kupodivu počítač. Hudba je fajn, i když bych uvítal spíše gotický rock, ale koncertní výjevy byly slušné. J. Paréová je vskutku zvláštní, když na sebe vzala upírskou podobu, seklo jí to. Počítám, že asi jen A. Coopera nemuseli maskovat.... -Vítejte v mé noční můře!- 2,5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Síce scenár a (údajný) čierny humor sú priemerné a hudba kapely je všetko len nie rocková (niečo bude s Hollywoodom, lebo ich predstava o rockovej hudbe a rocknrolle je čím ďalej tým čudnejšia, viď. akustickí Tenacious D), no vďaka peknému vizuálu (obzvlášť stop motion scény a make up) a najmä bohovským cameám (Moby, Iggy a hlavne ALICE!!!) je to viac ako príjemná jednohubka. PS: Odkazy na slávne rockové cover arty boli trápne samoúčelné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jak se na sebe podívám do zrcadla?" "Nepodíváš, jsi přece upír." "Musíš to překousnout." Rock dobrej, Alice Cooper dobrej, vizualita fajn, animované sekvence fajn (jen trochu jako navíc)... dobře, basačka paráda, ale jinak jako by tomu něco chybělo. Něco hlubšího, zajímavého, zůstává pocit, že se to bojí jít trochu dál. Moby docela zabil. 2.5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Upírská hlína s nádechem satiry a plejádou ostřílených rockových harcovníků. Pokud nemáte rádi kombinaci upírů a rock n´ rollu, tak se tomuhle raději vyhněte.. 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Není to tak, jak to vypadá !! Můžu to vysvětlit !!" - "Tak mi vysvětli, proč okusuješ tu ruku !!" - "Zbytečně to dramatizuješ !!" ;) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

I když komedie, tak jeden z nejlepších upírských filmů (krom Let the Right One In, ten je snad nesesaditelně na 1. místě),co jsem viděl... Parodie na některé filmy byla celkem znatelná (Queen of the Damned, Cradle of Fear) a Beatles jsou jasní... :) Zajímavý nápad, zpracování, vcelku rychle to ubíhalo a hlavně, bavilo... Některé scény, vtípky, hlášky, grimasy atd. povedené... Působení takových lidí jako je Alice Cooper, Iggy Pop nebo Moby (ten mě dostal :D ) dodalo filmu dobrý náboj... Líbilo dosti.. :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nikdy není pozdě říci: Je mi líto............ Videoklip okolo desáté minuty je naprosto Ďábelský. CITÁT - Black Night........... Alice Cooper se, jako vždy také povedl a tak není co řešit. CITÁT - Vy jste moje dobrá víla z Pekla?............. Ono je tam těch pěkných a povedených videopasáží víc. Forma kreslených vstupů je vtipné a nepoškozuje příběh. Jen prostě žije svým životem. Povedené songy, krev, humor, sranda a perfektní herecké obsazení. CITÁT - Vždycky kondom a nikdy nevěř zatracenýmu upírovi.............. Jak říká moje máma: Je to sice jen Rock"N" Roll, ale mě se to líbí. Film je věnován zesnulému Ronu Stefaniukovi, otci režiséra Roba Stefaniuka. Natáčení probíhalo v kanadském Torontu. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Stačí se rockově naladit a všechno jde. Občas je to sice plytké, ale jinak veskrze originální, příležitostně brutální a rozhodně cool. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

"That's not what it looks like." - Tuto hlášku dvakrát použije hlavní hrdinka, když je přistižena, se zakrvácenou pusou nad mrtvolou, na které si právě pochutnala a tato hláška se přesně hodí na tenhle film. Po shlédnutí traileru, někdy vloni, jsem čekal HOOOOODNĚ lacinou a málo vtipnou komedii, v podstatě blbost, na kterou se podívám jen kvůli Alici Cooperovi a ono hovno. Ještě teď jsem z toho u vytržení, jak to bylo skvělý. No, některý scény sice vypadají hodně lacině (např. scéna s brčkem, scéna, kdy se Hugo zbavuje těla anebo záběr na letící letadlo, které je stoprocentně modýlek), ovšem díky těmto laciným scénám nabývá Suck ještě na větší vtipnosti, takže to byl možná spíš záměr. Příběh samotný pojednává o začínající kapele, která se snaží prorazit a do toho je velice šikovně, osobitě a vtipně zamontovaná upíří zápletka. Nečekejte nějaké velké hláškování, ale když už hláška, tak bude stát za to. Perfektní byl odkaz na Renfielda z Draculy v podobě Huga, úžasně vtipná byla taky scéna v rádiu a totálně mě rozsekala smrt hlavního záporáka. Hudba mohla být trochu tvrdší, ale poslouchala se docela příjemně. Celkově to všechno, co jsem tady vypsal by bylo na čtyři hvězdy, ale pátou přidávám, hádejte proč ... chvilka napětí ... správně kvůli přítomnosti Alice Coopera, který i když měl malou roli tak tomu vždycky v pravou chvíli dodal ty správný grády. A navíc při závěrečných titulcích nám hraje jeho písnička I am the Spider. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský snímek „Vysaj si“ není skvělou komedií po celou dobu. Přece jen, jsou tu slabší momenty, které jsou spojené s tím, že je potřeba opakovat nějaká otřepaná klišé, ale i s tím, že použitý humor není vždy vtipný. Ale jako satira na rockovou skupinu, která udělá skoro všechno, snímek dobře funguje. Navíc se tu objeví zajímavá jména: Malcolm McDowell, Iggy Pop, Alice Cooper nebo Moby. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Parodie na život rockových kapel a filmových upírů. .. Je to sice Béčková komedie, což ty bývají téměř vždy strašný, ale tahle měla své kouzlo. .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

Reklama

Reklama