Reklama

Reklama

Mambo už dospěl. S životní partnerkou Glorií mu to bezchybně klape, a dokonce se z něho stal starostlivý otec. Malý Erik je co do vzhledu celý táta, jen ty nožky ho ne a ne poslouchat. Eric si nevěří, neraduje se s ostatními v hejnu a drží se dál od jejich tanců a zpěvů na arktických zasněžených pláních. Zahledí se do létajícího tučňáka Svena. Takovému borci je těžké v očích dospívajícího tučňáka konkurovat, jenže jsou tu i další starosti. Ledovce v důsledku globálního oteplování tají a mění se tak podmínky pro život. Je na Mambovi, aby sjednotil všechna místní zvířata a podnikl záchrannou expedici. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

predators 

všechny recenze uživatele

Jak se mi první díl líbil, tak ten druhý je jeho přesný opak. Tučňáci jsou udělaní fešně, ale tahle černobílá animace brzo omrzí a zbyde jenom doufat, že se z té šlamastiky, do které se né vlastní vinou dostali, vymaní. No a samozřejmě se jim to podaří, jak jinak, když je celý příběh jasně nalajnován a nepřináší žádné překvapení. Jako zpívánky pro piškoty ale dobré. 40% ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl len veľmi okrajovo ako podmaz k nejakej inej aktivite, no dvojku som si náhodou pozrel celú a, hm. Je to určitá alternatíva k tým bežným animákom, ktoré sú v posledných 15-tich rokoch chŕlené ako cez kopirák na bežiacom páse, no nie zrovna alternatíva, ktorú by som vyhľadával. Párkrát som sa zasmial, vo všeobecnosti ma ale Happy Feet nebavil, postavy si moje srdce nezískali. ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Klidně budu za exota, ale to hodnocení dávám a jsem plně při smyslech. Zírala jsem. Celé to hezky gradovalo. Nejednou mě to rozbrečelo... a zase až tak naměkko jsem si před puštěním filmu nepřipadala. Jednou to byl song Under Pressure od Queenů, to byla bomba. Co mě naopak pobavilo byla píseň Dragostea din tei od O-Zone. Celkově byly ty songy dobře vybrané, od každého žánru tak trochu. Grafika se mi líbila moc, zvlášt detaily částeček ledu vynikaly a celkově nemám co bych vytknula. Děj měl několik zvratů, zápletek, bylo tu hodně poslání o přátelství, pomoci a víře. No prostě mě to samotnou překvapilo, jak mě to dostalo. Jediné co bych mohla namítnout, že v jedničce už měl Mumble to prachové peří pod krkem skoro dole a tady se zase opět nějak nechal zpětně zarůst? :D ale což, to byl detail, který převážila ještě větší rozkošnost Erica než ve stejném věku byl Mumble. A díky za obohacení o příběh dvou korýších kamarádů Billa a Willa (v českém podání Suchoše a Geni), protože ukázali, že i jeden korýšek může změnit svět. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Začátek trochu nuda, písničky příšerné, ale animace je krásná, a děj docela graduje. Není to úplně můj šálek kafe. Ale rozhodně nepatřím do té skupiny tupců, které uráží když má film ekologické poslání, a nebo si dovoluje o něčem poučovat. proč ne? Ale je na tomhle filmu něco, co mne naprosto umrtvilo. Závěrečná operní písnička malého Erika, zpívaná ženským hlasem zkresleným nějakým chipmunkovským efektem, to je neuvěřitelná síla! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano opět těmto roztomilým tučňákům šupnu víc hvězdiček než většina. Na 5* jako jednička už to není, ale 4* si stále zaslouží. Mě se to prostě líbí, zima, sníh, tučňáci, tentokrát obohacení o krevety v podání Genzera a Suchánka - ty byly perfektní, a skvělé písničky (nejvíce mě dojalo Dragostea din tei, ten song jsem od doby, kdy byl hitem neslyšela ani jednou, takže mě to dost pobavilo, a vzpomněla jsem si, jak jsem kdysi O-zony žrala:D) a taneční čísla, co víc si od hezkého animáku pro děti přát? ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Filmári a animátori na filme pracovali v štúdiách Fox v austrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Cold Package. (MikaelSVK)
  • Ústřední píseň „Mosty světla“, která ve filmu zní z úst Glorie (Pink) a Erika (Ava Acres), v české verzi nazpívaly Tereza Černochová a Jana Zenáhlíková. (funhouse)

Související novinky

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama