Reklama

Reklama

Vysaj si

Trailer

Obsahy(1)

Kanadský hudební snímek popisuje pouť mladé americké kapely The Winners za vytouženou slávou. Frontman skupiny Joey (R. Stefaniuk), loser jak v životě, tak v lásce, bere turné do New Yorku jako poslední naději chytit se v showbyznysu. Cestu náramně zkomplikuje, když je po jednom z koncertů jejich basistka (J. Paré) pokousána upírem. Komplikace je to do té doby, než kapela s upírkou v sestavě začne získávat více a více fanoušků. Když se v upíry promění i zbytek kapely, jsou už z nich hvězdy první třídy. Mrtvých ale přibývá a Joey začne hledat východisko, jak se on i zbytek kapely mohou stát znovu lidmi. (Prochy38)

(více)

Recenze (62)

Sudlice 

všechny recenze uživatele

prvoplánové, bezatmosferické, vtipné pouze ve dvou scénách, pokoukáníčko pro dnešní děti fascinované vším upírským ()

Atten 

všechny recenze uživatele

,,Děti, budete muset skončit s těma drogama, jasný? Tohle není žádná velká věda, to, co tu děláme. Jsou to jenom otázky. A jak říkávala moje máma, je to jen rock’n’roll, ale mě se líbí!“, pronesl ve filmu Henry Rollins. A přesně o to tu jde – rock’n’roll. Skvělá hudba, humor a upíři = Suck. A mě se to líbí! ()

ZAUME 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní film, avšak dost průměrná komedie. Kulturní vložky v podobě hudebního projevu někdy nudily, ale naštěstí kapela nehrála hrozně a ačkoliv tenhle žánr nemusím, dalo se to poslouchat. Big up za překlad písní. ()

HrabeKrvesaj 

všechny recenze uživatele

Je to celkem stylovka, obsazení starých známých osobností, pohřebácký tourbus, zpropadeně osouloženíhodná basačka, renfieldovskej bedňák, sem tam nějaký ten břitký fór a upír co vypadá jako kloboučník po bad tripu. Občas je to docela chytře vyřešené (McDowellovo mládí propůjčené z jiného filmu) ale jinak nic náročného. Čekal jsem od toho sračkoidní blbost, v průběhu se ale u mě objevovaly i známky nadšení. Pro fans upírů a rock'n'rollu je tohle povinnost....i když od tý looserský kapely si toho moc neužijete. ()

mlock 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda, která mě s každým dalším shlédnutím baví víc a víc. Místy slušný maso, rockový mrtvoly sou fajn a nejlepší výmluva fšech dob je "Není to tak jak to vypadá!" ()

Grid 

všechny recenze uživatele

Naprosto oddechová komedie. Navíc doplněná dobrou hudbou. Škoda, že se takových netočí víc. Po hoře nesmyslů alias Avangers jsem u něčeho mohl vypnout mozek na hodinku. ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Slasher napísal pekný komentár. Krv, sranda, trapnosť... Pekné. Malo to svoje chvílky. Chvíľami očarujúci vizuál. Vadilli mi pesničky kapely. Mali sa do toho poriadne oprieť. ()

anomaliana 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo považujem za skvelé je to, že tam hral Alice Cooper. I keď nechápem ako na to mohol pristúpiť. Už som prejedená všetkých tých upírskych filmov, kníh a celkovo všetkého, čo je s tým v súvise. Naozaj by som prežila bez tohto filmu. Nepáčilo sa mi to. Celé to bolo také bez energie a napätia. Nič mi to neprinieslo. Nuda. ()

Galeska 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je taková s prominutím kravina, až mě neuvěřitelně bavil. Jsou zde scény a záběry u kterých si jen říkáte: "wtf to jako myslí vážně?" ..načež vyprsknete v smích. I když děj není v podstatě absolutně žádný a připomíná to hodně nepovedený pokus o muzikál, mě tenhle film jako komedie pobavil jako za poslední dobu žádný jiný film. ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

docela blbost, ale díky Iggymu jedna hvězda navrch :) hudba celkem dobrá, ale dovedl bych si představit lepší songy... ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Nepodarená snaha natočiť niečo na spôsob Rocky Horror Picture Show, výprava úplne slabučká, herci povedzme že OK, najmä nasadením Iggiho a Alice, upírie masky na úrovni 70-80 rokov, hudba skupiny všetko iné len nie rockový mazec, no neviem... Plusom je v zásade jednoduchý a pomerne odsýpajúci dej, Sem tam nejaká dobrá hláška (najmä Iggi: Ty nie si looser ale koko...) sexy upírka Jessica Paré ... jednoducho pozreť sa to dalo, ako bolo spomenuté nenáročná blbinka na dlhý nudný večer. ()

Reklama

Reklama