Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Recenze (62)

bartias 

všechny recenze uživatele

Rock’n’rollová upírská komedie začíná slibně. Ani by nevadilo, že časem to začne být pořád stejná písnička, horší je, že ztratí drive. Uspěchaný a rádoby vypointovaný konec je tak nepovedený, že nepomůžou ani camea hudebních hvězd a Suck prostě jenom saje krev. 5/10 ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

To co většinou dopadá jako ubohá nevtipná parodie se zde povedlo až překvapivě skvěle. Čím to? Možná je to zemí původu? Svěží vítr ze severu? Suck je prostě a jednoduše sympatický snímek. Rob Stefaniuk jako hlavní hrdina, autor scénáře a režisér v jedné osobě asi věděl co od filmu chce. Povedlo se mu dát dohromady slušné "rockové" obsazení a celé to zabalit do pěkného vizuálu. Navíc žánrově pasující hudba a solidní humor. Hmmm.... na obalu je citát časopisu Rolling Stone: "Suck has the potential to become a cult classic." And you know what? They might be right. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jelikož jde asik o TV produkci, rozhodl jsem se být shovívavý a udělit jednu silnou hvězdu za... Asi za to, že jsem viděl horší TV sračky než je tato. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dobrých pár fórků a trochu zajímavé díky rockovým ksichtům. Jenže písničky jsou hodně jalové a pak je to už jen děsně pitomý. Bohužel ani Jessice Paré sexy upírská póza nevydrží moc dlouho. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Príjemná upírska satira na tému "Vzostup a pád jednej rockovej kapely" ošperkovaná účasťou starých harcovníkov ako Alice Cooper, Iggy Pop či Henry Rollins. Palec nahoru ;) ()

klima777 

všechny recenze uživatele

V jistém ohledu lehce neodolatelné. Parodická & sebepardická a především nehorázně zábavná záležitost. Proč jsou Winners emo-chudáčci? Alice pravil: "I am the old school, kids" a měl pravdu. Konec konců je přece vítěz: "Welcome in my nightmare!" Do výčtu slavných rockerů je nutno přidat ještě Alexe Lifesona (celníka v rukavičkách) a jeho: "Taky jsem hrál v kapele!". Upíří muzikál se zubatým smajlíkem od kukuřičného sirupu. Klidně si cucněte. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Díky účinkování Malcolma mně to lákalo k přirovnání k Vamps, jenže Vampm se na upírskou " problematiku" kouká z jiného pohledu a navíc tam, hraje Drákulu zde Van Hellsinga. V každé případě mi to hodně připomnělo Zabijáky Lesbických Upírek... strašná blbost, pár dobrých nápadů tam ale je... ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Naprosto kultovní obsazení (pro mě) v čele s Iggy Popem si nezaslouží nic jiného než plný počet. Jinak objektivně je to kardinální blbost, což ale připouští a na nic víc si nehraje, ačkoli možná hlubší význam má.. ať každý posoudí sám. Standartní béčková jízda u které bych čekal zběsilejší hudbu (jako TV Eye od Iggyho při propíchnutí brčkem) ale i tak byla fajnová. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Já nemohu jinak. Tahle upírská muzikálová komedie ve stylu doby "sex, drogy, rock'n'roll" nemá chybu. Skvělé songy, výborná režie, opravdu vtipné. V čele s Iggy Popem, Alice Cooperem a Mobym. Nezapomenutelný zážitek. Dnes (12/2010) jsem 61. hodnotící a divím se, že mi to do dnes unikalo. Opravdu unikát. Alespoň milovníci té staré dobré muziky by si fakt tento film užili! 95%!!! A to vážně! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Neúspešnej emáckej kapele sa konečne začne dariť až keď "feťák z pekla" premení basáčku na upíra. Prečo? Lebo upíri to vedia rozpáliť. Iggy Pop ich varuje, ale nakoniec sú z nich upíri všetci, na veľkú radosť Alice Coopera ( Ten chlap musí pri sebe zrejme nosiť ploskačku s octom aby vedel furt hádzať tie svoje kyslé ksichty ) . Tento Suck je zvláštny film pri ktorom som si celý čas hovoril že je to taká blbosť o ničom, ale napriek tomu som to v pohode dopozeral a ešte sa debilne usmeval ako smajlík Forresta Gumpa. Tvorcovia sa s tým celkom slušne hrajú, nasadzujú pozoruhodný vizuál ( napr. to animované auto v cestovných prestrihoch) a prihadzujú bonbónik ( alebo hašlerku ) v podobe prestarnutého, ale stále čertovsky zábavného Malcolma McDowella ako lovca upírov Eddie van Helsinga. Odporúčať to nebudem, ale odrádzať tiež nie. ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

Styl sice není všechno, ale tohle jsem nemohl propásnout. Libová upíří taškařice napěchovaná legendama.... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná upíří taškařice s ucházejícím hudebním doprovodem....Malcolm Mc Dowell jako vždy třeskutě zábavný ( viz. Caligula nebo Mechanický pomeranč) :-) , stejně jako Moby, Cooper, Iggy a Rollins... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Máme kapelu a hezkou zpěvačku. Pak také hudbu rock, sex, peníze a upíři. Hudba má využití i v ději (neumím si představit českou verzi), je taková příliš klidná na můj vkus, ale poslouchat se dá. Tak tu zpěvačku si vyhlídne král upírů, jen ji přemění a zase vrátí do skupiny. Dík ní má skupina úspěch, tajně vysává neznámé maso, až na to skupia přijde, postupně lčenové usoudí, že je to super a vyškemrají si přeměnu také, ale ty prasečiny s masem a pilkou je nebaví, také je dožene lovec upírů, když zabijí společně krále virus zmizí. A oni ho zabijí. Nejde snad ani o příběh, spíš jejich debaty, které se vzhledem k jejich postavení mohou zdát zajímavé. Občas je to morbidně vtipné, ale ty jejich průpovídky mě ne vždy bavily. Proto 3*. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Měl to být asi takový klasicky "cool" film. Mám ale dojem, že se to nepovedlo ze dvou důvodů. Prvním je ten, že hlavní hrdina je plochý, nesympatický a škaredý chlápek, se kterým prostě nemůžu sympatizovat, ani mu fandit, ať jde o cokoli. Druhým důvodem je to, že veškeré písně, které se ve filmu hrají, (kromě jednoho momentu, kdy se ozve Iggy Pop), jsou totálně nudné, popíkové, a většinou na jednom tónu zpívané amatéřiny. Hele, objevuje se tam Iggy Pop, Alice Cooper, a ještě pár dalších, za to snad pár hvězdiček dám. Ale mít to solidního hlavního hrdinu, a opravdu dobré rockové pecky, mohl z toho být kultovní film. ()

Reklama

Reklama